Umutsuz ev kadınları vardı bir ara ona çok benzettim
Bende az önce gözleme yaptım koklamakla yetindim kedi kimin:)) yemiycem gari 20 kilo vermiş hatunum 10 kilo daha veririm elbet Didim inşallah diyelim
Sen keyifsizmisin yorgunmusun. ?Amin Allah razı olsun arkadaşlar
Frida geçmiş olsun cnm
Selamun aleyküm güzeller
Hayırlı sabahlar
Yenacım yoğunluktan giremiyorum canım
Hafta sonu görsen düğünevi gibiydi. Hepside yemekli misafir.
Cocuklarina tembihliyor yanıma gelin diye
İnsanlarda akşama kadar geziyor akşam gezmeden evine gitmek yerine direk bize geliyor. Kimsenin bakma gibi bir sorumluluğu yok. Aksam yemeği derdi de yok artık. ben yapıyorum nasıl olsa.
Bir dokundun bin ah işittin işte .susayım en iyisi
ah yenacımOf dafi yeminle sen böyle yazdikca Allah günah yazmasın da fena gıcık oluyorum kayinpederine
Gunaydin sabah 6.30 da kalkiyorum 7 de evden cikiyorum. O diziyi bende sevdim oyunculari severim guzel bir kadro ben de seyredecegimKaçta uyanıyorsun. ?
Ben 07.40 ta uyanıyorum.
Dizi izliyorum şu an :) -ufak tefek cinayetler- yine imitasyon ama kızım çok beğenmiş onun zevkine çok güvenilir. ..
Biraz ondan biraz prety liar tarzi karisim yapmislarUmutsuz ev kadınları vardı bir ara ona çok benzettim
Âmin canımGunaydin kizlar guzel bir gun olsun. Gerci ben yibe yrafikte kaldim sinir oldum.
Dafi isin gercekten col zor allah sabir guc versin sevabini kacirmasin
Âmin canım
Benimde korkum hep o
Sabrımı sonuna kadar zorluyorum bosa gitmesin doyorum ama insanız aciziz bazen taşıyor işte Rabbim affetsin
Allahın sevgili kulusun ve sınanıyorsun. .
Rabbim sabır versin güç versin..
Değersizim diye düşünme kimin ne olduğu bilinmez.. Sen kıymetli birisin bunu hiç unutma....
Sadece kayinpederin sükretsinki senin gibi maneviyati kuvvetli bir gelini var...
Inşallah sukrediyordur .. yoksa kıldığı namazın yaptığı ibadetin... neyse isyana maahal bırakmim. Sadece senin maruz kaldığın duruma sinirleniyorum ve üzülüyorum....
Hele o eltin hele..
Gunaydin
Ise gidenlere kolayliklar dilerim. Rabbim korusun kazadan beladan.
Bonus kiz cakilida takima almisin var ya :)))
Bu arada yukarda paylasimina iyi guldum.
Dafi ya bende Yena gibi sinirleniyorum. Bu kadar da gelmesinler ustune canim ya. Hastayim de biraz da onlar baksin
Al bende de okadar bide gezip gezip akşam yemeğe sana gelenlere gicigimOf dafi yeminle sen böyle yazdikca Allah günah yazmasın da fena gıcık oluyorum kayinpederine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?