- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
Valla canım banada mantıklı gelmedi ama 8.takim kaptanımız oynakbasi nin diyetisyeni söylemiş gerçekten bir hafta kilo veremedim yağ oranında artış vardı ayrica dedi sebebini bulamadık soda ictinmi diye sormus diyetisyen evet demiş iki danisanida sebep bu demiş kilo verme döneminde soda icilmiycekmis halbuki ben eskiden diyet yaparken ne çok soda icerdim ondan kilo verememisim deseneBana bu pek mantıklı gelmedi
Sadece fazla tüketilirse belki tuzlu olduğu düşünülmüştür
Ellerine sağlık cnm
Maşallah o kadar işinin arasında boşda durmuyosun
Geçmiş olsun cnm inş.sonuçlar iyi çıkar
Hazır ne güzel devam ediyoken bırakma kendini daha kötü hissedersin
Bizde de aynı durum :))
İyiki bir modun düşük dedik cakila herkes başladı modum düşük demeye benimkide düşük bu aralar ama öyle kahirlandiran cinsten değil sadece yemek yemek isteyen cinsten
benim de modum düşük kızlar. iş yoğunluğu ve stresi, vücut ve zihin yorgunluğu, halsizlik, tatil ihtiyacı, bir türlü toparlanamama....... dolayısıyla her ne kadar çok istesem de ve her akşam gelsem de pek bir şey yazamıyorum. içimden gelmiyor.
Benim polikistik over disinda yumurtam buyuyup catlamiyordu. Bu yuzden geç ve agrili adet oluyodum. Şu an dra gidemiyorum iki gundur muthis agrim var. Sanirim yine kist oldu ayni agri taniyorum artik. Gecmis olsun. İlaclarla yoluna girer insallahiyi akşamlar arkadaşlar bugün Dr gittim çatlamamış yumurta gözüküyor sağ yumurtalıkta dd biz buna kist diyoruz dd bir sürü tahlil verdi ........ mamografi. simir .parça ....kan . bu tahliller yapılacak sırayla. ona göre .sonuçu söylücekmiş ilk .kan tahlili. sabah aç dd sabah gidip onu yaptırıcam daha sonra sırasıyla devam edicem inşallah sonuç kötü çıkmaz yediklerime gelince dikkat etmeye çalışıyorum ama bu moralle olmuyor heran bırakabilirim
Valla bilemiyorumki cnmValla canım banada mantıklı gelmedi ama 8.takim kaptanımız oynakbasi nin diyetisyeni söylemiş gerçekten bir hafta kilo veremedim yağ oranında artış vardı ayrica dedi sebebini bulamadık soda ictinmi diye sormus diyetisyen evet demiş iki danisanida sebep bu demiş kilo verme döneminde soda icilmiycekmis halbuki ben eskiden diyet yaparken ne çok soda icerdim ondan kilo verememisim desene
Benim polikistik over disinda yumurtam buyuyup catlamiyordu. Bu yuzden geç ve agrili adet oluyodum. Şu an dra gidemiyorum iki gundur muthis agrim var. Sanirim yine kist oldu ayni agri taniyorum artik. Gecmis olsun. İlaclarla yoluna girer insallah
Benimde kizim hasta iki gecedir nobetteyiz
Benim polikistik over disinda yumurtam buyuyup catlamiyordu. Bu yuzden geç ve agrili adet oluyodum. Şu an dra gidemiyorum iki gundur muthis agrim var. Sanirim yine kist oldu ayni agri taniyorum artik. Gecmis olsun. İlaclarla yoluna girer insallah
Benimde kizim hasta iki gecedir nobetteyiz
Geçmiş olsun @Jade21 umarım tahlillerin temiz çıkar
selamun aleykum hayırlı cumalar
pişmanlıklar donmus bır hayriye var kabul ederseniz 2 ayda neredeyse 6 ayını cope atmıs pişman ve kendine ofkeli
yaptıklarıma ınana mıyorum ben ınsan aynı yanlısanasıl duser hergun kendıme kızdım kızdıkca yedım toparlanamadımsızı dınlemedım bıde izn ayrıldım bısey yapacak gibi allahım düşündükçe çıldırıyorum
ama malesef bunların hıc bırının faydası yok artık bıyerden toparlamak bıyerden ıpın ucunu tutmak bastada içmediğim suydanbaslamak lazım ( buda neyapacagını bılıp konusup yapamamanın ukalalıgı)
neyse
kilom140.2
selamun aleykum hayırlı cumalar
pişmanlıklar donmus bır hayriye var kabul ederseniz 2 ayda neredeyse 6 ayını cope atmıs pişman ve kendine ofkeli
yaptıklarıma ınana mıyorum ben ınsan aynı yanlısanasıl duser hergun kendıme kızdım kızdıkca yedım toparlanamadımsızı dınlemedım bıde izn ayrıldım bısey yapacak gibi allahım düşündükçe çıldırıyorum
ama malesef bunların hıc bırının faydası yok artık bıyerden toparlamak bıyerden ıpın ucunu tutmak bastada içmediğim suydanbaslamak lazım ( buda neyapacagını bılıp konusup yapamamanın ukalalıgı)
neyse
kilom140.2
canım çok sağol teşekkürler iyi dileğin için inşallah temiz çıkar
Yanlişindan dönmen iyi olmuş. İnşallah bu sefer istedigin sonuca ulaşirsin. Allah yardımcın olsun.selamun aleykum hayırlı cumalar
neyse
kilom140.2
Hayırlı sabahlar
Kilom 109.1 kg -500 gr
Teşekkür ederim canim,evet belki az veriyorum ama böyle emin adimlarla ilerliyorum. Diyet biktirmamiş oluyor beni. . Bir de yürüyüş ekleyebilsem çok iyi olacakHer hafta kilo veriyorsun azar azar emin adımlarla. .
Tebrik ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?