Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

O zaman yediklerim gelsin.

Kahvaltı,
1 yumurta
3 catal peynir
3 zeytin
Domates
Salatalık

Ara,
1 Armut

Ara,
2 lokma gevrek
1 çay kaşığı ayva reçeli
Duble kahve

Öğle/Aksam
Adana kebap
Türk Kahvesi

Ara,
1 avuç Çiğdem

Hmm ballı ceviz .. güzele benziyor :)

kızlar şuan birşey itiraf etmek istiyorum canım çok ekmek çekti offfffff sabır allahım ya sabır.çocuklarla akşam yemeği hepberaber yiyoruz ama sürekli mutfa girip çıkıyorlar haliyle bende peşlerine bir çikolata ekmek ister biri canı patates kızartması biri salamlı peynirli sandviç offfffff ki ne offf hala ayaktalar zor tuttum kendimi biraz önce yememek için mutfakta onların isteklerini verdim kendimede taçılı yeşilçay yaptım birazda ceviz attım ağzıma ööyle kös kös tv ye bakıyorum

kızlar şuan birşey itiraf etmek istiyorum canım çok ekmek çekti offfffff sabır allahım ya sabır.çocuklarla akşam yemeği hepberaber yiyoruz ama sürekli mutfa girip çıkıyorlar haliyle bende peşlerine bir çikolata ekmek ister biri canı patates kızartması biri salamlı peynirli sandviç offfffff ki ne offf hala ayaktalar zor tuttum kendimi biraz önce yememek için mutfakta onların isteklerini verdim kendimede taçılı yeşilçay yaptım birazda ceviz attım ağzıma ööyle kös kös tv ye bakıyorum

Jadecim tebrik ederim seni azminden dolayi.

Jadecim tebrik ederim seni azminden dolayi.

yenacım şuan okadar mutsuzum ki anlatamam dünde eşim çiftliğe giderken börekler tatlılar aldı aile doslerimızla kahvaltı yapıcaz diye dünde zor geçti hiç yemedim börek tatlı ağzıma sürmedim sadece öğlen çorba içtim çokta severim kelle paça akşama kadar tutmuştu beni
2 gündür yiyecekler sınıyor beni sanki

Sabrin muhtesem kaybettiği hicbirsey yok inan pes etme

Slm kizlar

Iyi geceler

Oncelikle hepimizin cumhuriyet bayramini kutluyorum

Cok uykum var yataktan bildiriyorum ☺

Menu yazmadan yatmayayim dedim

11.00 1çb findik, taze beyaz peynir, 10 - 12 yesil zeytin, 1 yumurta, roka

14.00 sade ve sekersiz nescafe

18.30 kuru fasulye, salata, yogurt, yagli tursu, 1/4sb gunkurusu kayisi kompostosu (sekersiz)

Bu aksam bende kurubaklagil yedim bakalim sabah arti cikcam mi :-(

Mutlu olmalısın kendinle gurur duymalisin canım...
Sabah güzel ve doyurucu bir kahvaltiyla güne baslarsin

Ben Bende bugün aç uyuyacagim sanırım çok aciktim ama mutfağa gidersem kesin abartirim. Sabah çok erken kalkacagim ama uyumak da istemiyorum ne sıkıcı ruh hali böyle.

Kaçta uyanıyorsun. ?
Ben 07.40 ta uyanıyorum.
Dizi izliyorum şu an :) -ufak tefek cinayetler- yine imitasyon ama kızım çok beğenmiş onun zevkine çok güvenilir. ..

Son düzenleme:
Allah tamamına erdirsin inşallah

Allah tamamına erdirsin canım.

Allah mutlulukla tamamına erdirsin canım
Amin Allah razı olsun arkadaşlar

Frida geçmiş olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…