baharnaz hayyy allah siz üstünüzemi alındınız lütfen sizi hiç aklıma bile getirmeden yorumlamıştım tamamen o an düğünü hayal edip göz önümde aramızda çekişme olan eltimi felan düşünmüştüm yeminle lütfen kırılmayan sizinle alakası yok yinede özür dilerim sizden. biz burda tamamen içten duygularla sohbetleşiyoruz paylaşıyoruz. farklı hiçbirşey düşünmüyorum burda hiçkimse hakkında ....üzüldüm gerçekçen. .
Pankreas sırt ağrısı yapar midenin arkası agrir. Onun için hep mide ağrısı ile karıştırılırBu sirt agrisinin safra kesesiyle bi ilintisi olabilirmi?
ayyyy üzüldüm yaa arkadaşımız yanlış anlamış vallahide yok ben alınmadım ben çok hassasım gerçekten aklımdan çıkmaz şimdiKiz noluyo herkes bi yerde aliniyo :)) hassaslik guzel sey ne diyim
Aynen bende iki yıldır Karatay saolsunBen artık kızartmayı fırın da yapıyorum jade.. Çok hafif oluyor,mutfak batmıyor ve çok pratik.. ve güzel de oluyor.:) Sarımsaklı yoğurtla tüketiyoruz...
İstersen bir dene...
Hem mutfak batmıyor :)
Hayirli geceler
Dr islerim devam ediyor sabah erken kalkicam.
Bu sirt agrisinin safra kesesiyle bi ilintisi olabilirmi?
Olabilir evet.. sporada bağlıyorum ben.
Bir de zayıflarken sırt ve bacak ağrısı olabiliyormuş
Bence yenisini al baharçim.
Doktor işlerinde kolay gelsin sana..
Az zayiflamadinki yaa her bilgi normal geliyo bana duyunca.
Çarşamba gidiyorum bakalım farklı bir doktora onun görüşü ne olacak...
Manuş baba... hastasiyim :)
Karizma saçlar hele :)) bugun bi ara baktim baya metal dinliyorum ben ya surekli degilde ara ara dinliyorum.
Ilginc oldugumu kabul ediyorum.
Berfin nasil neler dinliyo?
Iyi ablası sağolasın... cok yogun ona ragmen pek keyifli bu ara.
Ne dinliyor .. Genel de tarzımız aynı o biraz daha yabancı ağırlıklı dinliyor ...
Ayyy ne heycanli yaabenim kizlarimda buyuyup boyle hisler yasayacaklar dimi al sana duygulancak mesele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?