Bonus bugun çoookkk enerciksin. Maşallah
Kiskanma nolur calis seninde olur bahar( adi bonus)
hislerin kuvvetliymiş canısı :))Sen keyifsizmisin yorgunmusun. ?
Menü de paylaşmıyorsun dikkat ediyorsun dimi canım. .
Allah sabır kolaylık versin cnmSelamun aleyküm güzeller
Hayırlı sabahlar
Yenacım yoğunluktan giremiyorum canım
Hafta sonu görsen düğünevi gibiydi. Hepside yemekli misafir.
Cocuklarina tembihliyor yanıma gelin diye
İnsanlarda akşama kadar geziyor akşam gezmeden evine gitmek yerine direk bize geliyor. Kimsenin bakma gibi bir sorumluluğu yok. Aksam yemeği derdi de yok artık. ben yapıyorum nasıl olsa.
Bir dokundun bin ah işittin işte .susayım en iyisi
geçmiş olsun cnm aman ilerlemeden önlemini alSağolun kızlar iyiyim şükür
Dün işimi gücümü yaptım bugün de dükkanda olacağım öğleden sonra örgü için
Ayaktayım gerçekten :))
hoşgeldinnnn bebeğimBen geldiiiiiim:)
Günaydiiinlar olsun herkeşee
Bismillah diyip milyonuncu kez başlamiş bulunuyorum saglıklı beslenmeye,sıkı tutun beni nütfeeen döndürmeyin yolumdan küserim bak:)
Hurma+yogurt diyeti varmiş yapsam mi acepuygulayıp memnun olan var mı aranızda?
Allahın sevgili kulusun ve sınanıyorsun. .
Rabbim sabır versin güç versin..
Değersizim diye düşünme kimin ne olduğu bilinmez.. Sen kıymetli birisin bunu hiç unutma....
Sadece kayinpederin sükretsinki senin gibi maneviyati kuvvetli bir gelini var...
Inşallah sukrediyordur .. yoksa kıldığı namazın yaptığı ibadetin... neyse isyana maahal bırakmim. Sadece senin maruz kaldığın duruma sinirleniyorum ve üzülüyorum....
Hele o eltin hele..
Gunaydin
Ise gidenlere kolayliklar dilerim. Rabbim korusun kazadan beladan.
Bonus kiz cakilida takima almisin var ya :)))
Bu arada yukarda paylasimina iyi guldum.
Dafi ya bende Yena gibi sinirleniyorum. Bu kadar da gelmesinler ustune canim ya. Hastayim de biraz da onlar baksin
Al bende de okadar bide gezip gezip akşam yemeğe sana gelenlere gicigim
Bu işe bir çözüm bulmalisiniz ben bile buradan üzülüyorum herkesin babası kp i birde hepsi hadsiz tabiki senin değerin onlarla ölçülmez bile Allah kolaylık versin sana
Canım sıkıntıyı çeken dafi yanlış anlaşılmamı olmuş dafi çok becerikli gönlü geniş Sofrası açık mert dir zaten elitleri filan kayınbabasına bakamazdı fakat dedenin kıymet bilmemesi kötü
Dafi Allah yardımcın olsun madem bu kadar emeğin bilinmiyor hakkını onlarda koymasın eşin ne diyor babasına veya elitlerin yaşca senden küçükler herhalde onlara ....?
Kizlar çok sagolun moral oldunuz teşekkür ederim. Taştığım zamana denk geldi size dert yandım.Tünaydın mutlu haftalar
hislerin kuvvetliymiş canısı :))
Bazı şeylere biraz canım sıkılmıştı
Benim menüler bi normale dönemediki :)ya çok fazla oluyor yada az
Cumadan beri yine dikkat edemedim
Ama inş.cumaya eksi olurum
Artık bütün bahanelrde bitti yılbaşına odaklanmam lazım
Allah sabır kolaylık versin cnm
geçmiş olsun cnm aman ilerlemeden önlemini al
hoşgeldinnnn bebeğim
Tatlım detoks yapacaksan bile prş.yapsan daha iyi olur
Zaten kaçamaksız normal beslenmeyle başlangıçta güzel gider
Hosgeldin dedim mi ben? Demediysem hosgeldin :))
Allah bagislasin cok cocuklu bir aileymissiniz ne guzel.
