dilencii'm,kızımın yanında asla ukdelerimden bahsetmiyorum..Çünkü ben onun annesiyim ve beni mutlu,güçlü görmeli her an...Kendini hep güvende hissetmeli..Annesinin ah şunuda yapsaydım veya ahh çok şansızım buda olsaydı diye keşkeleri olan bir annne imajı vermedim,hissettirmedim sanıyorum..
Daha öncede bu tür muhabbetimiz olmuştu...Okulda bunlar konuşuluyo,dersanede A-B-C-D-F diye sınıflar var resmen etiketleniliyor çocuklar..
Çocuklar tartıştıklarında,hıhhh sen sınavdan kaç almıştın diye laf sokuyorlar birbirlerine..
Ciddiyim bak..Çok acı ama.
Bugün ağladığında ona sarıldım sen gönlümüzün birincisisn dedim değermi gözyaşlarına dedim...
Bana diyoki,biliyorum ama ben dersane birinciside olmak istiyorum...Sonra başladık kahkayla gülmeye...
Neyse,müzik sınavından okulda çok iyi not almış..Pek bir neşeli kardeşiyle kuduruyo şu an..
Demek annene inat ders çalışmadın...Gel bi yamacıma dövcem seni...klava::roflol:
bir balık yapmışım kızlarr aman allahımm yeme yanıda yat olmuşş
normalde benim eşim sadece hamsi yer oda yagdaa kızaracakk iyiceöleee
bende yag fazla olacak diye tavada yapmak istemedim
şimdi halleyim gibi tarifini vereyim
bir büyük somon ( yaklaşık bir kilo idi)
3 orta poy patates halka halka dogranacak
2 sogan
2-3 yeşil bir
3-4 dış sarımsak
bir küçük domates
2 kabukları soyulmuş dogranmış limon
tuz ve 1 yemek kaşıgı yag ile harmanlayıp balıgın içine üstüne yanına doldurdum malzemeleri
alümünyum folyaya sardım fırın tepsisinde yaklaşık 1 saatten fazla piti
amaa harikaydıııı kızlar
eşim balıkyemezz ama bayıldıı
bogazd ayesem bu kadar zek alırdım diyor
öglenden sonra işim yoksa
kesin 2 saat kadar uyuyorum
acaba yanlış mı yapıyorum
saat 1 den 3 e kadar yada 2 den 4 kadar
öglenden sonra işim yoksa
kesin 2 saat kadar uyuyorum
acaba yanlış mı yapıyorum
saat 1 den 3 e kadar yada 2 den 4 kadar
Ben uyuyunca aç uyanıyorum....Ne demekse artık.Canımı sıkıyor bu durum.Sana da oluyormu??
canım benım bence bu alıskanlıgını bırak cunkı bende uyudugum zaman kılo alıyorum.eger dıyetteysemde kılo veremıyorum...
aynen beyzuscugum ınan bende 5 dakıka bıle uyusam delı gıbı aç uyanıyorum...:teselli:
sıze bagımlı oldum kızlar her an aklımdasınız...sızı sevıyorum...
iyi geceler...olumunekankayizsmile
ben ucuyorum..by..
efettt aplammm geri geldim aksaklık teknkti malesef ama düzeldi çok şükürr çokkkkk özledim sizi yaafffff burnumda tüttünüz :sinifsinifCanım Allah razı olsun senden.Allah her zaman yardımcı olsun sana da.Yeğenin tabii isteyerek zevkle yapıyorsun.Ne mutlu senin yeğenin ve sevdiğin olanlara.Allah tümünü bahtından güldürsün inşallah.Bu arada topikten çok uzak kalma aşkım benim.İnsana gayret veriyor burası.Aldığın kilolara çok üzülme sakın.Aldığımız gibi vereceğiz.Üzülme diyorum bak önemseme demiyorum.Daha ileri giderse toparlanamayız canım.Sen özellikle çok gayret ettin.Lütfen yeni baştan başlayalım.Hadi YURDUŞUM....
YENAM.....ŞenizŞenizŞenizopuyorumnanaktan
Canım ,tatlı kızım benim;
o giysiler diyetten önce çoooooook dar geliyordur sana,muhtemelen bu yüzden fark yok gibi gelmiştir eminim şimdi tam üstüne göre oldular.Moral bozmak yok...ZAYIFLAYACAĞIZ:lepi::lepi::lepi:.
:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
Yaşasın TURSARİ gelmiş......
Sakın gitme bak sensiz olmuyor,çok özledim.Kiloda almamışsın seninle gurur duyuyorum.Sen benimle duyma ama.....
GENÇLER derken beni kast ettin değilmi tatlımmmmmmm
afiyet şeker olsun canımcımmm geçen cuma beni aradım yafyum amaa ayıptır söylemesi kontürüm yoktu biliyonnu sana dönemedim küsme sakın bana olumunekankayizsmilebir balık yapmışım kızlarr aman allahımm yeme yanıda yat olmuşş
normalde benim eşim sadece hamsi yer oda yagdaa kızaracakk iyiceöleee
bende yag fazla olacak diye tavada yapmak istemedim
şimdi halleyim gibi tarifini vereyim
bir büyük somon ( yaklaşık bir kilo idi)
3 orta poy patates halka halka dogranacak
2 sogan
2-3 yeşil bir
3-4 dış sarımsak
bir küçük domates
2 kabukları soyulmuş dogranmış limon
tuz ve 1 yemek kaşıgı yag ile harmanlayıp balıgın içine üstüne yanına doldurdum malzemeleri
alümünyum folyaya sardım fırın tepsisinde yaklaşık 1 saatten fazla piti
amaa harikaydıııı kızlar
eşim balıkyemezz ama bayıldıı
bogazd ayesem bu kadar zek alırdım diyor
sabah süt ve nesquik yedim 6daklava:
6buçukta sade bir kahve
zahter yedim adana hatay taraflarında çok olan kahvaltılık biraz zeytinyağıyla az yedim ama 11de
öğlen annemle patates köfte ve makarna yedim :teytey:
1 köfte bir patates anca eder yediğim makarnada yarım tabak tabak peynirli lorlu yanındada yoğurt yarım kase kadargamyoncuiremsu köfteyi ilk kızartmadan sonra sevmiyorum yemeklerde falan:1no2:
şimdi de biraz yoğurtlu pilav ve 1 kase domates çorbası içtimaklinialirimsmile
e nasıl bugün yediklerim??cokacimcoook
ama çok yorgunum her yerim et kesmiş :1shok:
dünden beri boynum tutuk senağlama
bugün yemekten sonra bir uyumuşum 6buçukta kalktım:1closedeyes:
spor falan yapamam bugün gerçi ağırlık kaldırdım bir süre
o sayılırmıki 10 dk falan13 kilo fln sempatiksalakcinni
bende bulantı oluyor sabahları açlıktan olsa gerek kahvaltıyı zor hazırlıyorum ya o kadar kötü oluyorumakannehir
Hoşgeldinnnn..a.s.
tursari hoşgeldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?