Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende az önce gözleme yaptım koklamakla yetindim kedi kimin:)) yemiycem gari 20 kilo vermiş hatunum 10 kilo daha veririm elbet Didim inşallah diyelim

Kız ne gözlemesi bu saate..
Akşam komşu getirmiş bize de ıspanaklı gözleme. . Oğlanının beslenmesine koyucam:) iyi oldu... çok sever ıspanaklı börek gözleme anasını çekmiş evlatçım :)

O zaman iyi geceler arkadaşlar. .

Arkadaş deyince geçen güldür güldürde
Farkli gorusten Iki öğrencinin ev arkadasligiydi skec. .
Biri aşırı muhafazakâr diğeri devrimci. Devrimci olan arkadaşının sevgilisine "yenge arkadaş"diyo . Çok gülmustum. :)

Bu arada dafi yi göremedim yine ..

Gittim artık. . Allah rahatlik versin ...

Selamun aleyküm güzeller
Hayırlı sabahlar
Yenacım yoğunluktan giremiyorum canım
Hafta sonu görsen düğünevi gibiydi. Hepside yemekli misafir.
Cocuklarina tembihliyor yanıma gelin diye
İnsanlarda akşama kadar geziyor akşam gezmeden evine gitmek yerine direk bize geliyor. Kimsenin bakma gibi bir sorumluluğu yok. Aksam yemeği derdi de yok artık. ben yapıyorum nasıl olsa.
Bir dokundun bin ah işittin işte .susayım en iyisi

Of dafi yeminle sen böyle yazdikca Allah günah yazmasın da fena gıcık oluyorum kayinpederine

Of dafi yeminle sen böyle yazdikca Allah günah yazmasın da fena gıcık oluyorum kayinpederine
ah yenacım
Hainlik düşündükleri için canım yanıyor. Biz zaten manende maddende verebileceğimiz kadar veriyoruz ama yetmiyor. Durmadan plan yapip Dolaylı yoldan verdirmeye çalışıyor.
Birde hiç degerim yok. Evinde oturup bütün parasını yiyip birde bakmayan eltim el üstünde. dün akşam geldiler. ben mutfaktaydım. el ışimide oturduğum yere bırakmıştım. Eltime gel yanıma otur diyor. Oda yengem otuyordu orda herhalde işi orda dedi. Boşver yengeni nereye oturursa otursun sen gel otur yanima diyor. Sinirden elim ayağım titredi. Girdim ıçeriye lâhavle çektim çıktım.
Onlar otururken altına kaçırdı kıymetlileri yanından uzaklaştı. Çıkartıp değiştirmek eşime yıkamak bana düştü.

Kaçta uyanıyorsun. ?
Ben 07.40 ta uyanıyorum.
Dizi izliyorum şu an :) -ufak tefek cinayetler- yine imitasyon ama kızım çok beğenmiş onun zevkine çok güvenilir. ..
Gunaydin sabah 6.30 da kalkiyorum 7 de evden cikiyorum. O diziyi bende sevdim oyunculari severim guzel bir kadro ben de seyredecegim

Gunaydin kizlar guzel bir gun olsun. Gerci ben yibe yrafikte kaldim sinir oldum.
Dafi isin gercekten col zor allah sabir guc versin sevabini kacirmasin
Âmin canım
Benimde korkum hep o
Sabrımı sonuna kadar zorluyorum bosa gitmesin doyorum ama insanız aciziz bazen taşıyor işte Rabbim affetsin

Âmin canım
Benimde korkum hep o
Sabrımı sonuna kadar zorluyorum bosa gitmesin doyorum ama insanız aciziz bazen taşıyor işte Rabbim affetsin

Allahın sevgili kulusun ve sınanıyorsun. .
Rabbim sabır versin güç versin..
Değersizim diye düşünme kimin ne olduğu bilinmez.. Sen kıymetli birisin bunu hiç unutma....

Sadece kayinpederin sükretsinki senin gibi maneviyati kuvvetli bir gelini var...
Inşallah sukrediyordur .. yoksa kıldığı namazın yaptığı ibadetin... neyse isyana maahal bırakmim. Sadece senin maruz kaldığın duruma sinirleniyorum ve üzülüyorum....
Hele o eltin hele..

Üregine sağlık

Gunaydin

Ise gidenlere kolayliklar dilerim. Rabbim korusun kazadan beladan.

Bonus kiz cakilida takima almisin var ya :)))
Bu arada yukarda paylasimina iyi guldum.

Dafi ya bende Yena gibi sinirleniyorum. Bu kadar da gelmesinler ustune canim ya. Hastayim de biraz da onlar baksin

Amin..

Tartıyı unutma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…