Bende 3 tane var 5 i dusunemiyorum.
Hicbirinin istegi bitmiyo. Dun evdekiler doymadilar bi turlu.
Ben yiyip mutfaktan cikayim istiyorum yok ne mumkun..
Valla Allah sabır versin kolaylik versin hepimize ben ikide pes ettim gerçekten büyük emek hiç oturmadan mesaideyim çalışırken asla bu kadar yoruldugumu bilmemhoş buldum canım sağol. aynen dediğin gibi 3 ile 5 birbirine yakın beni sen çok daha iyi anlarsın arkadaşım mutfaktan çıkamıyorum birde üstüneüstelik diyet
tabiki canım evde çalışmak dışarda çalışmaktan daha zor bazen sinirleniyorum bas bas bağrıyorum hepinizi bırakıcam kaçıcam diyorum nereye diyorlar markete diye çıkıcam dönmicem diyorum gidicem yatılı iş bulucam ben bu işi başkasına yapsam birde para koyar cebime diyorum hepsi babalarıda dahil aval aval yüzüme bakıyorlar ses kesiliyor hepsi odalarınaValla Allah sabır versin kolaylik versin hepimize ben ikide pes ettim gerçekten büyük emek hiç oturmadan mesaideyim çalışırken asla bu kadar yoruldugumu bilmem
Eh bide beyaz giyiceksin işi sıkı tut sünnet anneleri beyaz giyermiş :)buradaki arkadaşlara gerçekten içten teşekkür ediyorum. büyük destek var burda akşam geç vakit biraz kriz gelmiştiama bir iki arkadaş sağolsun atlattırdılar sabah tartıya baktım inanamadım çok şükür kızlar birazda bukadar stres yapmamın sebebi yazın başında allah nasip ederse düğünümüz var ee haliyle sünnet annesi olarak baş rolde olucam düşünsenize bütün gözler sizde olucak o yüzden daha çok istiyorum şekle girmeyi gece elbisesi üzerimde güzel göstermeli inşallah daha yaza çok var gerçi ama yavaş verirsem geri almasıda yavaş olur
İmtihan herkesin farklidir. İnsallah alninin akiyla cik benzer durumlari benim kayinvalidemde yasadi ve yasiyor malesef..Kizlar çok sagolun moral oldunuz teşekkür ederim. Taştığım zamana denk geldi size dert yandım.
Aslında bakmaktan gocunmuyorum. Arkalarından verip geliştirip yüzlerini görünce beni insan yerine koymamasına üzülüyorum. Nefis işte hep okşanmak istiyor. Ben en buyükleri degilim biz bes eltiyiz. Ben dördüncüyüm. Üçü büyüğüm biri küçük. Mış gibi yapmayı çok iyi beceriyorlar . Görseniz benden çok bıkmışlar. Baskalarinin yaninda kendileri bakiyomus gibi konusuyorlar. Onlar baksında demiyorum. Gittiğinde aklım onda kalıyor zaten. Kıymet bilsin yeter. Eltilerin bir şeye eli değmiyor ama gelinlerinden memnunum. Geldiklerinde çok yardımcı oluyorlar.Allah razı olsun. hepsini kendi yeğenlerim gibi seviyorum. Onların sevdiğinide biliyorum.onlar geldiğinde rahat oluyorum.
