Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

aa inanmıyorum demek kendine saklıyorsun bazı şeyleri. çok şaşırdım takdir ettim. o etiketleri biliyorum tatlım bizde de vardı vay sen son sınıfsın vay ben nasıl olur ikinci sınıftayım. berbat bişey ama işte adamların istediği de bu. hırs rekabet ortamı oluşsun ki dersane başarısı yükselsin. yoksa çocuklar umurlarında değil maalesefkötükedihüso

denklem ne deemk öle kimse takmıyo falan
bazen banada kimse cvp vermiyoo
bu ara ir ögretmeniyim yazmışsın anlamadım ben onu branşın neydi cnm

halley bugun çok az yemişsin gibi geldi bana sıkma cnını
şuna inanıyorum ben
tüh veremicem diye kafaya taktıkmı zor oluyorr bazı şeyler iyimser olmak her zaman iyi

yena sende bi döktürüyon tam döktürüyon köşe yazarı neyim ol kızz harcanma burdaa cicimm
dogum günüde kutlu olsunn yawru kuşumunnn

ne yedim bugunn

sabah2 dilim normal ekmek ( acele çıkıyodum ewden atı verdim agzıma şekerim dşmesin yollara diye)

1 elma-1 muz

sat 11 gibi 4 yeşil zeytin. yarım kk peynir- domates maydonoz salatalık

saat 2 de gene kahvaltı üsülü yedim ama elmegi kaçırdım
1 muz

akşam 6 da somon balıgı ( fırında) harikaydı ye ye doymadım

bir balık yapmışım kızlarr aman allahımm yeme yanıda yat olmuşş

normalde benim eşim sadece hamsi yer oda yagdaa kızaracakk iyiceöleee

bende yag fazla olacak diye tavada yapmak istemedim

şimdi halleyim gibi tarifini vereyim

bir büyük somon ( yaklaşık bir kilo idi)
3 orta poy patates halka halka dogranacak
2 sogan

2-3 yeşil bir
3-4 dış sarımsak
bir küçük domates
2 kabukları soyulmuş dogranmış limon
tuz ve 1 yemek kaşıgı yag ile harmanlayıp balıgın içine üstüne yanına doldurdum malzemeleri
alümünyum folyaya sardım fırın tepsisinde yaklaşık 1 saatten fazla piti
amaa harikaydıııı kızlar
eşim balıkyemezz ama bayıldıı
bogazd ayesem bu kadar zek alırdım diyor

Bu günkü beslenmem arkadaşlar.

SABAH: 2 ince dilim beyaz ekmek,1 dilim peynir,domates,salatalık
ARA: 1 adet kepek bisküvisi,1 kupa bitki çayı
ÖĞLEN: 1 avuç içi büyüklüğünde ızgara tavuk,yağsız salata,1/2 kase haşlanmış karnabahar,1 su bardağı ayran
ARA: 1 dilim ekmek,biraz peynir
AKŞAM: 1 Tabak az yağlı kapuska,1 kase yoğurt,biraz yeşillik
ARA: 1 Meyva yerim diye planlıyorum.

Ellerine sağlık canım.Afiyet olsun.
Oldukçada hafif pişirmişsin.Eminim kalorisi azdır.Denemeye değer,ancak ben c.tesi veya pazar zaman ayırabilirim pişmesi uzun sürmüş ağır ateşte tabii daha lezzetli olmuş...En kısa zamanda deneyeceğim.Tarif için teşekkürler canım...Şeniz.

öglenden sonra işim yoksa
kesin 2 saat kadar uyuyorum
acaba yanlış mı yapıyorum
saat 1 den 3 e kadar yada 2 den 4 kadar

öglenden sonra işim yoksa
kesin 2 saat kadar uyuyorum
acaba yanlış mı yapıyorum
saat 1 den 3 e kadar yada 2 den 4 kadar

canım benım bence bu alıskanlıgını bırak cunkı bende uyudugum zaman kılo alıyorum.eger dıyetteysemde kılo veremıyorum...

Ben uyuyunca aç uyanıyorum....Ne demekse artık.Canımı sıkıyor bu durum.Sana da oluyormu??

aynen beyzuscugum ınan bende 5 dakıka bıle uyusam delı gıbı aç uyanıyorum...:teselli:
sıze bagımlı oldum kızlar her an aklımdasınız...sızı sevıyorum...
iyi geceler...olumunekankayizsmile
ben ucuyorum..by..

Biz de seni çok seviyoruz canım.Burası sihirli bir yer işte.Birbirimizi görmesekte çok seviyoruz.Allah bozmasın.

