Kilom 89.5 tum ataklara ragmen bu sefer yemedim ve kilomu korudum artik daha iyi olacak hissediyorum. Yemek yemek gercekten mutluluk veren birseymis ben yemegin yerine koyacak biseyler ariyorum simdiye kadar basarisizim. Mutluluk veren tek sey elinden alininca onsan gercekten dibe vuruyor farkettim.
Hayırlı cumalar
Tekrar bu gruba dondum yıllar sonra 77 den 70 e inmek için ama aksine aldım. Diyet spor yapıyorum az cok 1.5 kilo verdim onuda geri aldım. Moralim cok bozuk 3 yıllık emekten sonra geri bu kiloya cıkmak ve üstünr verememek olumsuz etkiliyo beni suan evde nekadar kalorisi cok yıycek varsa yemek istiyorum
Kilo. 80.2
Spor 75 dk
İnşallah sizlerde durumlar iyidir pek yazmıyorum zaman zaman okuyorum ama. İsterseniz çıkayım listeden çünkü yazmayıp yazmayıp bi kendini anlatanlara kuzardıö bende ole oldum
Günaydın hanımlar,
Kızımla bazı sorunlardan ve bi de yeni proje stresinden katılamadım ama takipteyim.
Kilo: 97,5 kg
Spor: 120 dk
Yok canım yağsız tavada köfte yedimHep stresten sisiyorsun kuzum.
Baklagil yedinmi dün. ?
Sen gerçi beslenmenin abc sini biliyorsun.
Aynen beni deGünaydııınnn
Hayırlı cumalar, Allah gönlünüzden geçen dualarınızı kabul etsinHastalarımıza şifa versin inşallah..
Kilo bildirimiiii
Kilo 98
Spor yok..
YENA nilüfer abla nasıl güzel kilo verdin ya kilo verince daha mutlu oluyo mu insan? Sanki tüm sorunlar biticek gibi geliyo kilo verince... Beni dibe çeken şey gerçekten kilo mu?
Bizi dibe ceken seyi durduralim lutfenTekrar 100e çıkmadan durmam lazım
Günaydııınnn
Hayırlı cumalar, Allah gönlünüzden geçen dualarınızı kabul etsinHastalarımıza şifa versin inşallah..
Kilo bildirimiiii
Kilo 98
Spor yok..
YENA nilüfer abla nasıl güzel kilo verdin ya kilo verince daha mutlu oluyo mu insan? Sanki tüm sorunlar biticek gibi geliyo kilo verince... Beni dibe çeken şey gerçekten kilo mu?
Ben de hic icmek istemiyorum. Suan yesilcay iciyorum. Bogurtlen cayi aldim. Mate icecegim bakalim birseylerle dengelemeye calisiyorum. Ben gercekten cok iciyormusum suan farkindayim. Ilk hamileligimde 3 ay icmedim kurtaj oldugi gun esime 1 litre kola aldirip hayat bu diyip hepsini icmistim bir seferde.#direncakıl80 az kaldı. 20 günden sonra daha rahatlarsin. . Peki yerine ne konabilir soda.. kahve seviyorsan kahve ..
Ben de optan önce senin gibiydim rahat 2.3 litre içerdim.
Şimdi hiç aramıyorum umarım bir daha hiiiç içmem. .
Bizi dibe ceken seyi durduralim lutfen
01.01 .2018 e kadar 70 olir muyum acaba. 70 e dusunce cok rahatlayacagimCakil 89 da olman guzel haftaya daha da eksi olacaksin sabret insallah
Bence daha cok gel ozellikle yemek istediginde gel 15 dakika burda gez bakalim hala istiyor musunHayırlı cumalar
Tekrar bu gruba dondum yıllar sonra 77 den 70 e inmek için ama aksine aldım. Diyet spor yapıyorum az cok 1.5 kilo verdim onuda geri aldım. Moralim cok bozuk 3 yıllık emekten sonra geri bu kiloya cıkmak ve üstünr verememek olumsuz etkiliyo beni suan evde nekadar kalorisi cok yıycek varsa yemek istiyorum
Kilo. 80.2
Spor 75 dk
İnşallah sizlerde durumlar iyidir pek yazmıyorum zaman zaman okuyorum ama. İsterseniz çıkayım listeden çünkü yazmayıp yazmayıp bi kendini anlatanlara kuzardıö bende ole oldum
Pek keyfim yok
Tartilamadimda
Karaciger yaglanmam sikintili baska diger bir konu ise dr kan degerlerim degismedigi icin tedavi olmam gerektigini soyledi. Ben hangi hastaligimla ugrasacagimi sasirdim.
Rabbim dermani olmayan dert vermesin.
Kilom 91.
Gercekten zorlaniyorum ama vazgecmeyecegim bu sefer olmazBen bu duyguyu pek yaşamadım 1 aya yakın sıvı beslenmeme rağmen. . Ta ki antalyada tatildeyken millet hunharca yemek yerken hep onları izledim sonra da kendime çok acıdım. Bedeli böyle olmamaliydi diye.
Allah başka keder vermesin ne diyelim hersey bizim elimiz de..
Başarırsan kendinle gurur duyacaksin.
Tabii ki biz de..
Tahmin etmiştim. . Halledebildinmi peki.?
Kızlar yeni bişey duydum
Ne derece doğrudur bilmiyorum.
Sabahları açken içilen su halsizlik yapıyormuş ve yorgunluk hissi veriyormuş.
Denemek lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?