Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bu arada ben aynıyım ama artıkın 44 bedene giriyorumm dün gittim kendimine iki tane patolonnn aldımm 44 dayanamadım 42 yide denedim ama yemedi o kadarını kaydirigubbakcemile3

selamlarrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmm nabersiniz bakemm ben yokken iyi kaynatmışsınız efferim sizlereee inşallah kilolarda böyle kaynamıştırrrrrrrrkaydirigubbakcemile3

hoşgeldin.. millet tiril tiril seni arıyoo.. nerdesin.. beğenmiyolar bizi.. eskiler de eskiler diyolar kaydirigubbakcemile3

ahh ah ben bu cizgi filme bayılıdrıımmmm eski günler aklıma geldi birdenn boshayallersmilebu arada eder eder eyvahedigeldismile

ben de bayılıyorum ona.. şimdi yayınlansa izlenme rekorları kırar.. sabah şöyle 6-7 arası ne iyi gelir işe gitmeden di mi ama boshayallersmile

bunu söylemeden geçemicem

candy candy fun club :roflol:

hoşgeldin.. millet tiril tiril seni arıyoo.. nerdesin.. beğenmiyolar bizi.. eskiler de eskiler diyolar kaydirigubbakcemile3

ayy hoşbuldukk demek öyle hee sefindirik oldum şincik valaaaa:sm_cool:hihoyyyt sevildiğimi bilmek güzel sengözlerimebaksanab bu arada çokkk özledim burayı bende özledim bendeeee delikafadulden yaa gıccıkkk modemim bozuldu o yüzden uzak kaldım burdan maleseff mafoldumbenama geri döndüm çokşükür bomba gibiyimmm olumunekankayizsmile burasıda öyledir inşallah okuyamadım bu kadar sayfayı sırnaşık şey

evet arkadaşlarım benim mesai bitti.. iyi akşamlar heppiciğinize

sana da özel mesaj atmış olmam lazım.. bana aldım ya da almadım diye yazar mısın? bişiler değişti de bildirmiştim herkese aklinialirimsmile

ben de bayılıyorum ona.. şimdi yayınlansa izlenme rekorları kırar.. sabah şöyle 6-7 arası ne iyi gelir işe gitmeden di mi ama boshayallersmile

bunu söylemeden geçemicem

candy candy fun club :roflol:

neyse allahgtan candy nin kalorisi yok onun fun clup üyesi olabilirizz ama magnumun olmayalımmmmm:bbo: zira çok lezzetli kerataakannehir

ben geldim bu günkü yediklerim

sabah
elma sirkesi& sandaloz
ıspanaklı tarifim artık adı yok mücver desem değil omlet desem değil,
yarım domates,1 yeşil biber
kocaman bir bardak ayran

ara
elma

öğlen
1 kase yoğurt gevrek
3 tane kuru pasta

ara
kivi, portakal,bir avuç yer fıstığı

akşam
4 yemek kaşığı kuru fasulyenin tanesiyle piyaz

sanırım bu akşam ara yapmam akşam üzeri aram fazla kaçtığı için

kızlar bu cuma kilo almış olarak çıkmak istemiyorum karşınıza hint yağı aldırdım deniycem ender saraç bir proğramda söylemişti özellikle obezler hint yağıyla ayda bir bağırsak temizliği yaparlarsa diyetleri daha verimli olur demişti bakalım ne olucak

ışte bende buna çok kızıyorum...Parmak kadar çocukların dersanede ne işleri var diye...
Kızdığım halde sisteme boyun eğdim..Üstüne kendimede kızıyorum..

doğum günü oluşumuza şimdiden ii yaşlar mutlu sağlıklı seneler annesi

Çok sağolasın...

genede bozmıycam işte şu ana yoğurtlu haşlanmış havuç yiyiyorum ağlıyorum

Ağlayarak yemek yeme lütfen...

ınan hiiç faydası olmuyor.dahada kötü oluyo insan,senin sanırım doğum kiloların..bizden daha şanslısın..Daha hızlı verebilirisn..

Birde birşey söylemek istiyorum..havuçu çok sık tüketmemeye çalış.Glisemik indeksi yüksek bir besin olduğu için,demişti doktor bana...Seyrek tüketmeye çalışıyorum ben..

