selamlarrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmnabersiniz bakemm ben yokken iyi kaynatmışsınız efferim sizlereee inşallah kilolarda böyle kaynamıştırrrrrrrrkaydirigubbakcemile3
4 magnum 1500 etmez bea CADIARZU
ahh ah ben bu cizgi filme bayılıdrıımmmm eski günler aklıma geldi birdenn boshayallersmilebu arada eder eder eyvahedigeldismile
hoşgeldin.. millet tiril tiril seni arıyoo.. nerdesin.. beğenmiyolar bizi.. eskiler de eskiler diyolar kaydirigubbakcemile3
ayy hoşbuldukk demek öyle hee sefindirik oldum şincik valaaaa:sm_cool:hihoyyyt sevildiğimi bilmek güzel sengözlerimebaksanab bu arada çokkk özledim burayı bende özledim bendeeee delikafadulden yaa gıccıkkk modemim bozuldu o yüzden uzak kaldım burdan maleseff mafoldumbenama geri döndüm çokşükür bomba gibiyimmm olumunekankayizsmile burasıda öyledir inşallah okuyamadım bu kadar sayfayı sırnaşık şey
ben de bayılıyorum ona.. şimdi yayınlansa izlenme rekorları kırar.. sabah şöyle 6-7 arası ne iyi gelir işe gitmeden di mi ama boshayallersmile
bunu söylemeden geçemicem
candy candy fun club :roflol:
sana da özel mesaj atmış olmam lazım.. bana aldım ya da almadım diye yazar mısın? bişiler değişti de bildirmiştim herkese aklinialirimsmile
aldım aldımm canım onu sorcektim şincik hayırdır nelerdir değişiklikler CADIARZU
ben kaçtım mecburi eve varınca anlatırım uzun uzun
hanımlar bende ir öğretmen olarak sistemi çook ama çook saçma buluyorum üniv şrt gibi büyüyor çocuklar oysaki işsiz dolu ortalık meskeki eğitim ilkokuldan sora başlıo yutdışında bizde 24 yaşında ortada diplomalı işsiz dolu milli eğtim bakanı dersane olayını bitircez sbs ile dedi şimdi daha beter 3. sınıfta başlıyo küçücük adamlar dersanelerde sabahın köründe yazık valla
doğum günü oluşumuza şimdiden ii yaşlar mutlu sağlıklı seneler annesi
genede bozmıycam işte şu ana yoğurtlu haşlanmış havuç yiyiyorum ağlıyorum
selamlarrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmnabersiniz bakemm ben yokken iyi kaynatmışsınız efferim sizlereee inşallah kilolarda böyle kaynamıştırrrrrrrrkaydirigubbakcemile3
Yarın oğlumun,minik erkeğimin doğum günü...Bugün alışveriş yapıcam..ziraat bankasına gitmem lazım...Şu SBS karın ağrısının başvurusu için para yatırılacak..
Yarında mamaları hazırlıycam..Foto yüklerim burayada hehehe yanlarınada cal.değerlerini yazarım...onlıne aldığım enerjiyi paylaşırım...
Orta yaşımın bana verdiği en güzel hediye Oğlum..
Şöyle minicik,yumuşacık,sıcacık elleriyle yanaklarımı tutup,yüzünü yüzüme yaklaştırıp o kap kara gözleriyle ennnneeemmm diye bağırışı yokmu..Ötesi yok yani bu duygunun..Anlatamam anlatsamda çok yavan kalır hislerimin yanında...
Allaha emanet tüm çocuklar...Dünya çok kirlendi,en büyük kötülükde insan müsveddelerinden geliyor maalesef..
.
Canım iyi olmaya çalışıyorum.Şimdi ben harıl harıl yiğenime çeyiz hazırlıyorum.Alışveriş yapmaya, eşya almaya başladım.Malum Ağustos'ta düğünleri var.Anne hiç bir şey yapık değil, herşeye ben yardımcı oluyorum.Şu sıralar (yanlış anlama) maddi ve manevi yönden çöküntüdeyim.
Bir kız çeyizine neler lazım değil ki,
Bizim buralarda adettir.Damadın ailesine bohça hazırlanır, bir yandan onları yapıyorum...... işte böyle be güzelim.
Kızın için üzülme ne olur.Her şeyin hayırlısı olsun canım.Onlarıda çok çok öpüyorum.
Kilom aldı başını gidiyor, nerelere kadar gidecekse....
YURDUSUM,ne kadar vefakar sın sen ya...İnan yaptıklarının karşılığını uzun vadede olsa görüceksin...
İnşallah mutlu olurlarda,emeğin boşa gitmez..
Kendine çok iyi bak...
Kilon, bizden ayrısın diye oluyor..:))
Bak BEYZUS,hasretinden yandı bitti,eridi...
BEYZUS mucukkssss....:)
hanımlar ya ben diyetimin 4.haftasındayım verdiğim kilo ii ama daha hiçbirşeyim bol gelmiyo dün biraz eskilerimi deniyim dedim moralim bozuldu sanki hiç zayıflamamışım hala eskiler dar bana ne zaman gözle görülür incelme başlıycak biraz çaresisizm bugün itibariylesenağlama
tmm bende kaçıyom benim bebeişim uyandı onla ilgilenicemm Şeniz görüşelim gençlerrrr olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?