Baba gerçekten iyi bir film di. eşimle geçen ay yeniden seyrettik düzen farklı bir şey ol ya da öldür kendi kanunları var. Gerçekten güzel işlesinler istiyorum konu çok iyi ama İtalyan mayası Türk mafyasi nasıl oturacak bakalım.
Bu hafta spora gidemedim doğal olarak.
P.tesi başladığım da yine çok fena kas ağrılarım olacak poff.
Kızların kahkahaları geliyor odadan. Ne güzel ya nasıl imreniyorum şu an onlara. Inşallah bir ömür boyu hep mutlu olur hep gülerek bakarlar hayata.
Gelirken 2 torba abur cubur almışlar :)
YENA canım. benim canımdan çok sevdiğim hala ilk gün gibi aşık olduğum değerli kıymetli (EŞİM) diyarbakırlı ee tabiki haliyle çocuklarımda diyarbakırlı ben olmasamda canlarım 21 plaka yani doğru tahmin nikimide çocuklar hazırladı
ayyy abur cubur mu dedin
Afiyet olsun ne izliyorsunHe valla .
Ben hiç ilgilenmiyorum ama. Uslu uslu çayımı yudumlayip dizi seyrediyorum bir yandan buraya bakıyorum.
Afiyet olsun ne izliyorsun
Artık neyin kafasını yaşıyorsam senelerdir..
Çukur diye bir dizi başlamış geçen hafta..onu izliyorum netten .
Bizimkiler de basladı biliyorsun dimi . Yarın da zombi günü yapıcam kendime :)
baharnaz başladı walking dead
Kikir kikir bu gece uyumazlar :)) Rabbim hep guldursunBu hafta spora gidemedim doğal olarak.
P.tesi başladığım da yine çok fena kas ağrılarım olacak poff.
Kızların kahkahaları geliyor odadan. Ne güzel ya nasıl imreniyorum şu an onlara. Inşallah bir ömür boyu hep mutlu olur hep gülerek bakarlar hayata.
Gelirken 2 torba abur cubur almışlar :)
Az önce yazmıştın aklımdan çıkmış az biraz izledim ben de o diziyiÇukur diye bir dizi başlamış geçen hafta..onu izliyorum netten .
Bizimkiler de basladı biliyorsun dimi . Yarın da zombi günü yapıcam kendime :)
baharnaz başladı walking dead
Gecen sezonu izlemelisin coookkk guzeldi ben size yetismek icin her gece 2 3 bolum izledigim oluyorduAz önce yazmıştın aklımdan çıkmış az biraz izledim ben de o diziyi
Walking in önce geçen sezonunu izlemem lazım benim daha
Hamilelik ve oncesinde cok cocuk istermişim gibi geliyodu ama şuan ayni fikirde değilim maşallah :)YENA canım. benim canımdan çok sevdiğim hala ilk gün gibi aşık olduğum değerli kıymetli (EŞİM) diyarbakırlı ee tabiki haliyle çocuklarımda diyarbakırlı ben olmasamda canlarım 21 plaka yani doğru tahmin nikimide çocuklar hazırladı
Hamilelik ve oncesinde cok cocuk istermişim gibi geliyodu ama şuan ayni fikirde değilim maşallah :)
Az önce yazmıştın aklımdan çıkmış az biraz izledim ben de o diziyi
Walking in önce geçen sezonunu izlemem lazım benim daha
Hemen başlayım izlemeye o zaman :)Gecen sezon çok güzeldi.
Bakalım bu sezon neler olacak.
Ama ben daha fazla zombi görmek istiyorum :) artık çok fazla yoklar. .
Jade Masallah canim evlatlarina. Allah bagislasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?