Keşke kahvaltı yapıp çıksaydın evden.
Fazla acikmani engellerdi. .
Mangal yapacaksanız ekmeksiz pek ideal bir menü olur. Yanın da salata ayran oh mis....
Cansiz oldugumu kim demisreca ederim sadece vakitsizim.
Ayiptir soylemesi yine 1. Olmustukta mezunlar vardi kutlama neyin 2-3 mesaj oraya katilabildim sonra cocuklari uyuttum dahada gelemedim
-1,5 kilo hedefim varmis nasil iyimi
Bana mı deyirsun 75 dk spor yapmışem kargalar uyanmadan bomba gibiyim
Nice güzel yaşların olsun saglıklaGünaydınnnn canlarım nasılsınız bugün benim doğum günüm geçen yıl bugün 96 kg İdim şimdi 80 Allah'a şükürler olsun inşallah bir dahaki doğum günümde sağlıkla 65 kg olurum
Günaydın bayanlar
Aç karnına kan ilacını içtim
Kahvaltı
5 zeytin
1 dilim keçi peyniri, yarım patates ve 2 yumurta ile omlet
5 altınbaşak bisküvi
Ara beşi bir yerde çay
Öğle
Susuz nohut 7 kaşık
2 kaşık pişmiş karabuğday
Salata
Ara beşi bir yerde çayı
Akşam
Salata
Afiyet olsun. Diyetisyene gidiyormusun?
Şimdi evin neresinden başlasam bilemedim. Kahvemide içtim . Kuru incir cevizimide yedim bahane kalmadı. Ama ben de hala is yapma gücü ve modu yok.
Neyse bi yerden başlıycaz artık...
Çok tesekkurlerAllahtan acil şifalar dilerim
Inşallah canimGeçmiş olsun Hasibecim
Geçmiş olsun canım oku bol bol .Sana da kolaylıklar dilerim
Daha da iyi olacak inşallah derincim
Yenacim akşam yine nöbet geçirdi nisa çok kotuyum dua edin ömrümde ömür gitti...nazinda hiç rahatı yok sürekli oyna benimle diye ağlıyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım...Lİstemiz bu hafta çok kötü.artı bildiren çok fazla..
Haftaya çok daha iyi olur inş..Yılbaşı hedefini unutmayalım..
@Jade21 Paylaşımın iyi olduğu için bu hafta ekledim seni listeye... Umarım hedefine sağlıkla varırsın...
@burcu1983 canım geçmiş olsun defne kuzusuna... Bence de artık sütten kesmen gerek. ki alışsın sonra hem bebek hem sütten ayırmak çok zor olur onun için...
Derin canım sevindim nisa'nın iyi olmasına.. Korkma canım çok iyi olacak Allahın izniyle...Bu arada naz nasıl.?
@bilinmeyenkullanici hoşgeldin aramıza.. daha önce de konuşup davet etmiştim bizi takip ettiğini görüyordum :) Bu arada tebrikler iyi kilo vermişsin....
@simeranya7 geçmiş olsun canım. kaza geçirmişsin Allah korumuş.. yeni projen hayırlı olsun..
@eboe Betüş nasıl oldu canım.. ? Sen de iyi gidiyorsun kilo alımın da.. emin adımlarla ilerliyorsun tebrik ediyorum.
@OGULCUKLARIM vardı bir zamanlar. demek ki sadece liste için buradaymış. Olsun..
@zeze_84 belki bi cee dersin..
@cydnz_1 günayın dan sonra bildirim yapmamışsın unuttun sanırım yoğunluktan..
Bitse tezin rahatlasak hepimiz.
@mefkurem
cakil80 Çok seviniyorum senin adına maşallah .. Demekki isteyince nede güzel gidiyor kilolar.
@baharnaz kuzum madem daha iyisin. artık çıkıp bi baskül al ve tartıl bu cuma iyimi.
Çok teşekkürler aminÇok geçmiş olsun. Rabbim şifasini versin insallah
Nice yillara yeni yasin guzel anilarla gecsinGünaydınnnn canlarım nasılsınız bugün benim doğum günüm geçen yıl bugün 96 kg İdim şimdi 80 Allah'a şükürler olsun inşallah bir dahaki doğum günümde sağlıkla 65 kg olurum
Çok tesekkurler
Inşallah canim
Yenacim akşam yine nöbet geçirdi nisa çok kotuyum dua edin ömrümde ömür gitti...nazinda hiç rahatı yok sürekli oyna benimle diye ağlıyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım...
Çok teşekkürler amin
Gece 12.30 civarı oldu yeni uyumustu hemen uyandı kustu ve bir noktaya dikti gozlerini 6-7dakika sürdü...acile goturmedik çünki hemen kan alıyorlar serum takıyorlar,Çok uzun surmedikten sonra acile gitmemize gerek yokmuş...naz evet hem üzülüyor hemde nisanin oyun israrlarından bıkmış durumda ders çalıştırmıyor okula göndermiyor,içtiği surupun yan etkisi ile gün boyu ağlıyor huysuzlaniyorDerin canım naaptiniz peki acilemi gittiniz.?
Rabbim şifa versin kuzum üzüldüm
Naz da şaşkın durum da su an. Olumsuzluk var ama hem konduramiyor hem anlamlandiramiyor. Kısa sürede yoluna girer inşallah canım. Dualarimdasjniz. ..
Sağol canım aminçok geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin.
Gece 12.30 civarı oldu yeni uyumustu hemen uyandı kustu ve bir noktaya dikti gozlerini 6-7dakika sürdü...acile goturmedik çünki hemen kan alıyorlar serum takıyorlar,Çok uzun surmedikten sonra acile gitmemize gerek yokmuş...naz evet hem üzülüyor hemde nisanin oyun israrlarından bıkmış durumda ders çalıştırmıyor okula göndermiyor,içtiği surupun yan etkisi ile gün boyu ağlıyor huysuzlaniyor
bugün dışarıya çıktım. biraz dolaştım. çok bir şey de yapmadım ama yoruldum. vücudumda hafif bir kırıklık var galiba. akşam yemeğinde çorba içtim sadece.
keyfim pek yerinde değil. gereksiz alışveriş yaptım sıkıntıdan. kafamı toplayıp kilo vermeye devam etmem gerek. kaç zamandır 81-82 lerdeyim. 70 lere dönmek istiyorum yeniden. ne güzel 78.5 a inmiştim. 3 kilo geri aldım. en azından sabit kalsaydım iyiydi.
haftaiçi başlarım inşallah.
Inşallah canım inşallah kalıcı olmaz..Düzelir canım Allahın izniyle.. şükür tedavisi var yaşı daha küçük atlatacak inanıyorum ben...
Allah sana güç versin canım benim..
Çok geçmiş olsunGece 12.30 civarı oldu yeni uyumustu hemen uyandı kustu ve bir noktaya dikti gozlerini 6-7dakika sürdü...acile goturmedik çünki hemen kan alıyorlar serum takıyorlar,Çok uzun surmedikten sonra acile gitmemize gerek yokmuş...naz evet hem üzülüyor hemde nisanin oyun israrlarından bıkmış durumda ders çalıştırmıyor okula göndermiyor,içtiği surupun yan etkisi ile gün boyu ağlıyor huysuzlaniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?