İyi geceler...

aç tan ziyade tatlı istegi ile uyanıyorum bende

birde nasıl uyyorumblmem o kadar ya
öle tatlı oluyor bide kereta
sarılıyorum battaniyeye
en az 5 çeşitrüya garanti :roflol:

sabah süt ve nesquik yedim 6da klava:
6buçukta sade bir kahve
zahter yedim adana hatay taraflarında çok olan kahvaltılık biraz zeytinyağıyla az yedim ama 11de
öğlen annemle patates köfte ve makarna yedim :teytey:
1 köfte bir patates anca eder yediğim makarnada yarım tabak tabak peynirli lorlu yanındada yoğurt yarım kase kadargamyoncuiremsu köfteyi ilk kızartmadan sonra sevmiyorum yemeklerde falan:1no2:
şimdi de biraz yoğurtlu pilav ve 1 kase domates çorbası içtimaklinialirimsmile
e nasıl bugün yediklerim??cokacimcoook
ama çok yorgunum her yerim et kesmiş :1shok:
dünden beri boynum tutuk senağlama
bugün yemekten sonra bir uyumuşum 6buçukta kalktım:1closedeyes:
spor falan yapamam bugün gerçi ağırlık kaldırdım bir süre
o sayılırmıki 10 dk falan 13 kilo fln sempatiksalakcinni

bende bulantı oluyor sabahları açlıktan olsa gerek kahvaltıyı zor hazırlıyorum ya o kadar kötü oluyorumakannehir

Son düzenleme:
perşembe veya cuma günü kendime özel tabak alacağım zayıflama tabağım olacak o benim onun içindekilerden başka yemicem

efettt aplammm geri geldim aksaklık teknkti malesef ama düzeldi çok şükürr çokkkkk özledim sizi yaafffff burnumda tüttünüz :sinifsinifpuyorumnanaktanopuyorumnanaktanbiyere gidemem bundan sonra mecburen yaza kadar en az bi 10 kilo vermem lazım yaaaa burası olmadan zayıflanmıyor yaaa :kedi: birlikten kuvvet doğuyor :lepi:

afiyet şeker olsun canımcımmm geçen cuma beni aradım yafyum amaa ayıptır söylemesi kontürüm yoktu biliyonnu sana dönemedim küsme sakın bana olumunekankayizsmile

canım ben akşam en geç 7 gibi en son yemeğimi yiyorum sonrada gece yatmadan bir bardak süt o kadar çok etkili saat 3 ten önce karbonhidratlı herşeyden yemeni tavsiye ediyorum ama sonrası yeme bence ben kilomu böyle koruyorum birazda hareketimi arttırdımmı kilo veriyorum ama tembellik işte şimdi kendime bir hafta olmadı eliptik egzersiz bisikleti aldım gayet eylenceli oluyor egzeriz bilmiyorumkismileama daha bir kere çıktım üstüne fırsat olmadı daha ohaoldumsmile

bu arada beyzus aplammm gençlerin halay başı sensinnnn tabiki başka kim olcekkiineeesengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabşakkıdı:asigim:

denklem bekleriz ayvalığa gelin benim babamda başkomiserdi emekli oldu çok zordur polisle evli olmak.kaynımda polis şu anda urfadalar.
bugün gündüz bebek gezmeğine gittik akşamda bebek gezmeğine gittik hiçbirşey yemedim desem inanmayacaksınız valklahi pişmanmıyım değilmiyim bilemiyorum

Hoşgeldinnnn..
a.s.

yenoşummmm bebişinin doğumgünü kutlu olsunnn bebişlerine en büyük hediye sensin bence Allah senin gibi bir anne nasip etmiş yavrularının başına çok mükemmel bir anne oldğunu düşünüyorum. :hulya:ben bu ara pek bi sevişir öpüşür koklaşır oldum oğlumla boshayallersmile:asigim: öncedende her fırsatta öperdi beni a:asigim:ma şimdi aralık vermeden yüzümü salya tükürük yapıyor aşındı valla yüzüm silmekten (silmicem ama ıslak ıslak çok rahatsızlık veriyor:roflol:)bide koşup koşum annee diye sarılması beni öldürüyor bacağıma sarılıyor tabi ancak boyu oraya yetebiliyor :roflol: bu ara çok huzurlu maşallah benim oğlum ama bir aydır aralıksız hastaydık oda bende grip olduk yine daha yeni atlattık zayıfladı hemencecik bebeğim :çok üzgünüm:senin ufaklıkta değişiklik varmı günden güne yeni şeyler keşfediyorum bayılıyorum onu seyretmeyeboshayallersmile

tursari hoşgeldin canım

hoşbuldukk yemeği ne yediğine nede yemediğine pişman olmayacaksınki kafan bozulmasın değilmi :lepi:ben öyle yapmaya çalışıyorum herne kadar bende pişmanlıklar yaşasamda arada sırada yemek için yaşamaktan vazgeçtim sayılır artıkın yaşamak için yemeye çalışıyom olumunekankayizsmilesositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…