Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yenacım evet az kaldı dört gözle bekliyoruz doğumgününü kızımızın hemde belki huysuzlukları geçer inşallah diyoruz.kaydirigubbakcemile2
ne güzel bebek bakmayı özlemişsin tekrar ikinciye anne olmuşsun ama maalesef benim öyle bir şansım yok eğer yaza kadar zayıflarsam ağustos eylül gibi planlıyorum ama allah verirse tabiii yine bazebde naz çok üzüor beni yeter başka iztemiyorum diyorum sil baştan uykusuzluklar ,huysuzluklar ,çanta hazırla ,yemek her öğünde farklı .,minin minik günlük yoğurt yap.......... aman dikkat et 47 yaşında ne olur ne olmazaklinialirimsmile

hanımlar bende ir öğretmen olarak sistemi çook ama çook saçma buluyorum üniv şrt gibi büyüyor çocuklar oysaki işsiz dolu ortalık meskeki eğitim ilkokuldan sora başlıo yutdışında bizde 24 yaşında ortada diplomalı işsiz dolu milli eğtim bakanı dersane olayını bitircez sbs ile dedi şimdi daha beter 3. sınıfta başlıyo küçücük adamlar dersanelerde sabahın köründe yazık valla

hanımlar ya ben diyetimin 4.haftasındayım verdiğim kilo ii ama daha hiçbirşeyim bol gelmiyo dün biraz eskilerimi deniyim dedim moralim bozuldu sanki hiç zayıflamamışım hala eskiler dar bana ne zaman gözle görülür incelme başlıycak biraz çaresisizm bugün itibariylesenağlama

75 kg idim üniversitede ayy 70 olsam 65 olsam derdim ya ne nankörmüşüm nefret ediyorum şu ana kendimden herşeyi serip amnnn ben böyleyim işte demekde istemiyorum ama hevesimde biras kırıldıı hatta ağlamamk için kendimi zor tutuyorum zaten yağmurda başladı...

derin cim ya bende eşime söylüyorum balıkesirin ilçelerine gidelim die bigün geliris belki eşim polis tayin istesek torpil yerimi sizin orası

kımse yohmiiiii....
ben yine asagıda kımsecıklerı gormuyorummm.
denklem sakın sende gok gurultusunden korkma arkadasım onların canı sıkılmıs carpısmaca oynuyorlar..

valla bursacım ben korkmuyomda çok efkarlandım ya kızımda öyle güzel uyuyorki eski kıyafetlerde daha olmuyo ben boşuna mı aç geziyom herkese ben onu sevmemkiiiiiiiii diyom ama aslında seviyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

sporunu aksatma canım su iç sıkılaşırsın biraz.. az sabret gözünü seveyim.. :teselli:

yağmurlu hava bana da iyi gelmez hüzün çöker üstüme ama bir o kadar da severim yağmuru da hüznü de..
boshayallersmile

valla bursacım ben korkmuyomda çok efkarlandım ya kızımda öyle güzel uyuyorki eski kıyafetlerde daha olmuyo ben boşuna mı aç geziyom herkese ben onu sevmemkiiiiiiiii diyom ama aslında seviyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

sevmiyoruz canım benim sevmiyoruz işte.. hani türk filmlerinde kız adamı sever ama gururundan haykırır sevmiyorum diye.. bizimkisi de o hesap.. kimsenini diline düşmek yok artık.. girdik bi yola .. dönersek olmaz.. aciz değiliz biz..

genede bozmıycam işte şu ana yoğurtlu haşlanmış havuç yiyiyorum ağlıyorum

aferin tatlım benim.. annelerin en datlusu.. burdayız biz beraberiz bu yolda.. sen yaz topiğe şimdi görmezsek başka zaman illaki görür paylaşırız seninle.. yazmaktan çekinme.. kimse sallamıyo diye düşünme.. lmaz: tamam olumunekankayizsmile

yeşilçayımı içmeye gittim dönücem :enbuyukkk:

bizim topik ölmüş ya hale bak.. :sinifsinif:

elme sirkesini akşam yemeğinden sonra da içmeya kara verdim..
sositososito

candy çok komiksin:)) 6 kaşık pilavlık, 4 meyvelik listeyi mumla aradın mı hakkaten:) ben de diyetisyene gittim 2000 kalorilik diyet yaptım bir ay. 6 kg verdim. onda bile bu kadar şey yok. ayrıca brokoli marul sınırsızdı onlar hesaplanmaya değer bulunmuyor. kalori edenler etler, 2tatlı kaşığı gerekli olan yağ, 4-5 dilim ekmek, meyveler, ceviz, peynir çorba yoğurt gibi şeyler. ama diyorsan ki 1500 kaloriyi mesela 4 tane magnum yiyerek alın. o da olur tabi neden olmasın:roflol:
yürü beee:) ne kızdırmışlar yenamı:) yalnız senin kızın da çok ama çok hassas sanırım bu konularda. neden böyle hırslı mesela onları anlamaya çalışırsanız ancak o zaman ağlamamasını engelleyebilirsin. acaba gelecek endişesi mi? bi akraba çocuğuyla mı kıyaslıyor kendini. ya da sen hep ah bee keşke odtü okusaydım mı diyorsun. emin ol bişeylerden etkileniyor. zaten zeki olduğunu, her şekilde ekmeğini kazanacağını, sınavların onun değerini veya aklını ölçmediğini, ortalama bir çalışmayla güzel yerleri kazanabileceğini hissettir istersen.

aynı yolardan geçtik. mesela annem herkesin ortasında (kızının yaşındayken) bizim sınıf birincisinden bahsederek "onun gibi çocuğum olsun 100 milyar borcum olsun " demişti ben mesela asi olduğum için o günden sonra ders çalışmadım. sevilmemin önkoşulu gibi oldu ben de isyan ettim anladın mı? sen böyle demzsin tahmin ediyorum ama mesela yerimde başkası olsa o günden sonra daha çok çalışabilirdi ve kimse de sebebini anlamazdı...

genede bozmıycam işte şu ana yoğurtlu haşlanmış havuç yiyiyorum ağlıyorum

neden böyle üzgünsün çok üzüldüm yazdıklarına. nefret ede ede yeme lütfen. kontollü bi şekilde güzel şeylerden ye arada. diyet yiyeceklerini de yaratıcılıkla pekiştir değişik listeler, yemekler dene. vay bee ne güzel hazırladım diyerek çok az kalorili şeyler hazırlayabilirsin. üzülme lütfen:1hug:

Son düzenleme:

Google a 1500 kalorilik diyet yazdım.. ilk çıkanı tıkladım.. Ama bak biliyordum bi yanlışlık olduğunu.. böyle diyet mi olur yahu sırnaşık şey

magnum double karamel fun club :lepi:

Son düzenleme:
selamlarrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmm nabersiniz bakemm ben yokken iyi kaynatmışsınız efferim sizlereee inşallah kilolarda böyle kaynamıştırrrrrrrrkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…