Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben artık kızartmayı fırın da yapıyorum jade.. Çok hafif oluyor,mutfak batmıyor ve çok pratik.. ve güzel de oluyor.:) Sarımsaklı yoğurtla tüketiyoruz...
İstersen bir dene...
Hem mutfak bat

aaaa.nasıl yapıyorsun canım hemen tarif isterim

Yena çukuru seyrediyorum hala bir umutla aras çok iyi rol yapıyor seviyorum bu cocugu

Aaa bugün vardı dimi unuttum ben... Ben de seviyorum o çocuğu..Nasıl yoğunum bugün.. hiçbirşeye yetişemedim. Şimdi de ütü yapıyorum,..
Eşim de uzanıyor çok yorgunmuş..

@Jade21 yediklerimizi sınırlamak adina biseyi gunde 2 kere yemesek daha iyi olur.

Sabah bal yediysen yada recel oglen daha hic yeme.

Mumkunse her gun bal recelde yeme.
Saf seker diye dusun receli.
Onun yerine kahvaltida meyve ye daha saglikli olur.

Bal yine daha iyi sabah ac karnina limonlu suyla 1 kasik bali oneriyodu ender sarac.

aaaa.nasıl yapıyorsun canım hemen tarif isterim

PAtlıcan kabak biber patates nasıl şekil vermek istersen öyle doğra..Bir miktar zeytinyağı ve tuzla harmanlayıp yağlı kağıt serilmiş tepsiye yayıyorum hooop fırına.. İstersen domates soslu istersen sarımsaklı yoğurtla tüketebilirsin...
Ben çalıştığım için çok rahat oluyor zaman açısından hem de sağlıklı...

Aaa bugün vardı dimi unuttum ben... Ben de seviyorum o çocuğu..Nasıl yoğunum bugün.. hiçbirşeye yetişemedim. Şimdi de ütü yapıyorum,..
Eşim de uzanıyor çok yorgunmuş..

Tribini seveyim benimde fena utum var kizlari uyutup yapim insallah diyorum bari birazini.
Birlikte yapaydik ne cabuk biterdi dimi.
Sohbet ede ede

kızlar bende kayıt. a takılıyorum eşim büyük oğlanları aldı maç varmış kafe ye gittiler izlemeye bende kız elin de telefon benm elimde tlfon küçük te tablt diğer lüçükte tv çizgi film aman allahım şu halimize bak ne hale gelmişiz esir alınmışışız teknoloji tarafından

Tribini seveyim benimde fena utum var kizlari uyutup yapim insallah diyorum bari birazini.
Birlikte yapaydik ne cabuk biterdi dimi.
Sohbet ede ede

Kolay gelsin canım... Bu sefer fazla değil ama yine ara verdim. Sırtım ağrımaya başladı çünkü...
He kız ne güzel olurdu.. Bol muhahbett az iş :)

kesin denicem ellerine sağlık canım

haklısın canım valla kim ne konuşursa konuşsun ben istediğimi kafamda ki profili az çok oluşturdum onun için he he derim günü gelince nasip olursa ortaya çıktığımda he dediklerimede sürpriz olur

Ben yanlis anlasilmis olabilirim cogunlugun soyledigi bu oldugu icin soyledim. Dilediginizi istediginizi giyebilirsiniz. Ne haddime ne renk giyeceginizi soylemek.

iyi akşamlar kızlar . bugün miyomlarım için doktora gittim. canım sıkıldı ama büyümüşler.
23-25 mm biri diğeri 42-41 mm di.
şimdi biri 39-27 mm diğeri 60-42 mm olmuş.

Gecmis olsun. Insallah tez zamanda sifa bulursunuz.

baharnaz hayyy allah siz üstünüzemi alındınız lütfen sizi hiç aklıma bile getirmeden yorumlamıştım tamamen o an düğünü hayal edip göz önümde aramızda çekişme olan eltimi felan düşünmüştüm yeminle lütfen kırılmayan sizinle alakası yok yinede özür dilerim sizden. biz burda tamamen içten duygularla sohbetleşiyoruz paylaşıyoruz. farklı hiçbirşey düşünmüyorum burda hiçkimse hakkında ....üzüldüm gerçekçen. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…