Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayırlı cumalar
Tekrar bu gruba dondum yıllar sonra 77 den 70 e inmek için ama aksine aldım. Diyet spor yapıyorum az cok 1.5 kilo verdim onuda geri aldım. Moralim cok bozuk 3 yıllık emekten sonra geri bu kiloya cıkmak ve üstünr verememek olumsuz etkiliyo beni suan evde nekadar kalorisi cok yıycek varsa yemek istiyorum
Kilo. 80.2
Spor 75 dk
İnşallah sizlerde durumlar iyidir pek yazmıyorum zaman zaman okuyorum ama. İsterseniz çıkayım listeden çünkü yazmayıp yazmayıp bi kendini anlatanlara kuzardıö bende ole oldum

Ben bu duyguyu pek yaşamadım 1 aya yakın sıvı beslenmeme rağmen. . Ta ki antalyada tatildeyken millet hunharca yemek yerken hep onları izledim sonra da kendime çok acıdım. Bedeli böyle olmamaliydi diye.
Allah başka keder vermesin ne diyelim hersey bizim elimiz de..
Başarırsan kendinle gurur duyacaksin.
Tabii ki biz de..

Canim neden böyle oldun senin azmin hepimizi hayran bırakırdı.
Yeni çevre yeni ev belki alışamadın hayatında ki yeniliğe. . istersen daha sık uğra sohbet ederiz kritik yaparız bence faydasını görürsün ne dersin...?

Günaydııınnn
Hayırlı cumalar, Allah gönlünüzden geçen dualarınızı kabul etsin Hastalarımıza şifa versin inşallah..

Kilo bildirimiiii

Kilo 98
Spor yok..

YENA nilüfer abla nasıl güzel kilo verdin ya kilo verince daha mutlu oluyo mu insan? Sanki tüm sorunlar biticek gibi geliyo kilo verince... Beni dibe çeken şey gerçekten kilo mu?

Aynen beni de (

Sağolasın kuzum.
Daha güçlü oluyor insan. Bir kere özgüven tavan yapıyor. Sık sık yaşadığım Buhranları yaşamıyorum. Dibe çok sık inmiyorum :)
%80 i evet obez olmak ve obezitede başarısız olmak .. çok önemli sebepler yoksa eğer. .
Çünkü ağırlık sadece bedenimize değil ruhumuzada baskı yapıyor. Hele bizim gibi duygusal hassas kişiler de daha fazla...

Senin yeni baslangiclarin yeni kararlarini hatirlatirim bu bağlamda :)

Peki betüş nasıl. Yine cin gibi bakıyor maşallah. .

Ben de hic icmek istemiyorum. Suan yesilcay iciyorum. Bogurtlen cayi aldim. Mate icecegim bakalim birseylerle dengelemeye calisiyorum. Ben gercekten cok iciyormusum suan farkindayim. Ilk hamileligimde 3 ay icmedim kurtaj oldugi gun esime 1 litre kola aldirip hayat bu diyip hepsini icmistim bir seferde.

Bence daha cok gel ozellikle yemek istediginde gel 15 dakika burda gez bakalim hala istiyor musun

Pek keyfim yok

Tartilamadimda
Karaciger yaglanmam sikintili baska diger bir konu ise dr kan degerlerim degismedigi icin tedavi olmam gerektigini soyledi. Ben hangi hastaligimla ugrasacagimi sasirdim.
Rabbim dermani olmayan dert vermesin.

Kilom 91.

Karaciğerinle alakalı kan degerlerinmi. ?
Sanirim artık beslenmene dikkat etmiyorsun baharcim.

Benim de öyle hala düzelmedi. Aklıma geldikçe üzülüyorum bunun için riske girdim bir nevi ama yok.. hatta bak yeni bir ameliyat gündemde safrayla alakali.

Bir de çevremde bir çok kadının karaciğeri safrasi problemli bulunduğumuz cografyaylami alakali acaba diye düşünüyorum...

Kendini çok salma çok düşünüp takma.
En azından tedavisi var. Herşeyin başı moral..

Gercekten zorlaniyorum ama vazgecmeyecegim bu sefer olmaz

Kızlar yeni bişey duydum
Ne derece doğrudur bilmiyorum.
Sabahları açken içilen su halsizlik yapıyormuş ve yorgunluk hissi veriyormuş.
Denemek lazım.

Ilgincmış. . Çocukken aç karnina şu içtiğim de annem kızardı bana.aç aç su içme diye. Annem demişse vardır bir bildiği ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…