Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Güzelim istediğimiz şeylere mücadele etmeden ulaşmak ne yazıkki mümkün olmuyor
Bunların içinde yapabileceklerimiz var yapamıyacaklarımız var
Diğer konuları bilmiyorum
Onlar için elinden geleni yaparsın olursa olur, olmuyorsa Allahın takdiridir
Ama kilo vermek bizim elimizde ve ancak biz gerçekten isteyip emek verirsek olabilecek bişey
Bu konuda kendini akıntıya bırakman seni mutsuz etmekten başka bi işe yaramıcak
Her zaman dediğim gibi Bu kilo bizi sadece görünüş olarak değil özellikle psikolojimizi negatif çok etkiliyor
Bak ne güzel vermeye başladın lütfen emeklerini çöpe atıp başa sarma

Yanında sağlıklı atıştırmalıklar bulundurmaya çalış
Sonraki günün yiyeceğini 1 gün önceden planlamaya çalış ona göre hazırlıklı ol
Dışarda uzun süreler aç kalırsan hem moralin iyice bozulur hemde zararlı şeylere saldırman kaçınılmaz olur

Canm hemen bırakma lütfen kendini.zaman zaman hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz.her zaman enerjik pozitif olamyrz.kendimizi mutsuz tükenmiş hissettigimiz anlar oluyo elbet.ama bu dönemleri uzatmamak gerekiyor.sukretmemiz icin birçok sebebimiz var.en önemlisi de sağlığımız.isten gec cikman hoşuna gitmiyor olabilir ama senin yerinde olmak isteyen deli gibi iş araysn o kadar cok kişi var ki.mutsuz olmak istesek bahane cok.sartlarmzn olumlu tarafndan bakmak zorundayz.diyeti de bırakma lütfen.cok iyi gidiyordn devam et ben inaniyorum istedigin rakama ulasacaksn.

Tesekkur ederim kizlar dun gece eger kendimi oldururce yemediysem etkiniz buyuk normalde dun eve geldigimde sinirsiz yeme kapasitesi ile yemis olurdum ve sonra kalp carpintisi ile mucadele ederdim. Dun sadece agladim hem de rahatlayana kadar sonra uyumusum yemek yemeye zaman kalmamis. Sizleri seviyorum isin stresi beni zorluyor ama bugun iyiyim kendimi sakinlestirdim. Bugun kafami verip calisamiyorum ama yarina duzelmis olurum.

Eğer akşam eve gelip yemeklere gömülmediysen bu çok büyük başarı cnm
Çook sevindim senin adına

biraz daha iyi olmana sevindim canım işte buda bizlerin kriz anı hani şu bağımlılar vardırya bazı şeylere bizde onlardan biri sayılırız bizimde atak anımız kriz anımız dün senin yaşadığın durum obir ataktı geçti gitti eğer sen dün o psikolojide yemeğe gömülmediysen 10 numara 5 yıldızsın demektir sen bu işi aşmışsın demektir size sen diye hitap ettim daha samimi olmak istedim size anlatmak istediklerimde yine allah size ve bizlere kolaylık ve sabır versin inşallah

Ilk defa yemeden atlattim sabah tartildim 89.5 im o an o kadar iyi hisettim ki diger turlu olsaydi kesin 94 kilo ile uyanirdim .kesin

Ilk defa yemeden atlattim sabah tartildim 89.5 im o an o kadar iyi hisettim ki diger turlu olsaydi kesin 94 kilo ile uyanirdim .kesin
Dün nefsin değil sen galip geldin cnm
Her yemek istediğimizde, tartıda eksi görmenin bizi ne kadar mutlu ettiğini hatırlasak sorun kalmıcak zaten
Insanın ideal bedene ve kiloya ulaşması bütün yemeklerden daha mutlu ediyor bizi
Kendi adıma, nedense ben mutsuz olmayı seçiyorum

1 paket altınbaşak bisküvi
Çeyrek labne

Herkesler nerde acaba Bonus YENA nerdesiniz hanımlar hu huuu

Iyi aksamlar
Evde degildim isilcigim ondan gelemedim.
Nasilsin?

bengisu022 biseyler yapman icin cok erken dikis bu basit bisey degil.
Su an yapacagin en onemli sey bebeginin guzelligini izlemek.

Sonrada bu emzirme donemini kilo almadan gecirmek.
Hamilelige benzemiyor cunku.
Ekstra olan seyleri kes yeme.
Süt olsun diye asiri biseyler yeme abur cubur yeme gece yeme yeter zaten.

60kiloyum Canım çok geçmiş olsun.

teşekkür ederim canım.
d vitaminine dikkat ediyorum. civanperçemi çayını da arada içiyordum. şimdi hergün içmeye başlayacağım. az önce içtim 1 kupa.
kan grubu beslenmesi değil de ben doğal besinlerle karatay yapmayı düşünüyorum. karatay miyom ve kistleri küçültüyormuş.

canım senin miyomlar kaç mm di ve kaç taneydi?

kızlarr iyi akşamlar ben bu ara sık giremiyebilirim biraz rahatsızım 15 gündür regl oldum bi kesildi bi geldi son 1 haftadır çoğalarak devam ediyor yarına Dr randevu aldım halsizlik baş dönmesi yapıyor birde diyet psikolojisi 2 gündür de yatılı çocuklu misafir yarın ola hayrola Dr dan geldikten sonra bildiririm inşallah bir hastalık yoktur inşallah ameliyat lık bir durum yoktur dua edin lütfen hepinize hayırlı akşamlar

Geçmiş olsun cnm inş.önemli bişey yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…