Onun yerine zeytinyağlı sebze,1-2 dilim ekmekle daha doyurucu olur..

Sanırım kötü günündesin..Bebeğinin ellerine ve ayaklarına bak negatif enerjiyi alırmış..
Bir çin atasözü buda..:)))

selamlarrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmm nabersiniz bakemm ben yokken iyi kaynatmışsınız efferim sizlereee inşallah kilolarda böyle kaynamıştırrrrrrrrkaydirigubbakcemile3

Hoşgeldinnnn..
a.s.

Son düzenleme:
dilencii'm,kızımın yanında asla ukdelerimden bahsetmiyorum..Çünkü ben onun annesiyim ve beni mutlu,güçlü görmeli her an...Kendini hep güvende hissetmeli..Annesinin ah şunuda yapsaydım veya ahh çok şansızım buda olsaydı diye keşkeleri olan bir annne imajı vermedim,hissettirmedim sanıyorum..

Daha öncede bu tür muhabbetimiz olmuştu...Okulda bunlar konuşuluyo,dersanede A-B-C-D-F diye sınıflar var resmen etiketleniliyor çocuklar..

Çocuklar tartıştıklarında,hıhhh sen sınavdan kaç almıştın diye laf sokuyorlar birbirlerine..
Ciddiyim bak..Çok acı ama.

Bugün ağladığında ona sarıldım sen gönlümüzün birincisisn dedim değermi gözyaşlarına dedim...

Bana diyoki,biliyorum ama ben dersane birinciside olmak istiyorum...Sonra başladık kahkayla gülmeye...

Neyse,müzik sınavından okulda çok iyi not almış..Pek bir neşeli kardeşiyle kuduruyo şu an..

Demek annene inat ders çalışmadın...Gel bi yamacıma dövcem seni...klava::roflol:

hepinizi seviyorum ya gelip bi bakıp çıkıyorum akşam 2 kaşık nohut yedim 2 3 tanede yaprak sarma birazdanda yeşil çay içicem bu cumayı çok merak ediyorum bana güç veren tüm arkadaşlara teşekkürler sizi seviyorum iiki burayı bulmuşum belki bulmasaydım daha diyete bile başlamış olmıycaktım kilolarıma yenilerini ekliycektim

Şimdiden yakışıklının yeni yaşını kutlarım canım.Allah bol sağlık,bol mutluluk versin inşallah.Cümlenin evlatlarına tabii..

yakısıklının dogum gunu kutlu olsun yenacım..insallah asker olur,damat olur,buyuk adam olurda sende bunları gorursun.....

Canım Allah razı olsun senden.Allah her zaman yardımcı olsun sana da.Yeğenin tabii isteyerek zevkle yapıyorsun.Ne mutlu senin yeğenin ve sevdiğin olanlara.Allah tümünü bahtından güldürsün inşallah.Bu arada topikten çok uzak kalma aşkım benim.İnsana gayret veriyor burası.Aldığın kilolara çok üzülme sakın.Aldığımız gibi vereceğiz.Üzülme diyorum bak önemseme demiyorum.Daha ileri giderse toparlanamayız canım.Sen özellikle çok gayret ettin.Lütfen yeni baştan başlayalım.Hadi YURDUŞUM....

YENAM.....ŞenizŞenizŞenizopuyorumnanaktan

Canım ,tatlı kızım benim;
o giysiler diyetten önce çoooooook dar geliyordur sana,muhtemelen bu yüzden fark yok gibi gelmiştir eminim şimdi tam üstüne göre oldular.Moral bozmak yok...ZAYIFLAYACAĞIZ:lepi::lepi::lepi:.

tmm bende kaçıyom benim bebeişim uyandı onla ilgilenicemm Şeniz görüşelim gençlerrrr olumunekankayizsmile

:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
Yaşasın TURSARİ gelmiş......
Sakın gitme bak sensiz olmuyor,çok özledim.Kiloda almamışsın seninle gurur duyuyorum.Sen benimle duyma ama.....
GENÇLER derken beni kast ettin değilmi tatlımmmmmmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…