Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok geç yazdığım için malesef ? Yazmışsın beni canım işte benim yüz karası kilom 95 yani +1 pufff gece vardiysındayım kendimi sorguluyorum sorguladıkça kendime kızıyorum. Keşke bi sihirli değnek olsa da zayıflasak hemencecik. Sihirli annem de vardı öyle rahmetli defne joy foster mükellef bir sofrada yiyip yiyip sihir yapıyordu zayıflayıp yine yiyordu. Ahh ahha keşkem öyle olsak

yasa öyle deme ne olurben sizi çok seviyorum ama inan utancından yazamıyorum bu kadar iradesiz bu kadar zayıf olur bir insan oda benım yanı kendime ınanamıyorum ve cokk fena bunalımdayımyenam toparla anıyorum

Çok güzel zamanları

yasa öyle deme ne olurben sizi çok seviyorum ama inan utancından yazamıyorum bu kadar iradesiz bu kadar zayıf olur bir insan oda benım yanı kendime ınanamıyorum ve cokk fena bunalımdayımyenam toparla anıyorum
Hadi bak bana 3 kez 95 den 89.9 e indim artık son diyorum sen de yaparsın her dibe inişte çok güçlü bir zıplama olur.

Su an evdesindir sanırım mesai bitmiştir. Iyi istirahatler. .
Kendini iyi yönde sorgula. Kötü yön de düşündükçe daha bi cikilmaz hal aliyor durum kendimden biliyorum. ..

Biz de seni çok seviyoruz hayrisim inan..
Iste tam bu yüzden izinli olmak iyi değil diyoruz. Daha fazla rahatlik oluyor çünkü. Izindeyken kilo veren hiç görülmedi. .
Lütfen sen de kilon kaç olursa olsun listeye yeniden dahil ol. Artı bile olsan o artıları görmek seni rahatsız edip engeller bir sekilde.. Tamam'mı canım.

Son düzenleme:
Günaydınnnn canlarım nasılsınız bugün benim doğum günüm geçen yıl bugün 96 kg İdim şimdi 80 Allah'a şükürler olsun inşallah bir dahaki doğum günümde sağlıkla 65 kg olurum

Doğum günün kutlu olsun canım. .
Sevdiklerinle ve bizlerle nice sağlıklı mutlu ve fit seneler diliyorum..

Kimseler uyanmadi zaaar. .
kızlar kızlar ölemmi yanağızdan opemmi. nerdesiniz bakem. Çıkın çıkın gelin gayri ..

Ben havuzdan bildiriyorum. Yanımda ki hatun bi parfüm sikmış var yaa burnumun direği sizledi resmen.. fena ağır .

Son düzenleme:
günaydınnnnn herkeseeee

kızlarrr ben bugün kahvaltı yapamadım
Çatalca'da çiftliğe geldikadar eşimle çocuklar evde kaldı.geçen hafta çocuklarla gelmiştik diyeti Ogün bozmuştum şimdi eşimle geldik heral büyük ihtimalle bugünde bozacam aile dostumuz da eşiyle geldiler bugün ama ben ne yersek yiyelim ekmek yemicem ve fazla yemicem kendimi sürekli böyle şartlandırıyorum

Keşke kahvaltı yapıp çıksaydın evden.
Fazla acikmani engellerdi. .
Mangal yapacaksanız ekmeksiz pek ideal bir menü olur. Yanın da salata ayran oh mis....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…