yarın konuşacağım doktorla. bakalım ne diyecek. kapalı ameliyat falan diyorlar. kolay oluyormuş. onu soracağım.
Ben artık kızartmayı fırın da yapıyorum jade.. Çok hafif oluyor,mutfak batmıyor ve çok pratik.. ve güzel de oluyor.:) Sarımsaklı yoğurtla tüketiyoruz...
İstersen bir dene...
Hem mutfak bat
Geçmiş olsun canımyarın konuşacağım doktorla. bakalım ne diyecek. kapalı ameliyat falan diyorlar. kolay oluyormuş. onu soracağım.
Yena çukuru seyrediyorum hala bir umutla aras çok iyi rol yapıyor seviyorum bu cocugu
Ben deBen artık kızartmayı fırın da yapıyorum jade.. Çok hafif oluyor,mutfak batmıyor ve çok pratik.. ve güzel de oluyor.:) Sarımsaklı yoğurtla tüketiyoruz...
İstersen bir dene...
Hem mutfak bat
aaaa.nasıl yapıyorsun canım hemen tarif isterim
Aaa bugün vardı dimi unuttum ben... Ben de seviyorum o çocuğu..Nasıl yoğunum bugün.. hiçbirşeye yetişemedim. Şimdi de ütü yapıyorum,..
Eşim de uzanıyor çok yorgunmuş..
Tribini seveyimbenimde fena utum var kizlari uyutup yapim insallah diyorum bari birazini.
Birlikte yapaydik ne cabuk biterdi dimi.
Sohbet ede ede
Bonus haklı çıktın bugün 90.0 im kendiliginden gitti. Şu tutma olayı fena. Ama içim rahatladı.bu siz etiket olayını nasıl yapiyorsunuz.
Kolay gelsin canım... Bu sefer fazla değil ama yine ara verdim. Sırtım ağrımaya başladı çünkü...
He kız ne güzel olurdu.. Bol muhahbett az iş :)
PAtlıcan kabak biber patates nasıl şekil vermek istersen öyle doğra..Bir miktar zeytinyağı ve tuzla harmanlayıp yağlı kağıt serilmiş tepsiye yayıyorum hooop fırına.. İstersen domates soslu istersen sarımsaklı yoğurtla tüketebilirsin...
Ben çalıştığım için çok rahat oluyor zaman açısından hem de sağlıklı...
yaaaa evett yaa beyaz giymeliymiş kirvemiz aile dostumuz hanımıda çok sevdiğim arkadaşım kesinlikle beyaz giymelisin diyor ben bronz altına yakın ten rengi ile karışık balık kesim otür bişey var kafamda tabiki kople taşlarla işlenmiş birşey istiyorum ama yok diyor arkadaşlar beyaz giymelisin diyor
Bence öyle bir zorunluluk yok olmamalida..
Ne renk istersen onu giymelisin....
Beyaz abiye giymek icin 36-38 beden olmak gerek ki güzel dursun.. Diğer türlü gerçekten kötü duruyor..
Tabii bu benim fikrim .. bir de ben dayatmaya karşıyım :) o yüzden belki
Bende gıcığım her turlu dayatmaya.
Dusunsene bir kere yapicaksin ve istedigini yakisani giyemiyceksin neymis beyaz giyilirmiş ne alaka yav gelinmisin?
Bedenin uyar begenir giyersin ayrida boyle mecbur tutulmasi hoş degil.
Ben olsam inatla siyaha yakin giyerdim füme gibi
haklısın canım valla kim ne konuşursa konuşsun ben istediğimi kafamda ki profili az çok oluşturdum onun için he he derim günü gelince nasip olursa ortaya çıktığımda he dediklerimede sürpriz olur
iyi akşamlar kızlar . bugün miyomlarım için doktora gittim. canım sıkıldı ama büyümüşler.
23-25 mm biri diğeri 42-41 mm di.
şimdi biri 39-27 mm diğeri 60-42 mm olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?