Hepimiz asuyuz :)
Sabah sabah seni okumak bana nasıl iyi geliyor bir bilsen bi tanesin yaaSanada gecmis olsun kuzu aman dikkat edinkiz napiyo? Sizin renkli kuslar noldu?
Sabah sabah seni okumak bana nasıl iyi geliyor bir bilsen bi tanesin yaa
Kızım iyi okul idman aynen devam birde erkek arkadaşı var sevgili yaptık herhalde doğumgünüsü vardı para verdim hediye aldı detayları anlatırım bir ara çünkü nasıl davrancam bilmiyorum :))))
Kuşlar iyi yeniden tüy dökmeye başladılar b 12 vitamini aldım kafeslerini temizlerken varlıklarından haberim oluyor işin açıkçası aramızda küvetli bir sevgi bağı Yok ama bir ben bakıyorum onlara işte ....
vallahi yenacım sabah diğerleri okula gönderdikten sonra baktım küçükler yatıyor hala bende tekrar yatağa attım kendimi ama şimdi kalkıyorum 1 tanesi ve eşim uyandı 3 yaş olan uyuyor kızda bugün gitmedi okula onunda boğazım acıyor dedi oda uyuyor ama ben şimdi elimi yüzümü yıkayıp mutfağa iş başı yapmaya bende çalışıyorum anacımmm mesaim başladı gece kaçta biter bakalım
Ben geldiiiiiim:)
Günaydiiinlar olsun herkeşee
Bismillah diyip milyonuncu kez başlamiş bulunuyorum saglıklı beslenmeye,sıkı tutun beni nütfeeen döndürmeyin yolumdan küserim bak:)
Hurma+yogurt diyeti varmiş yapsam mi acepuygulayıp memnun olan var mı aranızda?
Bende sadece temizliğini yapıyordum papağan olduğu için gagası acitır diye hayvancaaz kafesi açıp kaçtı sonunda
yolumun ustunde bi kuscu var kizlar bakiyolar bazen goruyorum orda sizinkilerden var pek kucukler.
Niye bag kuramiyon al eline sev yem ver oyle sade temizlik yaparak bag olurmu
Vay iyi insan lafinin ustune demek
Hurma yogurdu denemek istiyorum ama sali yada carsamba denerik dersen olur.
Dogum gunune kadar 100 un altina insen
Amethyst_1 iki gozumun cicegi gel seninle senin dogum gunune kadar cok sıkı diyet yapalim olurmu?
Rakip degil haa ortak olalim destek olalim.
Kim sendelerse digeri agzina bi vursun ne dersin?
Bak sen dogum günü didin kalbimden vurdun beni:) unutmamişsin...
Ben bugun den başlıyım diyodum ama senimi kırıciim sali çarşamba yaparık:)
Muhteşem olarrr:) yanlız bana okkalı vur olur mupek hakediyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?