Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Valla canım banada mantıklı gelmedi ama 8.takim kaptanımız oynakbasi nin diyetisyeni söylemiş gerçekten bir hafta kilo veremedim yağ oranında artış vardı ayrica dedi sebebini bulamadık soda ictinmi diye sormus diyetisyen evet demiş iki danisanida sebep bu demiş kilo verme döneminde soda icilmiycekmis halbuki ben eskiden diyet yaparken ne çok soda icerdim ondan kilo verememisim desene

İyiki bir modun düşük dedik cakila herkes başladı modum düşük demeye benimkide düşük bu aralar ama öyle kahirlandiran cinsten değil sadece yemek yemek isteyen cinsten

Benim polikistik over disinda yumurtam buyuyup catlamiyordu. Bu yuzden geç ve agrili adet oluyodum. Şu an dra gidemiyorum iki gundur muthis agrim var. Sanirim yine kist oldu ayni agri taniyorum artik. Gecmis olsun. İlaclarla yoluna girer insallah

Benimde kizim hasta iki gecedir nobetteyiz

Valla bilemiyorumki cnm
Bende genelde çok içerim, kilo verdiğim dönemde de hep içmişimdir
Burda soda normal su gibi içilir

Bende Burda bi zayıflamana grubuna gitmiştim bi ara ordaki uzmana sormuştum, içebilirmiyim diye, evet demişti

çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için sizde buna yakın sorun yaşıyormuşsunuz gelmiş geçmiş olsun inşallah kardeşim kızınıza da Allahtan acil şifalar diliyorum inşallah biran önce sağlına kavuşsun

selamun aleykum hayırlı cumalar
pişmanlıklar donmus bır hayriye var kabul ederseniz 2 ayda neredeyse 6 ayını cope atmıs pişman ve kendine ofkeli

yaptıklarıma ınana mıyorum ben ınsan aynı yanlısanasıl duser hergun kendıme kızdım kızdıkca yedım toparlanamadımsızı dınlemedım bıde izn ayrıldım bısey yapacak gibi allahım düşündükçe çıldırıyorum
ama malesef bunların hıc bırının faydası yok artık bıyerden toparlamak bıyerden ıpın ucunu tutmak bastada içmediğim suydanbaslamak lazım ( buda neyapacagını bılıp konusup yapamamanın ukalalıgı )
neyse

kilom140.2

Çok sevindim kuzum.. işte bu. .
Hoş döndün
Çok yazık evet. Ben de çok üzüldüm.
Ama olan olmuş üzülmek kendine kızman çözüm değil önemli olan yeniden inanmak ve odaklanmak..
Kendini sıkmadan kasmadan ofkelenmeden ilerliyoruz hep birlikte. .
Çok kıymetlisin bizim.için unutma..

Hayrişim hosgeldin yuvaya döndün :))

Sana uygun olmayan şekilde verdiğin icin boyle alman kolay oldu. Kalıcı olamadı.
Çok fazla kıstın herseyden yanlis oldu kabul et.
Bundan sonra bunyene eziyet etmeden ihtiyacini vererek beslen insallah.
Acele etme once iyi hissetmen lazim allah baska dert vermesin.

Yanlişindan dönmen iyi olmuş. İnşallah bu sefer istedigin sonuca ulaşirsin. Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…