Soda yani maden suyu da kilo yapıyormuş çok ilginç gelmişti bana ilk duyduğumda zayiflarken içme demiş diyetisyeni arkadaşa
Daha neler duyucaz vallaEn sonunda hepsine bi carpicaz o olucak sonlari
ooo sert en sevdiğimEn sonunda hepsine bi carpicaz o olucak sonlari
Fazla icilirse odem yapiyor o yuzdendir. Ben gebeyken her gün içtim ama acayip tansiyon ve ödem olmuştu tabi birazda tuzu tamamen kesemedigimdenSoda yani maden suyu da kilo yapıyormuş çok ilginç gelmişti bana ilk duyduğumda zayiflarken içme demiş diyetisyeni arkadaşa
ooo sert en sevdiğim
Bırakma sakin sen saglikli olmak için yiyorsun. Catlamamis yumurta nasıl oluyor ki. Ben de bu ay sancıları 14 gün önceden yaşamaya basladim. Kontrole gitmem gerek aslında.iyi akşamlar arkadaşlar bugün Dr gittim çatlamamış yumurta gözüküyor sağ yumurtalıkta dd biz buna kist diyoruz dd bir sürü tahlil verdi ........ mamografi. simir .parça ....kan . bu tahliller yapılacak sırayla. ona göre .sonuçu söylücekmiş ilk .kan tahlili. sabah aç dd sabah gidip onu yaptırıcam daha sonra sırasıyla devam edicem inşallah sonuç kötü çıkmaz yediklerime gelince dikkat etmeye çalışıyorum ama bu moralle olmuyor heran bırakabilirim
Geçmiş olsunteşekkür ederim canım sağol amin nerde var sa Rabbim şifa versin sizede allahtan kolaylık ve sabır dilerim
Geçmiş olsun
Sonuçlar iyi cikar inşallah
Bırakma sakin sen saglikli olmak için yiyorsun. Catlamamis yumurta nasıl oluyor ki. Ben de bu ay sancıları 14 gün önceden yaşamaya basladim. Kontrole gitmem gerek aslında.
Bana bu pek mantıklı gelmediSoda yani maden suyu da kilo yapıyormuş çok ilginç gelmişti bana ilk duyduğumda zayiflarken içme demiş diyetisyeni arkadaşa
Ellerine sağlık cnm
Geçmiş olsun cnm inş.sonuçlar iyi çıkariyi akşamlar arkadaşlar bugün Dr gittim çatlamamış yumurta gözüküyor sağ yumurtalıkta dd biz buna kist diyoruz dd bir sürü tahlil verdi ........ mamografi. simir .parça ....kan . bu tahliller yapılacak sırayla. ona göre .sonuçu söylücekmiş ilk .kan tahlili. sabah aç dd sabah gidip onu yaptırıcam daha sonra sırasıyla devam edicem inşallah sonuç kötü çıkmaz yediklerime gelince dikkat etmeye çalışıyorum ama bu moralle olmuyor heran bırakabilirim
Bizde de aynı durum :))Eşimle tv yi paylaştık bugün sıra onda ve maç seyrediyoruz ay çok sikiciiiii.
Kızlar iyice sustunuz kimseler yok neler oluyor
Benim modum düşük olunca yazmakda içimden gelmiyor
Günaydın ..
Ugrayamadim işlerim yogun rahatsızim biraz keyifsizim o yüzden...
YENA topraaam buralardayım canısı,tatil bu ara buralar o yüzden bir görünüp kaybolmam:)
dafi Ablacım Allah yardımcın olsun,kayınpederine ve eltilerine izan versin inşallah..
Keşke iyi insanların iyi niyetleri suistimal edilmese,kıymet bilinse..
Mefkurem canım nişaniniz hayırlı olsun,Allah tamamina erdirsin..
Canını sıkıp gönlüne yük ettigin her ne ise en kısa zamanda feraha çıkarsın inş..
@Jade21 Aramiza hoşgeldiniz,azminiz daimi olsun.
60kiloyum çok geçmiş olsun canım,Allah şifa versin tez vakitte..
y.o.l.c.u rakibem nerelerdesin?herşey yolunda bir sıkıntın yoktur umarım..
@OGULCUKLARIM sen de kayıplardasın kuzuuum,hadi toplaşalim yine yeniden yeni yıla az kaldı,kurtulalım yüklerimizden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?