Bu konuda bi bilgim yok ama neden ameliyat olup kurtulmuyosun cnm
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. inşallah ameliyata gerek kalmadan küçülürler. dua etmesi bizden kabulü Allahtan.
Bişey diycem kusura bakmada birazda eşinin bu duruma müdahale etmesi lazım babası ne haddine sana zulüm ediyor benim eşim olsa dayanamaz babasını bile paylarÂmin canım çok sagol.Akşamdan beri sinirden tansiyonum tavan yaptı herhalde başarısıyla kalktım. Adamın bütün derdi benimle
Akşam yine iki lokma yemeği zehir etti.
Yapmadığını birakmadı. Ne oldu diyorum sen sofrayı kurunca gelip sofrayı koydum deyip beni sofraya cağırmadın diyor. Allahım sofrayı kurarken odasina geçti. ben namaz kılıyor zannediyorum.herkes yedi yemeğini ben onu bekledim yemedim. Yemeği zehir etti bana. Gitti içeri bir inliyor duysan sabaha çıkmaz olur dersin. O ara küçük elimler geldi . Ne hastalık kaldı ne inleme gülleri tabak tabak açıldı. Kahrımdan öldüm.
Günaydın bayanlar
Aç karnına kan ilacını içtim
1 saat sonra beşi bir yerde çayı
Kahvaltı
2 dilim kaşar peyniri
Nane maydanoz dereotu
1 yumurta
3 kaşık pişmiş yulaf
Ara Yok
Öğle
Sebzeli tavuk
3 kaşık pişmiş yulaf
Ara Türk Kahvesi
Akşam yemeği belli değil, yazarım
Allah şifa versin canım geçmiş olsun
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. inşallah ameliyata gerek kalmadan küçülürler. dua etmesi bizden kabulü Allahtan.
amin canım inşallah. teşekkür ederim.Allah şifa versin canım geçmiş olsun
ameliyat kolay bir şey değil ki canım. onun ameliyatı zahmetli. gerçi iki türmüş. biri açık ameliyat diğeri kapalı ameliyat. ama bu sizin varsa diğer rahatsızlıklarınıza ve daha önce ameliyatınız olup olmadığı gibi sebeplere bağlı olarak değişiyor dedi. o zaman detaylı konuşulur dedi. kafam çok karışık anlayacağınBu konuda bi bilgim yok ama neden ameliyat olup kurtulmuyosun cnm
Çakılcım dur bi bismillah de tatlımKizlar benden bu kadar sizi tanimak cok guzeldi ama ben artik yapamayacagimin farkina vardim moral olarak dipteyim gecenin bu vakti ve ben hala evime gidemedim ne diyeti bne hayati. Olumlu dusunme bile ise yaramiyor. Sizin basaracaginiza inaniyorum
Kizlar benden bu kadar sizi tanimak cok guzeldi ama ben artik yapamayacagimin farkina vardim moral olarak dipteyim gecenin bu vakti ve ben hala evime gidemedim ne diyeti bne hayati. Olumlu dusunme bile ise yaramiyor. Sizin basaracaginiza inaniyorum
Sıkılmış ve bunalmışsın sakin ol bir duş al yat sabaha geçer giderKizlar benden bu kadar sizi tanimak cok guzeldi ama ben artik yapamayacagimin farkina vardim moral olarak dipteyim gecenin bu vakti ve ben hala evime gidemedim ne diyeti bne hayati. Olumlu dusunme bile ise yaramiyor. Sizin basaracaginiza inaniyorum
Eşimde kaynımlarda babalarına ağzını bile açamazlar canım. Altmış yaşında adamlar karşisında hazırol a geçiyorlar resmen. Kaynımın birisi köyde kahvehanede babasinin bir hareketine yüzünü eksitmiş onca insanin icinde sandalyeyi oglunun kafasına gecirmis. Babalarının şerrinden korkup yaninda iki laf konuşamazlar.Bişey diycem kusura bakmada birazda eşinin bu duruma müdahale etmesi lazım babası ne haddine sana zulüm ediyor benim eşim olsa dayanamaz babasını bile paylar
Bu tür ebeveynler de var malesef Allah ıslah etsin amcayi ne diyimHayırlı geceler güzeller
Ölçülü yemeye çalışıyorum ama menü paylaşacak kadar ne yediğimi hatırlamıyorum.
Eşimde kaynımlarda babalarına ağzını bile açamazlar canım. Altmış yaşında adamlar karşisında hazırol a geçiyorlar resmen. Kaynımın birisi köyde kahvehanede babasinin bir hareketine yüzünü eksitmiş onca insanin icinde sandalyeyi oglunun kafasına gecirmis. Babalarının şerrinden korkup yaninda iki laf konuşamazlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?