1500 mü akannehir illaki 1500 kalori alacaksanız bari baklavadan börekten alın azar azar yeyin.. :roflol: marulla brokoli ile beyaz etle tıkanana kadar yesen 1500 ü tamamlayamazsın ya.. kaydirigubbakcemile3
1500 calorilik diyet
%57 Karbonhidrat, %15 Protein, %28 Yağ.
BU DİYETİN GÜNLÜK MENÜLERİ
1. GÜN
Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Kuşluk : 4 adet diyet bisküvi, 1 porsiyon meyve
Öğle : 100 gr. kırmızı et (ızgara veya haşlama), 1 kase yoğurt (kaymaksız,200 gr.), salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli)
İkindi : 4 adet diyet bisküvi
Akşam : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 6 yemek kaşığı pilav
Gece : 3 porsiyon meyve
2. GÜN
Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1/2 kibrit kutusu kaşar peynir, salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Kuşluk : 1 porsiyon meyve
Öğle : 100 gr. tavuk (ızgara veya haşlama), 1 kase yoğurt (kaymaksız,200 gr.), salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli)
İkindi : 4adet grissini
Akşam : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 6 yemek kaşığı makarna
3. GÜN
Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu dil peyniri, salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Öğle : 100 gr. kırmızı et, 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 küçük boy haşlanmış patates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
İkindi : ½ adet simit, 1 çay bardağı süt
Akşam : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 6 yemek kaşığı erişte
4. GÜN
Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), salatalık , domates, 2-3 adet zeytin, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Öğle : 100 gr. tavuk (ızgara veya haşlama), 1 kase yoğurt (kaymaksız,200 gr.), salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli)
İkindi : 8 adet diyet bisküvi
Akşam : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 6 yemek kaşığı makarna
5. GÜN
Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli), 1 su bardağı süt
Kuşluk : 4 adet diyet bisküvi, 1 porsiyon meyve
Öğle : 1 kepçe çorba, 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
İkindi : 4 adet diyet bisküvi
Akşam : 100 gr. balık (ızgara veya buğulama), salata (yağsız), 1 küçük boy haşlanmış patates, 2 ince dilim ekmek (kepekli)
6. GÜN
Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1/2 kibrit kutusu kaşar peynir, salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Öğle : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız ), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
İkindi : 1 adet simit
Akşam : 100 gr. tavuk (ızgara veya haşlama), 1 kase yoğurt (kaymaksız,200 gr.), salata (yağsız ), 6 yemek kaşığı pirinç pilavı
Gece : 4 porsiyon meyve
7. GÜN
Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), 1 adet haşlanmış yumurta, salatalık , domates, 2 ince dilim ekmek (kepekli)
Öğle : 1 kepçe çorba, 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1/2 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
İkindi : 2 adet grissini, 1 çay bardağı süt
Akşam : 100 gr. balık (ızgara veya buğulama), salata (yağsız), 1 küçük boy haşlanmış patates, 2 ince dilim ekmek (kepekli )
Gece : 4 porsiyon meyve
1500 kaloriyi nasıl tamamlayacağını şaşırmış gece gece 3-4 porsiyon meyve yenir mi ya.. ama haftada 1 kilo veriyormuşsun.. hiç açlık da yok.. fena değil aslında düşündüm de şimdi..
dünyanın en tatlı arkadaşları, fedakar kadınları, nasılsınız bakalım, hepinizi çok seviyorum, Geriye dönük yazıları okumaya çalıştım ama, benim gibi hayırsızı hiç gördünüz mü? Bir kopukluk oldu gidiyor maalesef, özellikle bende canlarım, sizi unutmasdım unutamam.
Biz bir kardeş gibi olduk nerdeyse.opuyorumnanaktan :enbuyukkk:
Beyzuscugum dun yemeklerım dıkkatlıydı.sporumuda yaptım..
Yanlız bu sabah canım hıc bırsey yemek ıstemıyor.yarım elma yarım portakal yedım.bırazdan kalkıp egzersız yapacagım..dun bıraz suyumu az ıctım ama bu sabah 2 koca bardak sıcak su ve 2 bardakta normal su ıctım..belkıde o İŞtahımı kestı...
Hanımlar cumartesı gunu mısafırım vardı gorsenız 45 yasında bır afat super vucuda sahıp.kılodan konu acılınca meger bır zamanlar oda epey sısmanmıs ne yaptıgını sordum..her sabah gune lımonlu ılık su ve kucuk bır sarımsakla basladıgını soyledı oyle delıgıbıde dıyet yapmadım dedı..ılk 2 ay kılovermedım fakat sonrasında acayıp İnceldım dedı....
