Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Slm

Cakil moralini bozma canim 89 dasin ona gore bu haftayida dikkatle gecir. Bugunku artini takma. Patiklerinle dansa devam

Yena gule gule kullanin alicaginiz esya model belliyse sıkinti olmaz alisveris yoksa dolanip duruyosun magazalarda kafana bi resim cizemediysen.

Nasi bi aciklama oldu bugun ilacin dozunu artirinca bi bas agrisi butun gun devam ediyor hala yazdiklarimi anlarsin beni anlarsin anlayisli arkadasim.

Mefkure hayirli ugurlu olsun.

Bonus his saatlerinde yazdiklarini okumaktan buyuk mutluluk duyuyorum canim.

Inşallah faydasını görürsün tedavinin canım.
Dozaj artınca yan etkisi geçer bir süre sonra...
Tartı işi noldu .? :)

HERKESE MUTLUPAZARLAR

İYİ BAYRAMLAR

dünkü menüm
aç .1 bardak limonlu ılık su
1 ikisibirarada

ara
çay
çay
çay

öğlen

1 porsiyon kellepaça çorbası

ara

Yeşilköy
çay
çay
çay

ara
yeşilçay
çay
çay
çay
1 yeşilçay
1 avuç ceviz
1 sade türk kahvesi

akşam

karışık ızgara salata

kızlar tuşlara basınca yeşilçay yerine diğer tuşa basmışım affola. yazım hatalarım oluyor neolur kusura bakmayın arkadaşlar

Sağol canım. IKEA dan bakmıştık geçenlerde kendimiz ayarlaycaz raflı falan bişeyler yapcaz yorumumuzu katıcaz özetle :)

74FRIDA burdasin madem niye yazmıyorsun.
Burdayım tabi sizden ayrı kalmak ne mümkün öpüyorum fena grip oldum şu an yatağa uzandım evdekiler baba kız maça gittiler bende biraz dinleniyorum ....

Günler fena hızlı geçiyor aklımda yapıcam dediklerimi yapmada bir bakıyorum üzerinden hafta geçmiş .....

Diyet işi berbat ne bulduysam kısmadan düşünmeden yiyorum bu gidişata ne zaman dur diyeceğim bilmiyorum yok yaniii buraya yazıcak yüzümde Yok

Geçmiş olsun canım
Bari miktar kısıtlamasi yap canım

Teşekkür ederim daha rahat hareket ediyorum canım bişey yemek istediğinde adım atıyorum yeni düzenim. Yediklerimden eminim hepsi bu kadardı. Ondan şaşırdım yediğim herseyi yazıyorum.

Bugün yaptığım birsey hoşuma gitti aslında bugün kendimi tebrik ediyorum sanırım ben bu işi kafamda bitirdim.

Sabah 12 de kahvaltı

Yumurta kaysi kivaminda
Peynir 30gr
Domates salatalık biber
5 tane zeytin
Maydanoz
100 gr yufka ekmek

Saat 16 da
2 ceviz
1 simit
1 domates
Mandalina

Saat 18 de
60 gr makarna haşlanmış
1 kase yoğurt kasim büyüktü 500 ml olabilir.
Bolca baharat

Şimdi de çay içiyorum

Gelelim hoşuma giden şeye bu aksam için Şehriye çorbası yaptım. 100 makarna hasladim ama yemedim. Makarna 60 gr yedim çorba yarına kaldı. Normalde 100 gr makarna benim için hicbirseydi. Ben yarım paket yiyordum. Başardım yememi kendiliğinden durdurdum. Yani doydugumun farkına varabildim bu benim için çok önemliydi. Bugün yediğim hersey bana çok lezzetli geldi zayıflamak için değil tadını sevdiğim için yedim. Makarna mantar soslu değildi ama çok güzeldi.

Unutmadan suana kadar adım sayım 7171 ve bu 8000 olacak bugun

Sporumu yazsaydım 2. Olurmuşum ama + olduğum için hiç içimden gelmedi

Cakilcigim sinirlaman cok guzel evet ama oglen simitle beyaz unla cok karbonhidrat aldin ya aksami daha hafiflet bi dahakine.

Simiti sabah yada oglen haftada bir kere yersin ama yarim simit.

Mutluyum yaziyosun ya o cok iyi geliyo banada

Cakilcigim sinirlaman cok guzel evet ama oglen simitle beyaz unla cok karbonhidrat aldin ya aksami daha hafiflet bi dahakine.

Simiti sabah yada oglen haftada bir kere yersin ama yarim simit.

Mutluyum yaziyosun ya o cok iyi geliyo banada
Ben de şimdi okuyunca farkettim hep karbon olmuş sabah yumurta peynir yoğurt olmasa protein yok resmen yerken farketmedim

iyi akşamlar arkadaşlar
bugün menüm
sabah aç .ılık limonlu su

2 dilim tamtahıl ekmek
1 domates
5 zeytin
1 adet ceviz reçeli
1çk.gül reçeli
kk.layt byz peynir
çay

ara
yeşilçay

ara
1 avuç ceviz 1 kaşık bal ile karıştırılmış

akşam
4 yk. yumurtalı ıspanak
3 kaşık yoğurt
3 kaşık makarna
su 1 buçuk lt.
sırada yeşilçay ve çayla kapatıcam

bir yorgunluk halsizlik havadanmı benden mi anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…