Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bişey diycem kusura bakmada birazda eşinin bu duruma müdahale etmesi lazım babası ne haddine sana zulüm ediyor benim eşim olsa dayanamaz babasını bile paylar

Akşam yemegim

3 kaşık pişmiş yulaf
6 kaşık susuz nohut

Gün içinde 2 lt su

Bu konuda bi bilgim yok ama neden ameliyat olup kurtulmuyosun cnm
ameliyat kolay bir şey değil ki canım. onun ameliyatı zahmetli. gerçi iki türmüş. biri açık ameliyat diğeri kapalı ameliyat. ama bu sizin varsa diğer rahatsızlıklarınıza ve daha önce ameliyatınız olup olmadığı gibi sebeplere bağlı olarak değişiyor dedi. o zaman detaylı konuşulur dedi. kafam çok karışık anlayacağın

iyi akşamlar canlarrrr
bugün
aç .ılık limonlu su
2 dilim kepek ekmek
peynir
zeytin
domates. sivri biber
1adet ceviz reçeli
çay

ara
yeşilçay
çay
çay

2sibirarada

ara
1 küçük dilim börek
3 yk.kısır
çay
çay

akşam
balık buğulama
yeşil salata
çay

su 1 buçuk lt

Kizlar benden bu kadar sizi tanimak cok guzeldi ama ben artik yapamayacagimin farkina vardim moral olarak dipteyim gecenin bu vakti ve ben hala evime gidemedim ne diyeti bne hayati. Olumlu dusunme bile ise yaramiyor. Sizin basaracaginiza inaniyorum

Kizlar benden bu kadar sizi tanimak cok guzeldi ama ben artik yapamayacagimin farkina vardim moral olarak dipteyim gecenin bu vakti ve ben hala evime gidemedim ne diyeti bne hayati. Olumlu dusunme bile ise yaramiyor. Sizin basaracaginiza inaniyorum
Çakılcım dur bi bismillah de tatlım
ne olduuuu
Ne güzel motiveydin kiloda veriyodun
Yinemi 90 küsürlere dönmek istiyosun
Yapma bunu kendine lütfen

arkadaşım canım benim neyin var çok zor evet bende çok zorlanıyorum haklısın bir kaç gün kendine izin ver bence biraz kafanı toparla düşün bu arada canının istediği ne varsa ye olabilir insanız biran inisan isyan ediyor bende 3 önce çok kötü oldum hala kafam karışık zorluyorum yarım yamalak yapıcaz işte arkadaşım ama olucak alıştırıcaz kendimizi ara ver biraz kendini mecbur gibi hissetme allah yardım etsin güç kuvvet versin inşallah canım

Sıkılmış ve bunalmışsın sakin ol bir duş al yat sabaha geçer gider
Allah sağlık huzur versin canım

cakil80 modu düşük çakıl kaç aydır yapma etme dedik tam oh oldu moralleri düzeldi derken buda nesi canım benim haklısın işin çok zor ama azcık ucundan da olsa yapmaya caliski daha fazla kilo almayasin hem bebiste yapican daha biz bekliyoruz şahsen güzel haberlerini modunu düşürme lütfen

Hayırlı geceler güzeller
Ölçülü yemeye çalışıyorum ama menü paylaşacak kadar ne yediğimi hatırlamıyorum.
Bişey diycem kusura bakmada birazda eşinin bu duruma müdahale etmesi lazım babası ne haddine sana zulüm ediyor benim eşim olsa dayanamaz babasını bile paylar
Eşimde kaynımlarda babalarına ağzını bile açamazlar canım. Altmış yaşında adamlar karşisında hazırol a geçiyorlar resmen. Kaynımın birisi köyde kahvehanede babasinin bir hareketine yüzünü eksitmiş onca insanin icinde sandalyeyi oglunun kafasına gecirmis. Babalarının şerrinden korkup yaninda iki laf konuşamazlar.

Bu tür ebeveynler de var malesef Allah ıslah etsin amcayi ne diyim

60kiloyum Canım çok geçmiş olsun.

Miyonların küçülmesi ve kurtulman için sana tavsiyem kan grubuna Göre beslenmen. Bir de civanperçemi çayı iç mutlaka. Benim de aynı problemim vardı. Çok şükür ilerlemesi durdu ve küçülmeye başladı. Bu ay içinde doktora gitmem gerekiyor bakalım.
Bitkisel destek en büyük çözüm.
Kan değerlerine baktır sağlık ocağında. D vitamini özellikle.
Düzenli vitamin alımı,kan grubuna göre beslenme ve bitkisel destekle Allah'ın izniyle kurtulursun canım.

Dun saat 10 du hala eve gidememistim otobus duraginda ve otobuste agladim sanki icim disima cikacakti aglamaktan cok yoruldum cok kotu bir gundu ve o kadar cok sey gecti ki aklimdan. 37 yasindayim hala birseylerin mucadelesindeyim kotu secimler yaptim cok istedim cok agladim. Hep cok istedigim seyler bana cok gozyasi dokturdu. Cok yorgunum herseye karsi. Akintiya birakip huzur duymak istiyorum mucadele etmekten yoruldum bir sonuc alamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…