Ne dersınız bızdemı oyle yapsak....
CANLARIM SU AN OKADAR SIDDETLI DOLU YAGIYORKI INANIN KORTUM YA....
ALLAHIM AFATINDAN KORUSUN BIZ ACIZ KULLARINI.:Saruboceq:
ANNEEEEEEE (BEYZUS) GÖKTE GÜRLUYO...
Tamam canım öyle yaparız.Baklava börek fena fikir değil hani;birde bunu tavsiye eden senin gibi diyet bilinci gelişmiş biri ise yapmamak olmaz.....
:1closedeyes: Herkes bir şekilde bakar ama bazılarıda bak bakarım haa diye tehdit eder ....
Bonus gerilir....ve buna heç gerek olmadığını düşünür.....-tatlicadiarzu-
Günaydınnnn aşklarımm bitanelerimm ( çakma volkan )opuyorumnanaktan
günaydın herkeze
bugün ben gezmeğe haberliyim bebek gezmeğine gidiyorum orada nasıl tutacağım kkendimi bilemiyorum artık yarında var ikram yüzünden sevmiyorum bu gezmeleri artık öğle sebze yemeğimi yiyipte gideceğim orada en zararsızından alırım bir dilim
Bonus+, BEYZUS+, EBRULUM, GAMZELİ, ambrosia2007, YURDUSUM+, candy_candy, Derin, bursa16+, YENA+, cherry_pie+
Sıkı tutunun delikafadulden
selamm kızlarr,bugün daha sıkı başladım güne...sabah kalkar kalkmaz 2 kocamann bardak su içtim...ev içinde bikaç tur atttım.sonra kahvaltı;
bir dilim beyaz peynir,2 dilim çavdar ekmeği,3 adet zeytin,salatalık ve maydonoz
1 saat sonra bisiklet-mekik ve bacak hareketleri yapmayı planlıyorum :))
Ben de ortak istiyorum.. biz de ortaklık sistemine geçelim nooooolurr delikafadulden delikafadulden
Canım YURDUSUM.Gel artık aramıza çooook özledim.Çizelgeme bak ve marifetimi gör.Ayrı kalınca böyle oluyor.Hadi yaaaa gel artık...
Canım merhaba, benim kilo çizelgem bile aldığım kiloya dayanamayıp, iflas etmiş.Seni çok öpüyorum, kendine iyi bak .
Bende ayrı kalınca benimde marifetimi gör hayatım.
Nasıl olacak bir fikrimde yok canım
Bu arada YENA seni burda görünce çok mutlu oluyorum seviyorum seni ne diim herkesi seviyorum...opuyorumnanaktan ( butterfly mod )-tatlicadiarzu-
Yine bu arada radyo işini konuştum hatta denedim elif ablayla ama olmadı linkte bir sorun var sanırım....bu beni yıldıramıyacak...ısrarla devam edeceğim istemeye gerekirse yeni radyo kuracağım :))))sempatiksalakcinni
citol bebem şöyle anlatim sana flatcast dan online yayın yapıyoduk..KK nın radyosu vardı...falan filan -tatlicadiarzu- önceleri bir kaç kişi yaptığı için sorun olmuyodu sonradan daha çok kişi yapmak istediği için sıraya kondu gün saat belirlendi falan...o dönemde ben bi tarafik kazası geçirdim giremedim bi süre ne olduysa o arada o sıraya konanlar bitti gitti....
En son sonbaharda sanırım ara ara yayın yapılıyodu hülya nevbahar yapıyodu ama onuda kaldırdılar....
Küllerinden doğuracam işşallah -tatlicadiarzu-
selam bende 1.73 boyunda 95 kiloyum 40 45 kilo arkadaşlarınız varsa bi güreşelim
YURDUSUM,nasılsın..??
Canım sıkkın,hemde çok...Kızım üzülünce bende kahroluyorum...Dersanede seviye belirleme sınavından düşük not almış diye..Bayağı ağladı...Offfff okulda ama aklım onda...
Bir şekilde ikna etmeye çalıştım ama yok..
