Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Aç karnına kan ilacını içtim

1 saat sonra beşi bir yerde çayı

Kahvaltı
1 dilim tam buğday ekmeği
7 zeytin
Bol yeşillik

Ara yok

Öğle

8 kaşık susuz bezelye
2 kaşık susuz ıspanak
1 dilim ekmek

Ara tarçınlı Nescafe

Akşam

1 kase yoğurt
2 kaşık yulaf
Az nar ve tarçın ekleyeceğim

Yatmadan önce Yeşilçay

Şimdiye kadar 1.5 lt su içtim

Akşama kadar 2.5 yapacağım inşallah

Soda yani maden suyu da kilo yapıyormuş çok ilginç gelmişti bana ilk duyduğumda zayiflarken içme demiş diyetisyeni arkadaşa
Fazla icilirse odem yapiyor o yuzdendir. Ben gebeyken her gün içtim ama acayip tansiyon ve ödem olmuştu tabi birazda tuzu tamamen kesemedigimden

iyi akşamlar arkadaşlar bugün Dr gittim çatlamamış yumurta gözüküyor sağ yumurtalıkta dd biz buna kist diyoruz dd bir sürü tahlil verdi ........ mamografi. simir .parça ....kan . bu tahliller yapılacak sırayla. ona göre .sonuçu söylücekmiş ilk .kan tahlili. sabah aç dd sabah gidip onu yaptırıcam daha sonra sırasıyla devam edicem inşallah sonuç kötü çıkmaz yediklerime gelince dikkat etmeye çalışıyorum ama bu moralle olmuyor heran bırakabilirim

Bırakma sakin sen saglikli olmak için yiyorsun. Catlamamis yumurta nasıl oluyor ki. Ben de bu ay sancıları 14 gün önceden yaşamaya basladim. Kontrole gitmem gerek aslında.

Bırakma sakin sen saglikli olmak için yiyorsun. Catlamamis yumurta nasıl oluyor ki. Ben de bu ay sancıları 14 gün önceden yaşamaya basladim. Kontrole gitmem gerek aslında.

valla bende anlamadım Dr konuşmalarından nedemek diye sordum çatlamamış yumurta heray adet dönemine yakın olurmuş kendiliğinden geçermiş kalırsa geçmezse bu kist oluyormuş ona göre takipe alıyorlarmış tahliller yapıyorlarmış çok büyümemiş ise zaten tedaviyle küçülüp geçiyormuş böyle işte canım bakalım inşallah sonuçlar temiz çıksın

Soda yani maden suyu da kilo yapıyormuş çok ilginç gelmişti bana ilk duyduğumda zayiflarken içme demiş diyetisyeni arkadaşa
Bana bu pek mantıklı gelmedi
Sadece fazla tüketilirse belki tuzlu olduğu düşünülmüştür

Ellerine sağlık cnm
Maşallah o kadar işinin arasında boşda durmuyosun

Geçmiş olsun cnm inş.sonuçlar iyi çıkar

Hazır ne güzel devam ediyoken bırakma kendini daha kötü hissedersin

Eşimle tv yi paylaştık bugün sıra onda ve maç seyrediyoruz ay çok sikiciiiii.
Bizde de aynı durum :))

Kızlar iyice sustunuz kimseler yok neler oluyor

Benim modum düşük olunca yazmakda içimden gelmiyor

Ugrayamadim işlerim yogun rahatsızim biraz keyifsizim o yüzden...

benim de modum düşük kızlar. iş yoğunluğu ve stresi, vücut ve zihin yorgunluğu, halsizlik, tatil ihtiyacı, bir türlü toparlanamama....... dolayısıyla her ne kadar çok istesem de ve her akşam gelsem de pek bir şey yazamıyorum. içimden gelmiyor.

Asil kadın seviliyorsun...

İyiyim canım çok şükür...herşey zamanla yoluna giricek inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…