Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende gıcığım her turlu dayatmaya.
Dusunsene bir kere yapicaksin ve istedigini yakisani giyemiyceksin neymis beyaz giyilirmiş ne alaka yav gelinmisin?
Bedenin uyar begenir giyersin ayrida boyle mecbur tutulmasi hoş degil.
Ben olsam inatla siyaha yakin giyerdim füme gibi

haklısın canım valla kim ne konuşursa konuşsun ben istediğimi kafamda ki profili az çok oluşturdum onun için he he derim günü gelince nasip olursa ortaya çıktığımda he dediklerimede sürpriz olur

Havalar guzelken kizimla cikiyoruz ama daha cok ufak bu kış evde geçecek bende evde spor yapmaya başlıcam bide ameliyatli olunca 6 ay olsun diyorum bide zorlarim dikişleri Allah korusun.

Kv inadin teki, israrla ekmek koyuyo önümüze ekmek yemeden doyulmazmıs anlamiyor kadin. Ekmek yemiyorum ama yemek gorunce dayanamiyorum :/

Bide dedigin gibi yanimda ogun goturcem sanirim bu seferde bizim yemekleri begenmiyo der :/

Bide dedigin gibi yanimda ogun goturcem sanirim bu seferde bizim yemekleri begenmiyo der :/

Anamm kv ye yemek goturulurmu hic :))

Disari sandim ben. Yapacagin sey ekmegini yememek olabilir yada tam bugday ekmegini goturmek. Benim ekmegim var dersin onu yersin.
Yemekte makarna pilavini degil sulu yemegini yersin. Bir iki alisir inan. Sen yeterki yeme ve soyle yemedigini.
Bazi insan laf sokar falan ins oyle biri degildir.
Bizde kv dede cok yiyoruz as evi gibi

Yemek goturursem felaket olur zaten disarida yemek yemiyoruz

Yediklerimi yazayım. Pek istediğim gibi olmadı vakitsizlikten...

Sabah,
Simit
Peynir
Zeytin

Öğle,
Sahan da yumurta
Yarım dilim ekmek
Salata

Aksam,
1 dilim ekmek
Peynir
zeytin
domates
Salatalik

Bugün aralarda çok kahve içtim. Icmemem gerek fazla.

70 dk. Aerobik/plates

selam kızlar
bugün menam
sabah .aç ılık su limon lu
kk.peynir.
5.zeytin
2 tüm domates
1 adet ceviz reçeli
1 tk. gül reçeli
2 dilim tamtahıl ekmek
1 şekersiz çay
ara
çay
çay

ara
Yeşilçay
1 avuç ceviz, 1yk. bal
öğlen akşam bir arada 17.30
kızartma...
1 servis tabağında
...........
1 dilim tam tahıl ekmek
5 patates
4 patlıcan yuvarlak ince kesilmiş
2 sivri biber
4yk pilav
2 köfte koydum ama birini yedim bugün abarttım kızartma ile ama çok canım çekti akşam cezalandırıp kendimi yemicem kızlar .biraz önce yürüyüşten geldim kızımla yürüdük 6000.adım yürümüşüm şimdi sade türk kahvesi içiyorum artık çayla suyla devam ederim geceye birde kızlar birşey dicem bu ay günümde regli olmadım onun şişkinliği çok bir geliyor bir duruyor anlamadım menapozamı giricem acaba 3....4 aydır dengesizlik var azalma vardı geçen ay amagüzel geçmişti bu ay tam şaştı hala kesik kesik bir gün geliyor 2 gün duruyor az az böyle olan varmı aranızda canlar

Pazar menusu

Saat 8:00
1 kuru incir, duble kahve

11:00
2,5 haslanmis yumurta
4 dilim hellim peyniri
2 tane eti form

13:30
2 minicik mandalina

14:15
Birkac dilim ayva

15:00
1 kase havuclu salata 5 tepeleme kasik vardir
Eser miktarda bezelye tanesi vardi

19:00
2 kepce mercimek corbasi

Yesil cay ve su. Suyu az iciyorum malesef.
Biraz gergindim saatleri cok yakin yedim oglen.
Ana ogunlerde 4 aralarda 2 saat olmali arasi. Ben sacmaladim

Bu takımlar ne iş yapar dedim yakalandım ama çok iyi motiveler onu gördüm yetisemiyorum yazılanlara o ne surrat

iyi akşamlar kızlar . bugün miyomlarım için doktora gittim. canım sıkıldı ama büyümüşler.
23-25 mm biri diğeri 42-41 mm di.
şimdi biri 39-27 mm diğeri 60-42 mm olmuş.
Aldirdiginda rahztliyormussun arkadasim 15 dakikalık bir operasyon geçirdi rahatladı çok zorlanıyordu belki ameliyat daha iyi gelir sana da

Ben artık kızartmayı fırın da yapıyorum jade.. Çok hafif oluyor,mutfak batmıyor ve çok pratik.. ve güzel de oluyor.:) Sarımsaklı yoğurtla tüketiyoruz...
İstersen bir dene...
Hem mutfak batmıyor :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…