Kuzum siyah çayı fazla içmiyosun dimiYena insan bi hafifleyince nasil da zevk aliyormus aktivitelerden Masallah.
Nur ve AmetistBonus un bende sevgiyle baktigiyim :)) kalbiyle konustugu mantigiyla elestirdigiyim
Asuman rapor filan gerekiyormus ig.ne tedavisi icin bana vucut neden demir emilimi yapmiyor diye arastirilcakmis seninkidemi boyle oldu.
Benim geri almalarımı bilmediğin içinBasbaya başarı sayılır benim bi senedir görmediğim bir rakam senin kilon. :) bu arada ben bugün akşam yemeğini erken yemeyi başardım. Kaç gündür sekiz buçukta yiyodum
Yena insan bi hafifleyince nasil da zevk aliyormus aktivitelerden Masallah.
Nur ve AmetistBonus un bende sevgiyle baktigiyim :)) kalbiyle konustugu mantigiyla elestirdigiyim
Asuman rapor filan gerekiyormus ig.ne tedavisi icin bana vucut neden demir emilimi yapmiyor diye arastirilcakmis seninkidemi boyle oldu.
:)))) sorun kendisine bi torpilim yok bizimkisi gönul bagi diyelimVaayyy iyiymis bahar valla sen torpillisin galiba
Geçmiş olsun canim. Allah şifa versin.Diyette vücudun direnci düşüyor.üşütmüşüm kızlar. hastayım iyice. boğazım ağrıyor
Güzelim bi süredir veremiyorum dediğin için onun için biraz fazla inceliyorum :)))Balik ustunede bi tatli isterdi ama 2 lokma cikolata ile gecistirdim.
Mefkurem
Sabah
Ara turk kahvem oluyor
Oglen salata yada yulaf gevrek sut veya ayran hamur isi varsa bir poaca yada sebze yemegi gibi ama tabi bunlar evde oluyorsam oluyor bi arkadas gitmissem bikac dilim meyveyle yada kuruyemisle gecistiriyorum yani hafif
Turk kahvesi
Galeta meyve bi lokma cikolata diyelim
Aksam yemegi
Ara bazen kuruyemis yada hic
Duruma gore biryerlerde olcaksam ikindi saati birseyler yemissem arkadasta komsuda aksami es geciyorum yada meyveyle gecistiriyorum
Agir bi ogunu gune gore hafif birseyle dengelemeye calisiyorum
Yena insan bi hafifleyince nasil da zevk aliyormus aktivitelerden Masallah.
Uzun süredir düşük demir ilaç kullandım yukselmedi pek aslında doğrusu senin yaptığın sebebi araştırmak endoskopi vs yaptır dediler gitmedim bu sefer dr bişey demedi direk serum şeklinde verelim de depolar bir dolsun dediYena insan bi hafifleyince nasil da zevk aliyormus aktivitelerden Masallah.
Başlangıç için çok güzel tatlımSabah 11:00
2haşlanmış yumurta
10 tane zeytin
avuç içi kadar peynir
domates, havuç
Akşam 18:30
bi tabak mercimek çorbası
Üç parça haşlanmış et
Bulgur pilavı
Pancar salatası
Şİmdilik 1.5 lt su
Yav sana hep mekfurem diye etiket yapiyorum kimse cikmiyoGüzelim bi süredir veremiyorum dediğin için onun için biraz fazla inceliyorum :)))
Eğer uzun süredir böyle beslenip veremiyosan bi yerlerde hata yapıyosundur
Kahvaltıyı geçmi yapıyosun
Erken yapıyosan 3 öğün yapmaya çalış
Artık hamurişi çukulata vs.olmasın cnm
Arada 1 meyve yiyosan yanında yoğurt yada süt olsun
Kuruyemişleride avuç hesabı değilde tane hesabıyla yersen daha iyi olur
3 ceviz, 10-12 badem yada fındık gibi
Veee lütfen suyunu ihmal etme
Içine limon dilimleri tarçın zencefil vs.koyabilirsin
Akşam yazmayı unuttum
Heralde balık kızartma değildi dimi
Karatay diyetinde ölçü yok ya canım serbest olan besinlerden doyana kadar yiyosun. Yasaklıları hiç tüketmiyosun.Başlangıç için çok güzel tatlım
Ama daha perfekt olsun istersen
Mercimek 1 kepçe
Pilavın ölçüsünü yazmamışın Ama 2 kş.yeterli
amin canım saolasın. aslında diyeti bozdum son zamanlarda. diyetten değildir. üşütme. havalar soğudu ya ondan.Geçmiş olsun canim. Allah şifa versin.Diyette vücudun direnci düşüyor.
Olur tabi hatta fit bir anne daha güzel olur
Mavişş hic bi pardesu falan ortmuyo aslinda ya ustten kapatiyo sadece o bizim kendimizi aldatmamiz.
Ben feraceylede iriyim normal kiyafetlede.
Kiyafetin kesimi farkeder biraz.
Hala 100 kilo sınırındayım cok fazlayim normalime gore ama herkes surekli baya farketmissin diyo. Birazda moral olsun diye soyluyolardir.
Oyle buyuktumki demek bu halim ufalmis geliyo
O iki cocuk anasi diyenlere hic bakma kiskanc fesat onlar.
Iki cocuk annesi 60 kilo olamazmi sanki?
güzel his de mi60kiloyum nickini yazarken kendimi zayıf hissediyorum 60 kiloymuşum da yazıyomuşum gibi :)
:))) kizartmaydi ama bol salata ot ekmek beyaz ekmegin ucundan biraz buyuk diyelim inanGüzelim bi süredir veremiyorum dediğin için onun için biraz fazla inceliyorum :)))
Eğer uzun süredir böyle beslenip veremiyosan bi yerlerde hata yapıyosundur
Kahvaltıyı geçmi yapıyosun
Erken yapıyosan 3 öğün yapmaya çalış
Artık hamurişi çukulata vs.olmasın cnm
Arada 1 meyve yiyosan yanında yoğurt yada süt olsun
Kuruyemişleride avuç hesabı değilde tane hesabıyla yersen daha iyi olur
3 ceviz, 10-12 badem yada fındık gibi
Veee lütfen suyunu ihmal etme
Içine limon dilimleri tarçın zencefil vs.koyabilirsin
Akşam yazmayı unuttum
Heralde balık kızartma değildi dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?