Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok geçmiş olsun Allah kazadan korusun defneyi... Gazı olabilir mi? Betül de aynı şekilde ağlayarak uyanıyodu ve sakinleşmiyodu, röntgen çekildi ve çok yoğun gazı var dedi doktor. Sütten olmuştu bizimki, sütü kesince gazı da kesildi, bi müddet ilaç kullandık. Defnede zaten besin alerjisi de vardı süt veriyo musun bilmiyorum da olabilir belki yediklerinden falan.. İzne ne zaman ayrılıyosun?

günaydınnnnnn Arkadaşlarrrrrr.

bugün çok mutlu oldum.
çükiiiiiii
KİLOM .85. İDİ
BU
SABAH.....TARTILDIM. 83.55. ÇOK ŞÜKÜR İŞE YARIYOR DİYETİM. ...

ŞUNUDA. BELİRTEYİM
ben diyetime 23 ekim başlamıştım bugün tartı günü olduğu için bildirmek istedim .

bu sabah kahvaltım

1 dilim tamtahıl ekmek
kk. layt beyaz peynir.
domates. salatalık. 1 katı yumurta.

3 fincan çay da içtim tatlandırıcı.ile

Maşallah çok güzel gitmiş cnm

Hayırlı cumalar kızlar.
Bir ay önce 98.8 dim bugün 96.5 im.daha fazla kilo vermeyi umud ediyodum ama olmadı .
3 kilo yağdan gitmiş üzerine de 800 gr kas yapmisim buna da şükür. Kilo veren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum .

Yağdan verip kas yapmış olman çok güzel tatlım

Mefkurem 3 yildir sanirim 90 91 92 gidip geliyorum bu rakamlarda fakat birsey olmus anlayamadim gecen yil icine giremedigim bi kotum vardi cok esnek olmayan 44 beden simdi icine giriyorum ve cookk sasirdim kilo ayni ama giyebiliyorum
Kilo aynı da olsa belki yağ oranın azalmıştır cnm

Bak çakıl 8 lere geçiş yaptı hadi bizde fazla oyalanmadan yetişelim ona :))

Günaydın hayırlı cumalar
Kilom 122.7
Dün kızımın kan tahlilleri vardı çok zor oldu kan aldırmak bu ay içinde 7-8 sefer kan alınınca ödü kopuyor yavrumun yüreğim dayanmıyor artık aglamalarına
Kan alınırken.. çok şükür ilaç organlarına zarar vermemiş dozunu yükseltiyor ilacın 20 gün sonra kontrole çağırdı tekrar kan tahlili izmir e gidicez...
Okuluna başladı çok şükür şu anda iyi inşallah nöbet geçirmez ...

Allahtan acil şifalar dilerim

Geçmiş olsun Hasibecim
Geçmiş olsun canım oku bol bol .Sana da kolaylıklar dilerim
Daha da iyi olacak inşallah derincim

Hayırlı cumalar
Kilom 89.5
Bir gün yürüdüm Bu hafta 90 dk.
92lere doğru gidiyordum azcık frenledim
Tadım hala pek yok ama idare ediyorum Allah yavrularımiza güzel günler göstersin herşey onlar için
YENA kolay gelsin ellerine sağlık şimdiden kızlar ne mutlu olacaklar kimbilir
Sonrasında iyice bir dinlen inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…