Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sanada gecmis olsun kuzu aman dikkat edin kiz napiyo? Sizin renkli kuslar noldu?
Sabah sabah seni okumak bana nasıl iyi geliyor bir bilsen bi tanesin yaa

Kızım iyi okul idman aynen devam birde erkek arkadaşı var sevgili yaptık herhalde doğumgünüsü vardı para verdim hediye aldı detayları anlatırım bir ara çünkü nasıl davrancam bilmiyorum :))))
Kuşlar iyi yeniden tüy dökmeye başladılar b 12 vitamini aldım kafeslerini temizlerken varlıklarından haberim oluyor işin açıkçası aramızda küvetli bir sevgi bağı Yok ama bir ben bakıyorum onlara işte ....

yolumun ustunde bi kuscu var kizlar bakiyolar bazen goruyorum orda sizinkilerden var pek kucukler.
Niye bag kuramiyon al eline sev yem ver oyle sade temizlik yaparak bag olurmu

vallahi yenacım sabah diğerleri okula gönderdikten sonra baktım küçükler yatıyor hala bende tekrar yatağa attım kendimi ama şimdi kalkıyorum 1 tanesi ve eşim uyandı 3 yaş olan uyuyor kızda bugün gitmedi okula onunda boğazım acıyor dedi oda uyuyor ama ben şimdi elimi yüzümü yıkayıp mutfağa iş başı yapmaya bende çalışıyorum anacımmm mesaim başladı gece kaçta biter bakalım

Hosgeldin dedim mi ben? Demediysem hosgeldin :))

Allah bagislasin cok cocuklu bir aileymissiniz ne guzel.
Bende 3 tane var 5 i dusunemiyorum.

Hicbirinin istegi bitmiyo. Dun evdekiler doymadilar bi turlu.
Ben yiyip mutfaktan cikayim istiyorum yok ne mumkun..

Ben geldiiiiiim:)

Günaydiiinlar olsun herkeşee

Bismillah diyip milyonuncu kez başlamiş bulunuyorum saglıklı beslenmeye,sıkı tutun beni nütfeeen döndürmeyin yolumdan küserim bak:)

Hurma+yogurt diyeti varmiş yapsam mi acepuygulayıp memnun olan var mı aranızda?

Vay iyi insan lafinin ustune demek

Hurma yogurdu denemek istiyorum ama sali yada carsamba denerik dersen olur.

Dogum gunune kadar 100 un altina insen

yolumun ustunde bi kuscu var kizlar bakiyolar bazen goruyorum orda sizinkilerden var pek kucukler.
Niye bag kuramiyon al eline sev yem ver oyle sade temizlik yaparak bag olurmu
Bende sadece temizliğini yapıyordum papağan olduğu için gagası acitır diye hayvancaaz kafesi açıp kaçtı sonunda

Vay iyi insan lafinin ustune demek

Hurma yogurdu denemek istiyorum ama sali yada carsamba denerik dersen olur.

Dogum gunune kadar 100 un altina insen

Bak sen dogum günü didin kalbimden vurdun beni:) unutmamişsin...

Ben bugun den başlıyım diyodum ama senimi kırıciim sali çarşamba yaparık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…