- 19 Ekim 2015
- 2.059
- 10.184
- 138
1 dilim tahıllı ekmköğlen
4 yk.zyğ.kabak yemeği
1 büyük kase bol domates salatalık soğan pul biber sumak yağsz.tuzsz lor peyniri
katılmış salata
Tatlım menünü akşam toplu halde yazarsan daha iyi oluröğlen
4 yk.zyğ.kabak yemeği
1 büyük kase bol domates salatalık soğan pul biber sumak yağsz.tuzsz lor peyniri
katılmış salata
Tatlım menünü akşam toplu halde yazarsan daha iyi olur
O unutkanlık kimde yokki cnmunutuyorum B12 kullanıyorum sinir sıkışması ve unutkanlıkla alakalı rahatsızlığım var.kusura bakmayın artık aççıkkk idare edin canlarrr arada kaynatın beni.
Telefondaki not defterine kaydet sonra buraya kopyalaMefkurem yinede akşam yazmak için kendimi alıştırmaya bakıcam
O unutkanlık kimde yokki cnm
Sen akşam yediğini yazdığında, ben sabah ne yediğini hatırlamıyorum
Tüm günü değerlendirmek daha doğru olur
aslında çok haklısın aynen.O unutkanlık kimde yokki cnm
Sen akşam yediğini yazdığında, ben sabah ne yediğini hatırlamıyorum
Tüm günü değerlendirmek daha doğru olur
Telefondaki not defterine kaydet sonra buraya kopyala
Kilo aynı da olsa belki yağ oranın azalmıştır cnm
Bak çakıl 8 lere geçiş yaptı hadi bizde fazla oyalanmadan yetişelim ona :))
Bak sen havalara girmiş hakkindir gir canim. O 89.90 u gormek cok guzel bir duygu olsa gerek. Devam canim.
maşallah cnm çok güzel vermişinMerhaba bayanlar arada uğruyorum buraya ama sürekli sizleri takipteyim. 95 kg ile ilk kk ya geldiğimde burada mı sizlerle başlasam demiştim takımlara geçtim onun yerine. Şu an 72.9 kg yim ve aktif olarak kabul ederseniz yer almak istiyorum. Hedefim 51 kg
Teşekkürler abla inşallah devamı da gelir hepbirlikte :)maşallah cnm çok güzel vermişin
Kiyamam ona
Çok geçmiş olsun Allah kazadan korusun defneyi... Gazı olabilir mi? Betül de aynı şekilde ağlayarak uyanıyodu ve sakinleşmiyodu, röntgen çekildi ve çok yoğun gazı var dedi doktor. Sütten olmuştu bizimki, sütü kesince gazı da kesildi, bi müddet ilaç kullandık. Defnede zaten besin alerjisi de vardı süt veriyo musun bilmiyorum da olabilir belki yediklerinden falan.. İzne ne zaman ayrılıyosun?
Komsum gecmis olsun kizina canim. Sagolasin.
Ilacim iyi gelmeye basladi sanki bedenen ve ruhen bugun cok sukur iyiyim. Dozunu artirinca akibetim nolur bilmiyom :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?