iyi akşamlar arkadaşlar
bugün menüm
sabah aç .ılık limonlu su
2 dilim tamtahıl ekmek
1 domates
5 zeytin
1 adet ceviz reçeli
1çk.gül reçeli
kk.layt byz peynir
çay
ara
yeşilçay
ara
1 avuç ceviz 1 kaşık bal ile karıştırılmış
akşam
4 yk. yumurtalı ıspanak
3 kaşık yoğurt
3 kaşık makarna
su 1 buçuk lt.
sırada yeşilçay ve çayla kapatıcam
bir yorgunluk halsizlik havadanmı benden mi anlamadım
Hmm ballı ceviz .. güzele benziyor :)
kızlar şuan birşey itiraf etmek istiyorum canım çok ekmek çekti offfffff sabır allahım ya sabır.çocuklarla akşam yemeği hepberaber yiyoruz ama sürekli mutfa girip çıkıyorlar haliyle bende peşlerine bir çikolata ekmek ister biri canı patates kızartması biri salamlı peynirli sandviç offfffff ki ne offf hala ayaktalar zor tuttum kendimi biraz önce yememek için mutfakta onların isteklerini verdim kendimede taçılı yeşilçay yaptım birazda ceviz attım ağzıma ööyle kös kös tv ye bakıyorum
Jadecim tebrik ederim seni azminden dolayi.
Sabrin muhtesem kaybettiği hicbirsey yok inan pes etmeyenacım şuan okadar mutsuzum ki anlatamam dünde eşim çiftliğe giderken börekler tatlılar aldı aile doslerimızla kahvaltı yapıcaz diye dünde zor geçti hiç yemedim börek tatlı ağzıma sürmedim sadece öğlen çorba içtim çokta severim kelle paça akşama kadar tutmuştu beni
2 gündür yiyecekler sınıyor beni sanki
Eskiden delydoby de varmış ilk üyelerde isimler var tanidik.Efenim hayirli aksamlar...
7.takima yeni uyemiz varrcakil80 hosgeldin diyim burdan da.
Allahin emri peygamberin kavli ile oldu o iş
Sabrin muhtesem kaybettiği hicbirsey yok inan pes etme
yenacım şuan okadar mutsuzum ki anlatamam dünde eşim çiftliğe giderken börekler tatlılar aldı aile doslerimızla kahvaltı yapıcaz diye dünde zor geçti hiç yemedim börek tatlı ağzıma sürmedim sadece öğlen çorba içtim çokta severim kelle paça akşama kadar tutmuştu beni
2 gündür yiyecekler sınıyor beni sanki
Ben Bende bugün aç uyuyacagim sanırım çok aciktim ama mutfağa gidersem kesin abartirim. Sabah çok erken kalkacagim ama uyumak da istemiyorum ne sıkıcı ruh hali böyle.
Umutsuz ev kadınları vardı bir ara ona çok benzettimKaçta uyanıyorsun. ?
Ben 07.40 ta uyanıyorum.
Dizi izliyorum :) -ufak tefek cinayetler- yine imitasyon ama kızım çok beğenmiş onun zevkine çok güvenilir. ..
Allah tamamına erdirsin inşallah
Slm
Cakil moralini bozma canim 89 dasin ona gore bu haftayida dikkatle gecir. Bugunku artini takma. Patiklerinle dansa devam
Yena gule gule kullanin alicaginiz esya model belliyse sıkinti olmaz alisveris yoksa dolanip duruyosun magazalarda kafana bi resim cizemediysen.
Nasi bi aciklama oldu bugun ilacin dozunu artirinca bi bas agrisi butun gun devam ediyor hala yazdiklarimi anlarsin beni anlarsin anlayisli arkadasim.
Mefkure hayirli ugurlu olsun.
Bonus his saatlerinde yazdiklarini okumaktan buyuk mutluluk duyuyorum canim.
Allah tamamına erdirsin canım.
Amin Allah razı olsun arkadaşlarAllah mutlulukla tamamına erdirsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?