Güzelim istediğimiz şeylere mücadele etmeden ulaşmak ne yazıkki mümkün olmuyorDun saat 10 du hala eve gidememistim otobus duraginda ve otobuste agladim sanki icim disima cikacakti aglamaktan cok yoruldum cok kotu bir gundu ve o kadar cok sey gecti ki aklimdan. 37 yasindayim hala birseylerin mucadelesindeyim kotu secimler yaptim cok istedim cok agladim. Hep cok istedigim seyler bana cok gozyasi dokturdu. Cok yorgunum herseye karsi. Akintiya birakip huzur duymak istiyorum mucadele etmekten yoruldum bir sonuc alamiyorum
Canm hemen bırakma lütfen kendini.zaman zaman hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz.her zaman enerjik pozitif olamyrz.kendimizi mutsuz tükenmiş hissettigimiz anlar oluyo elbet.ama bu dönemleri uzatmamak gerekiyor.sukretmemiz icin birçok sebebimiz var.en önemlisi de sağlığımız.isten gec cikman hoşuna gitmiyor olabilir ama senin yerinde olmak isteyen deli gibi iş araysn o kadar cok kişi var ki.mutsuz olmak istesek bahane cok.sartlarmzn olumlu tarafndan bakmak zorundayz.diyeti de bırakma lütfen.cok iyi gidiyordn devam et ben inaniyorum istedigin rakama ulasacaksn.Dun saat 10 du hala eve gidememistim otobus duraginda ve otobuste agladim sanki icim disima cikacakti aglamaktan cok yoruldum cok kotu bir gundu ve o kadar cok sey gecti ki aklimdan. 37 yasindayim hala birseylerin mucadelesindeyim kotu secimler yaptim cok istedim cok agladim. Hep cok istedigim seyler bana cok gozyasi dokturdu. Cok yorgunum herseye karsi. Akintiya birakip huzur duymak istiyorum mucadele etmekten yoruldum bir sonuc alamiyorum
Eğer akşam eve gelip yemeklere gömülmediysen bu çok büyük başarı cnmTesekkur ederim kizlar dun gece eger kendimi oldururce yemediysem etkiniz buyuk normalde dun eve geldigimde sinirsiz yeme kapasitesi ile yemis olurdum ve sonra kalp carpintisi ile mucadele ederdim. Dun sadece agladim hem de rahatlayana kadar sonra uyumusum yemek yemeye zaman kalmamis. Sizleri seviyorum isin stresi beni zorluyor ama bugun iyiyim kendimi sakinlestirdim. Bugun kafami verip calisamiyorum ama yarina duzelmis olurum.
Tesekkur ederim kizlar dun gece eger kendimi oldururce yemediysem etkiniz buyuk normalde dun eve geldigimde sinirsiz yeme kapasitesi ile yemis olurdum ve sonra kalp carpintisi ile mucadele ederdim. Dun sadece agladim hem de rahatlayana kadar sonra uyumusum yemek yemeye zaman kalmamis. Sizleri seviyorum isin stresi beni zorluyor ama bugun iyiyim kendimi sakinlestirdim. Bugun kafami verip calisamiyorum ama yarina duzelmis olurum.
Bu sefer yaptim yemedim sadece agladim o da rahatlatti hem de dondurma kadar sanirim sorun burda aglamak yerine hep dondurna yiyememdeEğer akşam eve gelip yemeklere gömülmediysen bu çok büyük başarı cnm
Çook sevindim senin adına
Ilk defa yemeden atlattim sabah tartildim 89.5 im o an o kadar iyi hisettim ki diger turlu olsaydi kesin 94 kilo ile uyanirdim .kesinbiraz daha iyi olmana sevindim canım işte buda bizlerin kriz anı hani şu bağımlılar vardırya bazı şeylere bizde onlardan biri sayılırız bizimde atak anımız kriz anımız dün senin yaşadığın durum obir ataktı geçti gitti eğer sen dün o psikolojide yemeğe gömülmediysen 10 numara 5 yıldızsın demektir sen bu işi aşmışsın demektir size sen diye hitap ettim daha samimi olmak istedim size anlatmak istediklerimde yine allah size ve bizlere kolaylık ve sabır versin inşallah
Dün nefsin değil sen galip geldin cnmIlk defa yemeden atlattim sabah tartildim 89.5 im o an o kadar iyi hisettim ki diger turlu olsaydi kesin 94 kilo ile uyanirdim .kesin
1 paket altınbaşak bisküviMerhaba hanımlar
Aç karnına kan ilacını içtim.
Kahvaltı
1 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta
2 dilim kaşar peyniri
Bol yeşillik
Ara 2 ceviz 1 incir
Öğle
1 kase mercimek çorbası
1 dilim tam buğday ekmeği
Salata
Ara Türk Kahvesi- 1 dilim çikolata
Akşam yemeği belli değil, yazarım
60kiloyum Canım çok geçmiş olsun.
Miyonların küçülmesi ve kurtulman için sana tavsiyem kan grubuna Göre beslenmen. Bir de civanperçemi çayı iç mutlaka. Benim de aynı problemim vardı. Çok şükür ilerlemesi durdu ve küçülmeye başladı. Bu ay içinde doktora gitmem gerekiyor bakalım.
Bitkisel destek en büyük çözüm.
Kan değerlerine baktır sağlık ocağında. D vitamini özellikle.
Düzenli vitamin alımı,kan grubuna göre beslenme ve bitkisel destekle Allah'ın izniyle kurtulursun canım.
Geçmiş olsun cnm inş.önemli bişey yokturkızlarr iyi akşamlar ben bu ara sık giremiyebilirim biraz rahatsızım 15 gündür regl oldum bi kesildi bi geldi son 1 haftadır çoğalarak devam ediyor yarına Dr randevu aldım halsizlik baş dönmesi yapıyor birde diyet psikolojisi 2 gündür de yatılı çocuklu misafir yarın ola hayrola Dr dan geldikten sonra bildiririm inşallah bir hastalık yoktur inşallah ameliyat lık bir durum yoktur dua edin lütfen hepinize hayırlı akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?