Bu işe bir çözüm bulmalisiniz ben bile buradan üzülüyorum herkesin babası kp i birde hepsi hadsiz tabiki senin değerin onlarla ölçülmez bile Allah kolaylık versin sanaAllahın sevgili kulusun ve sınanıyorsun. .
Rabbim sabır versin güç versin..
Değersizim diye düşünme kimin ne olduğu bilinmez.. Sen kıymetli birisin bunu hiç unutma....
Sadece kayinpederin sükretsinki senin gibi maneviyati kuvvetli bir gelini var...
Inşallah sukrediyordur .. yoksa kıldığı namazın yaptığı ibadetin... neyse isyana maahal bırakmim. Sadece senin maruz kaldığın duruma sinirleniyorum ve üzülüyorum....
Hele o eltin hele..
Canım sıkıntıyı çeken dafi yanlış anlaşılmamı olmuş dafi çok becerikli gönlü geniş Sofrası açık mert dir zaten elitleri filan kayınbabasına bakamazdı fakat dedenin kıymet bilmemesi kötüBu işe bir çözüm bulmalisiniz ben bile buradan üzülüyorum herkesin babası kp i birde hepsi hadsiz tabiki senin değerin onlarla ölçülmez bile Allah kolaylık versin sana
Yok canım ben doğru anladım dafiye üzülüyorum zaten senmi yanlış anladın yazdıklarımı acaba?Canım sıkıntıyı çeken dafi yanlış anlaşılmamı olmuş dafi çok becerikli gönlü geniş Sofrası açık mert dir zaten elitleri filan kayınbabasına bakamazdı fakat dedenin kıymet bilmemesi kötü
Dafi Allah yardımcın olsun madem bu kadar emeğin bilinmiyor hakkını onlarda koymasın eşin ne diyor babasına veya elitlerin yaşca senden küçükler herhalde onlara ....?ah yenacım
Hainlik düşündükleri için canım yanıyor. Biz zaten manende maddende verebileceğimiz kadar veriyoruz ama yetmiyor. Durmadan plan yapip Dolaylı yoldan verdirmeye çalışıyor.
Birde hiç degerim yok. Evinde oturup bütün parasını yiyip birde bakmayan eltim el üstünde. dün akşam geldiler. ben mutfaktaydım. el ışimide oturduğum yere bırakmıştım. Eltime gel yanıma otur diyor. Oda yengem otuyordu orda herhalde işi orda dedi. Boşver yengeni nereye oturursa otursun sen gel otur yanima diyor. Sinirden elim ayağım titredi. Girdim ıçeriye lâhavle çektim çıktım.
Onlar otururken altına kaçırdı kıymetlileri yanından uzaklaştı. Çıkartıp değiştirmek eşime yıkamak bana düştü.
Adaş nasılsın bugün
Dünden beri hafif soğuk algınlığı var bende de ama ayaktayım şükür sadece genzim de yanma var
Sanki daha iyi gibiyim burnum akıyor oda kurumaz artık kolay kolay güneş açtı ama hava soğuk kahvaltı yapmadım daha yoldayım ofiste yapıcam ....Adaş nasılsın bugün
Dünden beri hafif soğuk algınlığı var bende de ama ayaktayım şükür sadece genzim de yanma var
Merhabalar bir göz gezdirdim pazartesi sendromu var genelde hepimizde bugün düşündüğümüzden kolay su gibi geçsin inşallah haftamızda gönlünüzce tüp yaptığımız planları gerçekleştirerek geçsin
Adaş nasılsın bugün
Sanki daha iyi gibiyim burnum akıyor oda kurumaz artık kolay kolay güneş açtı ama hava soğuk kahvaltı yapmadım daha yoldayım ofiste yapıcam ....
Gripten çok şu yediklerime dikkat edememem daha çok canımı sıkıyor İnan
Geçmiş olsun sende dikkat et öpüyorum
günaydınn canlarrrrr
herkese çok mutlu olacağınız bol bol kilololar vereceğiniz hafta başlangıcı diliyorum tabiki bende dahil
Hele dik duruşa hele yıkılmamaya
Gecmisler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?