Teşekkürler canım aminn hepbirlikteDoğum günün kutlu olsun canım. .
Sevdiklerinle ve bizlerle nice sağlıklı mutlu ve fit seneler diliyorum..
Çok teşekkürlerSağlıklı mutlu uzun bir ömür dilerim
Doğum günün kutlu olsun
Teşekkür ederim. nice mutlu seneler dilerim
Bonuscum tam sana yakışır bir kutlama olmuş çok teşekkür ederimEki Görüntüle 2060782
ISILDURU dogum gunun kutlu olsunnn
Amin canım teşekkürlerNice güzel yaşların olsun saglıkla
Amin ne güzel bir dilek teşekkürlerGünaydın herkese dün uyuyakalmisim bugün de kahvaltıya davetliyim arkadaşıma
Nice yillara yeni yasin guzel anilarla gecsin
Günaydınnnn canlarım nasılsınız bugün benim doğum günüm geçen yıl bugün 96 kg İdim şimdi 80 Allah'a şükürler olsun inşallah bir dahaki doğum günümde sağlıkla 65 kg olurum
Çok tesekkurler
Inşallah canim
Yenacim akşam yine nöbet geçirdi nisa çok kotuyum dua edin ömrümde ömür gitti...nazinda hiç rahatı yok sürekli oyna benimle diye ağlıyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım...
Çok teşekkürler amin
Iyi geceler kizlarrr
Bugun anca temizlik yapabildim hatta wc banyo yarina kaldi :-(
Menulerim ise soyle
11.30 karatay kahvalti
17.30 3 yk kisir avuc ici kadar borek ve avuc ici kadar kekli muhallebili bir tatli ( komsu oturmaya cagirdi)
20.30 1 bardak yesil cay ve 1/2 bardak ihlamur
Insallahbir sonraki yasgununde hedefine ulasmis olursun cnm mutlu yillar
Güzel dileklerin için teşekkürler
Gecmis olsun cnm
Derincim bu bir süreç eminim zamanla daha iyi olacaktır kızınGece 12.30 civarı oldu yeni uyumustu hemen uyandı kustu ve bir noktaya dikti gozlerini 6-7dakika sürdü...acile goturmedik çünki hemen kan alıyorlar serum takıyorlar,Çok uzun surmedikten sonra acile gitmemize gerek yokmuş...naz evet hem üzülüyor hemde nisanin oyun israrlarından bıkmış durumda ders çalıştırmıyor okula göndermiyor,içtiği surupun yan etkisi ile gün boyu ağlıyor huysuzlaniyor
kulunçmu olduki cnmIslerim bitti çay iciyorum..
Sırtımın tam ortasi bir haftadır fena ağrıyor. Neden acaba...
Bonus Davina ya ne hisli msj yazmişin bana dokundu.
Günaydın kızlar bugün moralim bozuldu nedenini anlayamadim ama tartı da tuhaf anlayamıyorum. Cuma aksami bulgur pilavı ve yoğurt yedim. Kalori değeri aşmadim 1500 du ve yağsız sayılır. Dün sabah da arkadasa kahvaltıya gittim 11 de konuşa konusa başladık ama ben ölçülü gittim tabağıma koyduğum şeyleri 4 saatte yedim ki onlarda domates salatalık biber maydanoz tek zararlı şey ben seviyorum diye kızartmis olduğu patatesti. Masada çok çeşit vardı hep sevdiğim şeyler daha önce yediğim şeyler. Çok üzüldüm. Ben ne kadar sağlıksız görüntü cizmisim böyle. Diğer börek poğaça vs bi dolu şeyi yemedim. Masaya baktigimda canım da istemedi sadece üzüldüm. Ben bu şeylerin tadını sevmedigimi anladım ama hep sanki kıtlıktan çıkmış gibi yerdim.
Akşam saat 7 de evde bir önceki günkü pilavım vardı onu yedim yanına bu sefer 3 tane domates dogradim sadece 2 kaşık koydum pilavdan ve başka hicbirsey yok.
Sabah tartildigimda2 kilo almistimkalori değerim 1500 u geçmedi ve ben gerçekten yemedim ki bu konuda kararliyim neden kilo almış olabilirim. Dün 7500 adım attım bir önceki gün 6000. Kendimi hafif hissediyorum. Neden yeniden 91.3 oldum neyi hatalı yaptım. Tartı kas kısmını artı gösterdi ama 2 günde bu kadar kas yapmış olamam .
Patates Tuzluydu ve ben çok çay ve su içtim o etkili olmuş olabilir mi yoksa pilavı ki doktor izin vermişti sadece pilav salata pilav yoğurt yiyebilirsiniz diye. Hayatımdan tamamen çıkaracağım diyeti de fazladan sadece pilavı ekledim ki o da ölçülü olmasına rağmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?