Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Aslinda cok da pratik iyi dusundun

YENA topraaam buralardayım canısı,tatil bu ara buralar o yüzden bir görünüp kaybolmam:)

dafi Ablacım Allah yardımcın olsun,kayınpederine ve eltilerine izan versin inşallah..
Keşke iyi insanların iyi niyetleri suistimal edilmese,kıymet bilinse..

Mefkurem canım nişaniniz hayırlı olsun,Allah tamamina erdirsin..
Canını sıkıp gönlüne yük ettigin her ne ise en kısa zamanda feraha çıkarsın inş..

@Jade21 Aramiza hoşgeldiniz,azminiz daimi olsun.

60kiloyum çok geçmiş olsun canım,Allah şifa versin tez vakitte..

y.o.l.c.u rakibem nerelerdesin?herşey yolunda bir sıkıntın yoktur umarım..

OGULCUKLARIM sen de kayıplardasın kuzuuum,hadi toplaşalim yine yeniden yeni yıla az kaldı,kurtulalım yüklerimizden..

Âmin canım çok sagol.Akşamdan beri sinirden tansiyonum tavan yaptı herhalde başarısıyla kalktım. Adamın bütün derdi benimle
Akşam yine iki lokma yemeği zehir etti.
Yapmadığını birakmadı. Ne oldu diyorum sen sofrayı kurunca gelip sofrayı koydum deyip beni sofraya cağırmadın diyor. Allahım sofrayı kurarken odasina geçti. ben namaz kılıyor zannediyorum.herkes yedi yemeğini ben onu bekledim yemedim. Yemeği zehir etti bana. Gitti içeri bir inliyor duysan sabaha çıkmaz olur dersin. O ara küçük elimler geldi . Ne hastalık kaldı ne inleme gülleri tabak tabak açıldı. Kahrımdan öldüm.

Mefkurem sen de tatil olunca günü pazar zannedenlerdensin ben gibi sanırımbana da iki gündür hep pazar gibi geliyor:)
Ayyy elif sen yazmasan ben hala pazar zannediyorum
Kahvaltıya misafirde var

Kızlar kusura bakmayın
Burda tatil olunca benim ayarlar bozuldu :))

Güzel dileklerin içinde sağol cnm

Selam kızlar.beni unutmadnz demi??gecen gün bi tartı bulup tartldm.tok karnına kıyafetlerle 95 ciktm umarm bira daha gider bu kilolar.emzirme doneminde fe bu dikislele ne yapabilirim?tecrubeli anneler tavsiyelerinizi bekliyorum

Bende dogum yapali 3.5 ay oldum bekliyorum hâla dikişlere zarar gelirse diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…