Çok geçmiş olsun Allah kazadan korusun defneyi... Gazı olabilir mi? Betül de aynı şekilde ağlayarak uyanıyodu ve sakinleşmiyodu, röntgen çekildi ve çok yoğun gazı var dedi doktor. Sütten olmuştu bizimki, sütü kesince gazı da kesildi, bi müddet ilaç kullandık. Defnede zaten besin alerjisi de vardı süt veriyo musun bilmiyorum da olabilir belki yediklerinden falan.. İzne ne zaman ayrılıyosun?Hayırlı mutlu cumalar..
Sabah tartılamadım o yüzden kilom aynı diyorum ama artmıştır kesin
Spor 100 dk yürüyüş
Defne ben işe başlamadan toplasan 2 defa anca hasta olmuştu. İşe başladığımdan beri 4 defa hasta oldu bu hsonu kusma ishal felaket hastaydı ancak topladı ama geceleri kriz şeklinde ağlayarak uyanıyor anlamadım neden. Zaten 1 ay önce düştü ağzı yarıldı dişi falan kaydı. Çocuğun başında bir sıkıntı var. Allah'ım korusun. Bunlar yüzünden memeyide kesemedim. Artık çok zorlanıyorum.
Hepinizi seviyorum..
3 fincan çay da içtim tatlandırıcı.ilegünaydınnnnnn Arkadaşlarrrrrr.
bugün çok mutlu oldum.
çükiiiiiii
KİLOM .85. İDİ
BU
SABAH.....TARTILDIM. 83.55. ÇOK ŞÜKÜR İŞE YARIYOR DİYETİM. ...
ŞUNUDA. BELİRTEYİM
ben diyetime 23 ekim başlamıştım bugün tartı günü olduğu için bildirmek istedim .
bu sabah kahvaltım
1 dilim tamtahıl ekmek
kk. layt beyaz peynir.
domates. salatalık. 1 katı yumurta.
Maşallah çok güzel gitmiş cnmgünaydınnnnnn Arkadaşlarrrrrr.
bugün çok mutlu oldum.
çükiiiiiii
KİLOM .85. İDİ
BU
SABAH.....TARTILDIM. 83.55. ÇOK ŞÜKÜR İŞE YARIYOR DİYETİM. ...
ŞUNUDA. BELİRTEYİM
ben diyetime 23 ekim başlamıştım bugün tartı günü olduğu için bildirmek istedim .
bu sabah kahvaltım
1 dilim tamtahıl ekmek
kk. layt beyaz peynir.
domates. salatalık. 1 katı yumurta.
Yağdan verip kas yapmış olman çok güzel tatlımHayırlı cumalar kızlar.
Bir ay önce 98.8 dim bugün 96.5 im.daha fazla kilo vermeyi umud ediyodum ama olmadı .
3 kilo yağdan gitmiş üzerine de 800 gr kas yapmisim buna da şükür. Kilo veren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum .
Maşallah çok güzel gitmiş cnm
Kilo aynı da olsa belki yağ oranın azalmıştır cnmMefkurem 3 yildir sanirim 90 91 92 gidip geliyorum bu rakamlarda fakat birsey olmus anlayamadim gecen yil icine giremedigim bi kotum vardi cok esnek olmayan 44 beden simdi icine giriyorum ve cookk sasirdim kilo ayni ama giyebiliyorum
Günaydın hayırlı cumalar
Kilom 122.7
Dün kızımın kan tahlilleri vardı çok zor oldu kan aldırmak bu ay içinde 7-8 sefer kan alınınca ödü kopuyor yavrumun yüreğim dayanmıyor artık aglamalarına
Kan alınırken.. çok şükür ilaç organlarına zarar vermemiş dozunu yükseltiyor ilacın 20 gün sonra kontrole çağırdı tekrar kan tahlili izmir e gidicez...
Okuluna başladı çok şükür şu anda iyi inşallah nöbet geçirmez ...
Geçmiş olsun HasibecimSlm kizlar
Iyi geceler
Hastalik sirasi bana geldi galiba aksamdan beri yutkunamiyorum usume titreme geliyor
Bu hafta dikkat edemedim hatta kilo aldim ama bugunden itibaren toplamaya basladim
Sabah tansiyonum dustu 90/50 midem bulandi cok ogurme geldi annem tuzlu ayran yapti icince rahatladim
Sabah 11de anca yedim kahvaltimi anca toparlandim karatay kahvaltisi yaptim
Ogledrn sonra 2 bardak yesilcay
Aksam firin tavuk salata yogurt
Ogleden sonra carsidan donunce leslie yapacaktim ama hastalaninca kaldi
Sagol ablam
Sizede gecmis olsun Allah sifa versin cumlemize
Geçmiş olsun canım oku bol bol .Sana da kolaylıklar dilerimHayırlı mutlu cumalar..
Sabah tartılamadım o yüzden kilom aynı diyorum ama artmıştır kesin
Spor 100 dk yürüyüş
Defne ben işe başlamadan toplasan 2 defa anca hasta olmuştu. İşe başladığımdan beri 4 defa hasta oldu bu hsonu kusma ishal felaket hastaydı ancak topladı ama geceleri kriz şeklinde ağlayarak uyanıyor anlamadım neden. Zaten 1 ay önce düştü ağzı yarıldı dişi falan kaydı. Çocuğun başında bir sıkıntı var. Allah'ım korusun. Bunlar yüzünden memeyide kesemedim. Artık çok zorlanıyorum.
Hepinizi seviyorum..
Daha da iyi olacak inşallah derincimGünaydın hayırlı cumalar
Kilom 122.7
Dün kızımın kan tahlilleri vardı çok zor oldu kan aldırmak bu ay içinde 7-8 sefer kan alınınca ödü kopuyor yavrumun yüreğim dayanmıyor artık aglamalarına
Kan alınırken.. çok şükür ilaç organlarına zarar vermemiş dozunu yükseltiyor ilacın 20 gün sonra kontrole çağırdı tekrar kan tahlili izmir e gidicez...
Okuluna başladı çok şükür şu anda iyi inşallah nöbet geçirmez ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?