hoş budum yenam haklısın hiiç bir faydası yok hsyıflsnmsnın bır ümit çabuk gelen çabuk gider diyorum kendimi motıve etmeye çalısıyorum inşallahÇok sevindim kuzum.. işte bu. .
Hoş döndün
Çok yazık evet. Ben de çok üzüldüm.
Ama olan olmuş üzülmek kendine kızman çözüm değil önemli olan yeniden inanmak ve odaklanmak..
Kendini sıkmadan kasmadan ofkelenmeden ilerliyoruz hep birlikte. .
Çok kıymetlisin bizim.için unutma..
hoş buldum bonusum ben çok kısmıstım gerçekten bıde normal kaçamaklar değil dı suyu tamamen kestım ıcmedım hatalarımı bılıyorum ama işte bilmek yetmedi hergun sabah bugun dedım gıne olmadı ınsallah bundan sonra donucem bu sefer kasmadan
Hayrişim hosgeldin yuvaya döndün :))
Sana uygun olmayan şekilde verdiğin icin boyle alman kolay oldu. Kalıcı olamadı.
Çok fazla kıstın herseyden yanlis oldu kabul et.
Bundan sonra bunyene eziyet etmeden ihtiyacini vererek beslen insallah.
Acele etme once iyi hissetmen lazim allah baska dert vermesin.
hoşbuldum ablamSelamun aleyküm güzeller
hayırlı sabahlar
hayırlı cumalar
Su mübarek gün hürmetine Rabbim bütün sıkıntılarınızı gidersin inşallah
Hasta olan güzellere acil şifalar diliyorum.
Hayriyecim hoş geldin
Ben de de var canim hic calismak istemiyor isleri erteliyorum yine birikecek evde birikmeye basladi
benim de modum düşük kızlar. iş yoğunluğu ve stresi, vücut ve zihin yorgunluğu, halsizlik, tatil ihtiyacı, bir türlü toparlanamama....... dolayısıyla her ne kadar çok istesem de ve her akşam gelsem de pek bir şey yazamıyorum. içimden gelmiyor.
Günaydın hayırlı cumalar
Kilo bildirimi :111
Ben de de var canim hic calismak istemiyor isleri erteliyorum yine birikecek evde birikmeye basladi
Mucadele ediyorum biraksalar 1 ay uyanmadan uyurum o derece yorgun ve bikkin hissediyorum sanirim thats sugar da bahsedilen oluyor vucudum seker icin direniyor. Kemiklerime kadar hissediyorum kolasizligi. Ama 18. Gun hala icmedim sabirla bekliyorum. Gun gectikce vucudum da direniyor bana aliskanligini istiyor.Nasılsın cakilcim
Modun yukseldimi
Mucadele ediyorum biraksalar 1 ay uyanmadan uyurum o derece yorgun ve bikkin hissediyorum sanirim thats sugar da bahsedilen oluyor vucudum seker icin direniyor. Kemiklerime kadar hissediyorum kolasizligi. Ama 18. Gun hala icmedim sabirla bekliyorum. Gun gectikce vucudum da direniyor bana aliskanligini istiyor.
Ne yazacağımı bilemiyorum hafta başı ikili rakamlar görüyordum. Hiç kaçamak yapmamaya çalışıyorum. Dün üçlü rakam gördüm bugün 101 küsur şaştım kaldım. Hep yüzden 99 a inmem bir ayı buluyor. 99 a inmemek için inanılmaz direniyor vücudum. Yine aynı şeyimi yaşıyorum bilemedim.
Kilomdan emin değilim hergün değişiyor. Öyleyse yine aynı diyelim.
Kilo
Aynı
Spor
90 dakika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?