Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Keşke kahvaltı yapıp çıksaydın evden.
Fazla acikmani engellerdi. .
Mangal yapacaksanız ekmeksiz pek ideal bir menü olur. Yanın da salata ayran oh mis....

evden çıkmadan 1 büyük bardak ılık limonlu suyumu. içtim.birde şekersiz ikisi birarada içtim. acıkmamak için. evt canım mangal yapacağız akşam gün içinde tükettiklerimi yazarım mutlu hafta sonu dilerim

Cansiz oldugumu kim demis reca ederim sadece vakitsizim.

Ayiptir soylemesi yine 1. Olmustukta mezunlar vardi kutlama neyin 2-3 mesaj oraya katilabildim sonra cocuklari uyuttum dahada gelemedim

-1,5 kilo hedefim varmis nasil iyimi

Biz de sonuncu olduk ne var ki.
Havada karada -1.5 olursun bu hafta. Olmalısın.

Bana mı deyirsun 75 dk spor yapmışem kargalar uyanmadan bomba gibiyim

Heee seni spor yaparken görmüşler.
De bize faydan yok. Gel iki ciziktir neşemizi bulalim

Afiyet olsun. Diyetisyene gidiyormusun?

Şimdi evin neresinden başlasam bilemedim. Kahvemide içtim . Kuru incir cevizimide yedim bahane kalmadı. Ama ben de hala is yapma gücü ve modu yok.
Neyse bi yerden başlıycaz artık...

Allahtan acil şifalar dilerim
Çok tesekkurler

Geçmiş olsun Hasibecim

Geçmiş olsun canım oku bol bol .Sana da kolaylıklar dilerim

Daha da iyi olacak inşallah derincim
Inşallah canim

Yenacim akşam yine nöbet geçirdi nisa çok kotuyum dua edin ömrümde ömür gitti...nazinda hiç rahatı yok sürekli oyna benimle diye ağlıyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım...

Çok geçmiş olsun. Rabbim şifasini versin insallah
Çok teşekkürler amin

Günaydın herkese dün uyuyakalmisim bugün de kahvaltıya davetliyim arkadaşıma
Günaydınnnn canlarım nasılsınız bugün benim doğum günüm geçen yıl bugün 96 kg İdim şimdi 80 Allah'a şükürler olsun inşallah bir dahaki doğum günümde sağlıkla 65 kg olurum
Nice yillara yeni yasin guzel anilarla gecsin

Derin canım naaptiniz peki acilemi gittiniz.?
Rabbim şifa versin kuzum üzüldüm
Naz da şaşkın durum da su an. Olumsuzluk var ama hem konduramiyor hem anlamlandiramiyor. Kısa sürede yoluna girer inşallah canım. Dualarimdasjniz. ..

Çok tesekkurler

çok geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin.

bugün dışarıya çıktım. biraz dolaştım. çok bir şey de yapmadım ama yoruldum. vücudumda hafif bir kırıklık var galiba. akşam yemeğinde çorba içtim sadece.

keyfim pek yerinde değil. gereksiz alışveriş yaptım sıkıntıdan. kafamı toplayıp kilo vermeye devam etmem gerek. kaç zamandır 81-82 lerdeyim. 70 lere dönmek istiyorum yeniden. ne güzel 78.5 a inmiştim. 3 kilo geri aldım. en azından sabit kalsaydım iyiydi.

haftaiçi başlarım inşallah.

Gece 12.30 civarı oldu yeni uyumustu hemen uyandı kustu ve bir noktaya dikti gozlerini 6-7dakika sürdü...acile goturmedik çünki hemen kan alıyorlar serum takıyorlar,Çok uzun surmedikten sonra acile gitmemize gerek yokmuş...naz evet hem üzülüyor hemde nisanin oyun israrlarından bıkmış durumda ders çalıştırmıyor okula göndermiyor,içtiği surupun yan etkisi ile gün boyu ağlıyor huysuzlaniyor

Düzelir canım Allahın izniyle.. şükür tedavisi var yaşı daha küçük atlatacak inanıyorum ben...
Allah sana güç versin canım benim..

Haftaiçi değil hemen başla Fulyacım..
Yarın mesela..

Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…