Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Lİstemiz bu hafta çok kötü.artı bildiren çok fazla..
Haftaya çok daha iyi olur inş..Yılbaşı hedefini unutmayalım..

@Jade21 Paylaşımın iyi olduğu için bu hafta ekledim seni listeye... Umarım hedefine sağlıkla varırsın...

burcu1983 canım geçmiş olsun defne kuzusuna... Bence de artık sütten kesmen gerek. ki alışsın sonra hem bebek hem sütten ayırmak çok zor olur onun için...

Derin canım sevindim nisa'nın iyi olmasına.. Korkma canım çok iyi olacak Allahın izniyle...Bu arada naz nasıl.?

B bilinmeyenkullanici hoşgeldin aramıza.. daha önce de konuşup davet etmiştim bizi takip ettiğini görüyordum :) Bu arada tebrikler iyi kilo vermişsin....

simeranya7 geçmiş olsun canım. kaza geçirmişsin Allah korumuş.. yeni projen hayırlı olsun..

E eboe Betüş nasıl oldu canım.. ? Sen de iyi gidiyorsun kilo alımın da.. emin adımlarla ilerliyorsun tebrik ediyorum.

OGULCUKLARIM vardı bir zamanlar. demek ki sadece liste için buradaymış. Olsun..

zeze_84 belki bi cee dersin..

cydnz_1 günayın dan sonra bildirim yapmamışsın unuttun sanırım yoğunluktan..
Bitse tezin rahatlasak hepimiz.

Mefkurem

cakil80 Çok seviniyorum senin adına maşallah .. Demekki isteyince nede güzel gidiyor kilolar.

baharnaz kuzum madem daha iyisin. artık çıkıp bi baskül al ve tartıl bu cuma iyimi.

Son düzenleme:
Bugunden itibaren yeni haftaya daha sıkı giriş yapicam bu boyle olmayacak. Esimle aramda yaklasik 30 kg var. Dun evlilik yildonumumuzdu. Gelinken bile daha iyiymişimki aslinda o zamaňda fazlaydi kilom 72ydim. Ama şimdi en cokta kendime sasiriyorum 23 degilde 33 gibi gosteriyorum hic bi kiyafetim olmuyo. Paloçor gibi geziyorum ortalikta. Yarin obur gun kizim yurumeye hatta kosmaya baslayacak ardindan nasil koşacaksam

Dikkat et canım.. Bir daha ki yıldönümünüz de incecik olmak için hiç bozmadan başla bugünden...
Bu arada mutlu huzurlu yıllar...

burcu1983 betülün de sadece gece oluyodu canım. Gece birden o şekilde ağlıyosa gazdır ya, aynı betülün durumuna benzettim anlattıklarını..

YENA betül iyi çok şükür. Ben evet çok iyi kilo alıyorum... Bi düşemedim 80 lere. Taşınma telaşında saçmalamaya başlamıştım yemek konusunda, taşınalı 1 ayı geçti, hemen 3 kiloyu ekledim en temizinden.. Artık toparlanmam lazım.. Bi gün dikkat ediyorum sonra hunharca yiyorum. Özellikle bu hafta çok kötüydüm ona rağmen az bile almışım. Şöyle 2-3 gün bozmasam devamı gelecek de bi adapte olamadım.. Ama olacak inşallah..

Çok geçmiş olsun. Rabbim şifasini versin insallah

Teşekkur ederim yenacigim,ellerine sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…