Nefret ediyorum çocuk oyuncağı gibi zırt pırt sistem değiştirenlerden..Ego manyakları,geri zekalılar..
gerçekten can sıkıcı bir durum...maalesef bizim memleketimizde okumayı zorlaştırmak için ellerinden geleni yapıyorlar..oturmamış bi sınav sistemiyel çocukların kafası allak-bullak oldu..bakalım seneye neyi değiştireceklerr...yinede üzülmeyinn...
Evett,örneğin seneye değişicek deniyor...
Nasıl bir tutarsızlık diimi..Çocuklarla birlikte ebeveynlerde yarışıyor artık asıl kötü olan o...
Prestij meselesi yapılıyo..ben o kadar karşı olmama rağmen dersane olayına..Bu arada kızım 6.sınıfta..baktım sınıfın tümü dersaneye gidiyo,2.dönem kaydını yaptık..
Neden..??çünkü kızımda istemeye başladı,örneğin haftada 5 gün dersanede..yazık değilmi..
Oysa ben o yaşta sokakta oynardım,özgürdük,okursak bir kitap okurduk tatilde..
Yarın oğlumun,minik erkeğimin doğum günü...Bugün alışveriş yapıcam..ziraat bankasına gitmem lazım...Şu SBS karın ağrısının başvurusu için para yatırılacak..
Yarında mamaları hazırlıycam..Foto yüklerim burayada hehehe yanlarınada cal.değerlerini yazarım...onlıne aldığım enerjiyi paylaşırım...
Orta yaşımın bana verdiği en güzel hediye Oğlum..
Şöyle minicik,yumuşacık,sıcacık elleriyle yanaklarımı tutup,yüzünü yüzüme yaklaştırıp o kap kara gözleriyle ennnneeemmm diye bağırışı yokmu..Ötesi yok yani bu duygunun..Anlatamam anlatsamda çok yavan kalır hislerimin yanında...
Allaha emanet tüm çocuklar...Dünya çok kirlendi,en büyük kötülükde insan müsveddelerinden geliyor maalesef..
.
YURDUSUM,nasılsın..??
Canım sıkkın,hemde çok...Kızım üzülünce bende kahroluyorum...Dersanede seviye belirleme sınavından düşük not almış diye..Bayağı ağladı...Offfff okulda ama aklım onda...
Bir şekilde ikna etmeye çalıştım ama yok..
Nefret ediyorum çocuk oyuncağı gibi zırt pırt sistem değiştirenlerden..Ego manyakları,geri zekalılar..
yena canım oğluşunu doğum günü kutlu olsun şimdiden 2 yaşı bitiyordu değilmi
benim kızım daha 8.5: aylık odaya girdiğim zaman bir çırpınışı var beni görünce çıldırıyor resmen kucağıma gelmek istiyor geldiği zamanda burnuma yanaklarıma nasıl yapışıyor bayılıyorum ki daha anne demiyor kimbilir ozaman daha güzel olacakk
şimdi giydirdim uyuttum onu kalkmasını bekliyorum gezmeğe gitmek için herşey onların rahatı için gittiğim yerde uyumuyor çünki ağlayıp duracak allah herkeze nasip etsin bende 35 yaşında tattım bu duyguyu 40 yaşındada olsdam tadmak isterdim yani çok güzel anlatmışsın duygularını insan söyleyecek söz bulamıyor bu konuda inan:Saruboceq:
Canım iyi olmaya çalışıyorum.Şimdi ben harıl harıl yiğenime çeyiz hazırlıyorum.Alışveriş yapmaya, eşya almaya başladım.Malum Ağustos'ta düğünleri var.Anne hiç bir şey yapık değil, herşeye ben yardımcı oluyorum.Şu sıralar (yanlış anlama) maddi ve manevi yönden çöküntüdeyim.
Bir kız çeyizine neler lazım değil ki,
Bizim buralarda adettir.Damadın ailesine bohça hazırlanır, bir yandan onları yapıyorum...... işte böyle be güzelim.
Kızın için üzülme ne olur.Her şeyin hayırlısı olsun canım.Onlarıda çok çok öpüyorum.
Kilom aldı başını gidiyor, nerelere kadar gidecekse....
YURDUSUM,ne kadar vefakar sın sen ya...İnan yaptıklarının karşılığını uzun vadede olsa görüceksin...
İnşallah mutlu olurlarda,emeğin boşa gitmez..
Kendine çok iyi bak...
Kilon, bizden ayrısın diye oluyor..:))
Bak BEYZUS,hasretinden yandı bitti,eridi...
BEYZUS mucukkssss....:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?