Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hoş budum yenam haklısın hiiç bir faydası yok hsyıflsnmsnın bır ümit çabuk gelen çabuk gider diyorum kendimi motıve etmeye çalısıyorum inşallah
sizde benim için çokdeğerlisiniz
hoş buldum bonusum ben çok kısmıstım gerçekten bıde normal kaçamaklar değil dı suyu tamamen kestım ıcmedım hatalarımı bılıyorum ama işte bilmek yetmedi hergun sabah bugun dedım gıne olmadı ınsallah bundan sonra donucem bu sefer kasmadan

hoşbuldum ablam

Ben de de var canim hic calismak istemiyor isleri erteliyorum yine birikecek evde birikmeye basladi

Nasılsın cakilcim
Modun yukseldimi
Mucadele ediyorum biraksalar 1 ay uyanmadan uyurum o derece yorgun ve bikkin hissediyorum sanirim thats sugar da bahsedilen oluyor vucudum seker icin direniyor. Kemiklerime kadar hissediyorum kolasizligi. Ama 18. Gun hala icmedim sabirla bekliyorum. Gun gectikce vucudum da direniyor bana aliskanligini istiyor.

#direncakıl80 az kaldı. 20 günden sonra daha rahatlarsin. . Peki yerine ne konabilir soda.. kahve seviyorsan kahve ..

Ben de optan önce senin gibiydim rahat 2.3 litre içerdim.
Şimdi hiç aramıyorum umarım bir daha hiiiç içmem. .

Ne yazacağımı bilemiyorum hafta başı ikili rakamlar görüyordum. Hiç kaçamak yapmamaya çalışıyorum. Dün üçlü rakam gördüm bugün 101 küsur şaştım kaldım. Hep yüzden 99 a inmem bir ayı buluyor. 99 a inmemek için inanılmaz direniyor vücudum. Yine aynı şeyimi yaşıyorum bilemedim.
Kilomdan emin değilim hergün değişiyor. Öyleyse yine aynı diyelim.

Kilo
Aynı

Spor
90 dakika

Hep stresten sisiyorsun kuzum.
Baklagil yedinmi dün. ?

Sen gerçi beslenmenin abc sini biliyorsun.

Dün akşam ara öğün de bir trabzon hurmasını 2-3 kaşık yoğurda doğrayıp yedim Allahım nasıl güzel bir lezzet oldu beeyle yumuşak,tatlı,fresh bir tat kayıp kayıp gitti asagilara
Boşaltım sistemine çok yaradı bilginiz olsun. Kesinlikle deneyin..

Kilom 89.5 tum ataklara ragmen bu sefer yemedim ve kilomu korudum artik daha iyi olacak hissediyorum. Yemek yemek gercekten mutluluk veren birseymis ben yemegin yerine koyacak biseyler ariyorum simdiye kadar basarisizim. Mutluluk veren tek sey elinden alininca onsan gercekten dibe vuruyor farkettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…