Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu işe bir çözüm bulmalisiniz ben bile buradan üzülüyorum herkesin babası kp i birde hepsi hadsiz tabiki senin değerin onlarla ölçülmez bile Allah kolaylık versin sana

Bu işe bir çözüm bulmalisiniz ben bile buradan üzülüyorum herkesin babası kp i birde hepsi hadsiz tabiki senin değerin onlarla ölçülmez bile Allah kolaylık versin sana
Canım sıkıntıyı çeken dafi yanlış anlaşılmamı olmuş dafi çok becerikli gönlü geniş Sofrası açık mert dir zaten elitleri filan kayınbabasına bakamazdı fakat dedenin kıymet bilmemesi kötü

Yok canım ben doğru anladım dafiye üzülüyorum zaten senmi yanlış anladın yazdıklarımı acaba?

Dafi Allah yardımcın olsun madem bu kadar emeğin bilinmiyor hakkını onlarda koymasın eşin ne diyor babasına veya elitlerin yaşca senden küçükler herhalde onlara ....?

Adaş nasılsın bugün
Dünden beri hafif soğuk algınlığı var bende de ama ayaktayım şükür sadece genzim de yanma var
Sanki daha iyi gibiyim burnum akıyor oda kurumaz artık kolay kolay güneş açtı ama hava soğuk kahvaltı yapmadım daha yoldayım ofiste yapıcam ....

Gripten çok şu yediklerime dikkat edememem daha çok canımı sıkıyor İnan

Geçmiş olsun sende dikkat et öpüyorum

Amin canım. ..
Sen nasıl oldun evdemisin. ?

Sanada gecmis olsun kuzu aman dikkat edin kiz napiyo? Sizin renkli kuslar noldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…