Ambulans ve polisten okkalı bi fatura bekliyorum. Bu sefer iş çığrından baya bi çıktı.
Bunu halletsem tekrarı olmayacağının garantisi yok..Ama en zoru emeklerinin boşa gittiği duygusu..
Bugun alinti yapamiyorum
Cakil 79 olabilirsin o tarihe
Yena 4 aydir hmg ve ferritin hep ayni hic degismedigi icin normal degil diyor kan igne tedavisi olmami onerdi.birde arastirilmasi gerekir diyor ilacin neden etki etmedigini. Serumu kabul etme dedi. Igne icin sanirim rapor filan cikarmam gerekiyormus
Kuzum sen napiyorsun 98 lerden her hafta ilerleyerek kilo alıyorsun yapma bunu kendine emeklerini çöpe atma lütfenGünaydın hayırlı cumalar
Kilo bildirimi :111
İnşallah..Bizi dibe ceken seyi durduralim lutfen
İnşallah ben de kurtulucam bu yüklerden.. Yani öyle bişeyki hayattan istediğim herşeye sahibim şu anda.. Olmak istediğim yerdeyim, okul ortamımı , öğrencilerimi çok seviyorum.. Eşimle büyük bi problemim yok, bi evladım var şükürler olsun sağlıklı.. Bi tek kilo kaldı ya, bi tek o... Ve inan mutsuz etmeye yetiyo.. Elimde olduğunu, isteyince verdiğimi gördüm 10 kilo verdim sonuçta.. Demekki verebiliyorum.. Yok ya böyle olmayacak, şu an yeniden başlıyorum...Sağolasın kuzum.
Daha güçlü oluyor insan. Bir kere özgüven tavan yapıyor. Sık sık yaşadığım Buhranları yaşamıyorum. Dibe çok sık inmiyorum :)
%80 i evet obez olmak ve obezitede başarısız olmak .. çok önemli sebepler yoksa eğer. .
Çünkü ağırlık sadece bedenimize değil ruhumuzada baskı yapıyor. Hele bizim gibi duygusal hassas kişiler de daha fazla...
Senin yeni baslangiclarin yeni kararlarini hatirlatirim bu bağlamda :)
Peki betüş nasıl. Yine cin gibi bakıyor maşallah. .
Günaydın canlarım hayırlı cumalar herkese,.hayrisim gelmiş hosgelmis çok bekledim kız seni kaçak yuvaya nihayet döndün çok gençsin daha sakin burayı bırakma her hafta Azda olsa ver alma yeter seviliyorsun
Evt. Insallah olucamAsununda hep düşük
Tedavini ihmal etme ama moralini yüksek tut lütfen. .
Ferritin depo kan dimi. ?
Teşekkürler canım bende ideal kiloma insem bombe olacak ama 1 yıldır bu kiloda tutunmakta bana çok iyi geldi 1-2 kilo alsam hemen işi sıkı tutuyorum çünkü ben bu filmi daha öncede görmüştüm diyorumArtık seni takdir ediyorum kız.
Kilo vermiyorsun ama ciddi artışında olmuyor. Yada hemen önlem alıyorsun. Seni örnek aliciim ideal kilomda
Canim neden böyle oldun senin azmin hepimizi hayran bırakırdı.
Yeni çevre yeni ev belki alışamadın hayatında ki yeniliğe. . istersen daha sık uğra sohbet ederiz kritik yaparız bence faydasını görürsün ne dersin...?
Dün akşam ara öğün de bir trabzon hurmasını 2-3 kaşık yoğurda doğrayıp yedim Allahım nasıl güzel bir lezzet oldu beeyle yumuşak,tatlı,fresh bir tat kayıp kayıp gitti asagilara
Boşaltım sistemine çok yaradıbilginiz olsun. Kesinlikle deneyin..
Evet kesinlikle yeni evin etkisi var. Birde sizlerle eskisi gibi bir arada olmamak. Sizler olmadan veremiyorum diyet yapmsya başlamıştım mesela ilk gruba geldiğimdr günde 1 kepek ekmek yiyodum size bakıyodum 1 dilim günde 2 dilim düzeltiyodum. Yani okumak bile yetiyodu hırs yapmıştım hemde . Ama şimdi o azimmi yok istikrarmı aklım fikrim grupta olurdu şimdi vereceğim az veremiyorum bide ters etkiliyo beni. Birde cevre kime diyet yapıyorum deswm aaa zayıfsın ne diyeti diyolar aldım diyorum aa dahamı zayıftın 2. Cocuk annesisin gayet iyisim vs diolar buda rabi pişkinlik veriyo halbuku kalca basen cok bende bi taytla gorseler cok sey değişcek :) elbise parduse kamufile ediyo.
İşin özü sizsiz olmuyo düzenli girmeyi deniycem. Konuları kişileri çok bilmeyince konuscakda birsey bulamıyoruö ama deniycem
Kesinlikle deniycem inş. :) ama işin kötü yanı diyet yapıyorum azda olsa sporda yapıyorum bunaragmen kilo alıyorum. Ama o 23 kilo cok sıkı diyeti yapmıyorum aranıza karışmaya çalışıcamBence daha cok gel ozellikle yemek istediginde gel 15 dakika burda gez bakalim hala istiyor musun
Dimi bonuscum hatta diyet yapma 3. Cocuk yap aman kilonda ne varki diolar bencede kıskanıyolar. Kendimi biliyorum basenlerimi göbeğimi sarkmalarda var kendime bunu yspmıycam yeniden 100 e cıkmıycam. Çok bunuda diyen oldu aaa almamıssın hala herkes veriyo 2 katını alıyo ki evet gorumcem 60 a inip 120 ye geri çıktı bide bu beklenti var.
Mavişş hic bi pardesu falan ortmuyo aslinda ya ustten kapatiyo sadece o bizim kendimizi aldatmamiz.
Ben feraceylede iriyim normal kiyafetlede.
Kiyafetin kesimi farkeder biraz.
Hala 100 kilo sınırındayım cok fazlayim normalime gore ama herkes surekli baya farketmissin diyo. Birazda moral olsun diye soyluyolardir.
Oyle buyuktumki demek bu halim ufalmis geliyo
O iki cocuk anasi diyenlere hic bakma kiskanc fesat onlar.
Iki cocuk annesi 60 kilo olamazmi sanki?
Dimi bonuscum hatta diyet yapma 3. Cocuk yap aman kilonda ne varki diolar bencede kıskanıyolar. Kendimi biliyorum basenlerimi göbeğimi sarkmalarda var kendime bunu yspmıycam yeniden 100 e cıkmıycam. Çok bunuda diyen oldu aaa almamıssın hala herkes veriyo 2 katını alıyo ki evet gorumcem 60 a inip 120 ye geri çıktı bide bu beklenti var.
Sizi çok seviyorum suan cevremdeki tüm insanlardan daha iyi beni anlıyo ve onemsiyosunuz aglıyarak yazıyorum bunları iyiki varsınız
Sizin için daha azimli olucam siz bana inanıyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?