âmin sağol canımİmtihan herkesin farklidir. İnsallah alninin akiyla cik benzer durumlari benim kayinvalidemde yasadi ve yasiyor malesef..
AmiiinnGunaydin
Ezan okunuyor...Rabbim hepinizin gönlundeki neyse hayirlisiyla versin kizlar.
Aslinda cok da pratik iyi dusundunKızlar ben köfteyide çoğu zaman harcı yoğurduktan sonra küçük borcamin dibine elimle bastırıyor um iyice dösüyorum fırına veriyorum dilimleyip servis ediyorum kendi doğal yağında piştiği için süper oluyor tavsiye ederim kizartmaya son
Millet yiyo bişey olmuyoda ben niye yiyorumda bişey oluyo derkenki ifadesi yemin ederim aynı ben ya
Âmin canım çok sagol.Akşamdan beri sinirden tansiyonum tavan yaptı herhalde başarısıyla kalktım. Adamın bütün derdi benimleYENA topraaam buralardayım canısı,tatil bu ara buralar o yüzden bir görünüp kaybolmam:)
dafi Ablacım Allah yardımcın olsun,kayınpederine ve eltilerine izan versin inşallah..
Keşke iyi insanların iyi niyetleri suistimal edilmese,kıymet bilinse..
Mefkurem canım nişaniniz hayırlı olsun,Allah tamamina erdirsin..
Canını sıkıp gönlüne yük ettigin her ne ise en kısa zamanda feraha çıkarsın inş..
@Jade21 Aramiza hoşgeldiniz,azminiz daimi olsun.
60kiloyum çok geçmiş olsun canım,Allah şifa versin tez vakitte..
y.o.l.c.u rakibem nerelerdesin?herşey yolunda bir sıkıntın yoktur umarım..
OGULCUKLARIM sen de kayıplardasın kuzuuum,hadi toplaşalim yine yeniden yeni yıla az kaldı,kurtulalım yüklerimizden..
YENA topraaam buralardayım canısı,tatil bu ara buralar o yüzden bir görünüp kaybolmam:)
dafi Ablacım Allah yardımcın olsun,kayınpederine ve eltilerine izan versin inşallah..
Keşke iyi insanların iyi niyetleri suistimal edilmese,kıymet bilinse..
Mefkurem canım nişaniniz hayırlı olsun,Allah tamamina erdirsin..
Canını sıkıp gönlüne yük ettigin her ne ise en kısa zamanda feraha çıkarsın inş..
@Jade21 Aramiza hoşgeldiniz,azminiz daimi olsun.
60kiloyum çok geçmiş olsun canım,Allah şifa versin tez vakitte..
y.o.l.c.u rakibem nerelerdesin?herşey yolunda bir sıkıntın yoktur umarım..
OGULCUKLARIM sen de kayıplardasın kuzuuum,hadi toplaşalim yine yeniden yeni yıla az kaldı,kurtulalım yüklerimizden..
Ayyy elif sen yazmasan ben hala pazar zannediyorumMefkurem sen de tatil olunca günü pazar zannedenlerdensin ben gibi sanırımbana da iki gündür hep pazar gibi geliyor:)
Benimde utu bir birikti ki bugun toparlamam lazim katlancaklar hazir utuler beklemede :)Slm kizlar
Annem bugun izmire donuyor dun kv geldi
Camasir ve utu isi yine bana geri donuyor anam varken iyiydi ☺
Selam kızlar.beni unutmadnz demi??gecen gün bi tartı bulup tartldm.tok karnına kıyafetlerle 95 ciktm umarm bira daha gider bu kilolar.emzirme doneminde fe bu dikislele ne yapabilirim?tecrubeli anneler tavsiyelerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?