Ama çocuklar geldiğinde rahat değiller farkındayım. Sürekli balgam çıkartıp peceteye tükürüp atıyor. Çocuklar tiksiniyor. Hemen attığını alıyorum ama başka odaya kaçıyorlar. Heryer pis . Evin şartı şurtu kalmadı. Nereyi temizleyeceğimi şaşiriyorum. Sabah banyoyu temizledim. Şimdi oturma odasinin kanepelerini sildim. Artik başedemiyorum biraz saldım sanki. Onceleri bu kadar degildi 15 gündür iyice artirdı. Zannedersiniz bilincli yapıyor . Dün mutfak lavabosuna sümkürmüş. Buyuk eltimin gelini yok artik diyerek kaçtı mutfaktan .temizledim Kırkladım sonra girdi mutfağa. İmtihan daha bitmedi sanırım. Rabbim kazanmayı nasibetsin
yaaaa evett yaa beyaz giymeliymiş kirvemiz aile dostumuz hanımıda çok sevdiğim arkadaşım kesinlikle beyaz giymelisin diyor ben bronz altına yakın ten rengi ile karışık balık kesim otür bişey var kafamda tabiki kople taşlarla işlenmiş birşey istiyorum ama yok diyor arkadaşlar beyaz giymelisin diyorEh bide beyaz giyiceksin işi sıkı tut sünnet anneleri beyaz giyermiş :)
yaaaa evett yaa beyaz giymeliymiş kirvemiz aile dostumuz hanımıda çok sevdiğim arkadaşım kesinlikle beyaz giymelisin diyor ben bronz altına yakın ten rengi ile karışık balık kesim otür bişey var kafamda tabiki kople taşlarla işlenmiş birşey istiyorum ama yok diyor arkadaşlar beyaz giymelisin diyor
Haftasonu hic girmeye firsatim olmadi kv ve annemdeydim.
Cumartesi menusu
Sabah
Peynir zeytin haslama yumurta az tahin helvasi 1 kasik findik ezmesi (hep eşimin marifeti) 1 kofte cay
Aksam
Taşlık tarhana corbasi az pilav
Ara
Çay, 9-10 ceviz parcasi
Pazar menusu
Cay , az patates, peynir, domates, biber
Ara
Neskafe ve cikolata
Aksam
Kuru fasulye
Bulgur pilavi
Turşu
Ara
Çay yogurtlu
Haftasonlari bi yere gidince dayanamiyorum. Kendimi dizginleyemiyorum sinirlerim daha çok bozuluyo. Diyetisyenemi gitsem acaba diyorum maddi durumda iyi sayilmaz paraya kiyamiyorum. Eşimle yine kapiştik boyle olunca dünyayi yiyesim geliyo yerken herşeyi unutuyorum sanki. Arabamizi sattik. Uzun bi sure evde durmaya karar verdim yeme içmemde zor oluyo baska yerlere gidince. Fren sistemim olmadigindan hepten dayanamiyorum. Sabah tartildim arti gordum tabiki yine :/
Yeni moda sunnet analari gelin olma telasindaBence öyle bir zorunluluk yok olmamalida..
Ne renk istersen onu giymelisin....
Beyaz abiye giymek icin 36-38 beden olmak gerek ki güzel dursun.. Diğer türlü gerçekten kötü duruyor..
Tabii bu benim fikrim .. bir de ben dayatmaya karşıyım :) o yüzden belki
Haftasonu hic girmeye firsatim olmadi kv ve annemdeydim.
Cumartesi menusu
Sabah
Peynir zeytin haslama yumurta az tahin helvasi 1 kasik findik ezmesi (hep eşimin marifeti) 1 kofte cay
Aksam
Taşlık tarhana corbasi az pilav
Ara
Çay, 9-10 ceviz parcasi
Pazar menusu
Cay , az patates, peynir, domates, biber
Ara
Neskafe ve cikolata
Aksam
Kuru fasulye
Bulgur pilavi
Turşu
Ara
Çay yogurtlu
Haftasonlari bi yere gidince dayanamiyorum. Kendimi dizginleyemiyorum sinirlerim daha çok bozuluyo. Diyetisyenemi gitsem acaba diyorum maddi durumda iyi sayilmaz paraya kiyamiyorum. Eşimle yine kapiştik boyle olunca dünyayi yiyesim geliyo yerken herşeyi unutuyorum sanki. Arabamizi sattik. Uzun bi sure evde durmaya karar verdim yeme içmemde zor oluyo baska yerlere gidince. Fren sistemim olmadigindan hepten dayanamiyorum. Sabah tartildim arti gordum tabiki yine :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?