Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

YENA .cım çok teşekkür ederim listede adımı gördüm şimdi çok mutlu oldum daha hırslandım zayıflamak adına sizlerden çok güç alıyorum böyle devam edersem kesin başarıcam inşallah. burdaki tüm arkadaşlarıma da sabır diliyorum çünkü bu iş çok büyük sabır isteyen bir süreç herkese başarı diliyorum

Gizemcim ayrıldınmı takımdan

Ellerine emeğine sağlık yenacım
Benimki başarı sayılmaz
Geçen hafta aldığımı vermişim

Bütün çabalayan arkadaşlarımıda tebrik ederim
Ayrıldım arada bir yazıyorum girip takıma ama kaptanlık bana göre değilmiş direk takımdan ayrıldım ben de

Hadi mefkurem Yetiş bana 2 kilo kalmis bu hafta da devam mı ben 88 kilo olcam haftaya

Ellerine sağlık

Ben eskiden bozdum mu ya hep ya hiç yapıp tikinircasina yiyordum artık bunu yapmiyorum sanırım ondan az da olsa verdim. Gerçi haftalik hedefim 1 kilo onu tuttursam ona bile razıyım

Asıl yeri çıkmamış yazinin vazgeçmek pes etmek yok işin özü bu takipteyim seni ona goreeee

sabah
aç .1 büyük bardak ılık limonlu su
1 dilim tamtahıl ekmek
kk.layt beyaz. peynir
domates.salatalık.1 katı haşlanmış yumurta.
3 fincan çay tatlandırıcı ile

ara.
1 fincan yeşilçay

öğlen

4 yk.zyğ.kabak yemeği
1 büyük kase lor peynirli karışık salata

ara.

5 adet mini kepekli galeta
2 fincan çay

akşam.

etli güveç yaptık ama ben ekmeksiz
olarak 5 yemek kaşığı onu yedim yanında hiç birşey yemedim

su bugün az içtim 1 buçuk lt reye yakın arada şekersiz 2 sibirarada. içtim

birazdan akşam çayımı içicem ondan sonra artık sabaha kadar suyla idare etmeye çalışcam yarında çiftliğe gidebiliriz geçen haftasonu bozmuştım çiftlikte mangal felan ama ekmek yememiştim bu hafta ne olur bilmiyorum gelişmeleri paylaşıcam zaten bugünlük böyle canlarrrrrr

sabah
1 dilim tamtahıl ekmek
kk.layt beyaz. peynir

ara.
1 fincan yeşilçay

öğlen

4 yk.zyğ.kabak yemeği

ara.

2 fincan çay

akşam.

birazdan akşam çayımı içicem ondan sonra artık sabaha kadar suyla idare etmeye çalışcam yarında çiftliğe gidebiliriz geçen haftasonu bozmuştım çiftlikte mangal felan ama ekmek yememiştim bu hafta ne olur bilmiyorum gelişmeleri paylaşıcam zaten bugünlük böyle canlarrrrrr

sabah
1 dilim tamtahıl ekmek
kk.layt beyaz. peynir

ara.
1 fincan yeşilçay

öğlen

4 yk.zyğ.kabak yemeği

ara.

2 fincan çay

akşam.

Haftaya sen de katıl ilk 3 e bekliyoruz. Ben diyorum en az 1 kilo verecegim ona göre ayarlayın kendinizi ilk 3 de olun ben olacam

hadi bakalım hayırlısı olsun
aynen bende öyle çok büyük düşününce gözüm korkuyor ufak ufak vermek daha sağlam olur hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…