Kiz gel arada takima ozletme kendini.suspushanimcim nisacim sessiz takipcimiz :) ince narin kibar kisilik
Tatlım üzüntün başka şeylerdenmi yoksa artı çıktın diyemiBelli etmek istemiyorum ama aslinda keyfim yok hic.
Keyifli olmaya hissetmeye calisiyorum.
Insaniz var iste aklima takilan icime dert olan uzuldugum seyler.
Uzuntu mide agrisi yapiyor bolca.
Ya sadece ne bulursam agzima tikip midemi doldurmak istiyorum yada agzimi acip su bile icmek istemiyorum.
Bunu nasil asabilirim ben napicaz biz uzulunce en cok uzulecegimiz seyi niye yapiyoruz?
Teşekkür ederim canim. Suyu zorla içiyorum. Yazin daha iyiydi ama şimdi zoraki içiyorum. Aslinda surekli âçik açik yaziyordum ama hep ayni şeyler diye bu sefer yazmadim. Akşam meyveleri ve tost fazlaydi,neyse sağlık olsun, yarin inş telafi ederim .Karatay kahvaltısı olsada bi dahaki sefere ayrıntılı yazarsan iyi olur cnm
Ben beğendim menünü sadece suyun az olmuş
Akşamda miktarlar az olduğu için çok gözüme batmadı
Sen spora başlıcaktın dimii :))
O su içilsin baharcım susuz kilo verme olmaz
Unutuyosan tele hatırlatma programı indir
Gözünün önüne koy suyunu
Kahvaltıyı erken yapıyosan bence öğlende normal bi öğün yapabilirsin
Yoğurt biliyosun kilo vermede çok etkili ihmal etme cnm yemeklerinin yanında olsun
Benim yoğurdum azdı O yüzden akşam yemedim
Kiz gel arada takima ozletme kendini.
Yenacım listeyi sağa doğru kaydırmadıysa kilosunu görememiştir :))
Belli etmek istemiyorum ama aslinda keyfim yok hic.
Keyifli olmaya hissetmeye calisiyorum.
Insaniz var iste aklima takilan icime dert olan uzuldugum seyler.
Uzuntu mide agrisi yapiyor bolca.
Ya sadece ne bulursam agzima tikip midemi doldurmak istiyorum yada agzimi acip su bile icmek istemiyorum.
Bunu nasil asabilirim ben napicaz biz uzulunce en cok uzulecegimiz seyi niye yapiyoruz?
Arkadasa caya gittik mecbur birseyler yedim okadar xok ısrar ettiki bide beğenmedinmi dedi hep mecbur kaldım ama telafi edicem.
Tatlım üzüntün başka şeylerdenmi yoksa artı çıktın diyemi
Bu mideye tıkma olayını hep çok yaptık zaten
Çare olmadığını sonrasında da pişmanlık, daha çok mutsuzluk getidiğini defalarca test ettik
Sen nefsine hakim olup yemeklere saldırmazsan etrafındaki bütün problemlere rağmen bunu başarırsan veee tartıda eksiler görünce kendinle gurur duyacaksın
Sporla taçlanmış bi menüBen ne yedim toparlamaya çalışayım.
Sabah,
Bol yeşillik
Tereyağ da yumurta
2 zeytin
1 dilime yakın eksi maya ekmek.
Ara,
2 kahve
2 kare bitter
Öğle,
Acılı buğday çorbası
Akşam,
Aralıklarla 4 köfte
Bir kaç tane patates
Iki üç çatal salata.
Ara,
1 avuç çekirdek
70 dk. Aerobik,step,plates
güzelim böyle zamanlarda midem ağrıyor yanma var gibi pembe yalanlar söyliyebilirsinArkadasa caya gittik mecbur birseyler yedim okadar xok ısrar ettiki bide beğenmedinmi dedi hep mecbur kaldım ama telafi edicem.
karatay mantığına göre fazla ama normal :))Teşekkür ederim canim. Suyu zorla içiyorum. Yazin daha iyiydi ama şimdi zoraki içiyorum. Aslinda surekli âçik açik yaziyordum ama hep ayni şeyler diye bu sefer yazmadim. Akşam meyveleri ve tost fazlaydi,neyse sağlık olsun, yarin inş telafi ederim .
Spor benim karın ağrım. Hiç yapasim gelmiyor. Bakalim belki bir şefk gelir de yaparim
Şimdi türk kahvesi içmeye niyetlendim :)hadi buyrun
Şimdi türk kahvesi içmeye niyetlendim :)hadi buyrun
Sporla taçlanmış bi menü
Sadece akşamki çekirdek gözüme battı gerisi çok güzel :)
güzelim böyle zamanlarda midem ağrıyor yanma var gibi pembe yalanlar söyliyebilirsin
Bide bu israr konusunu hiç anlamam
Ben evime gelene de söylerim
Teklif var israr yok diye
karatay mantığına göre fazla ama normal :))
Spor zaten yapıldıkça insanın canı isteyen bişey cnm
Eğer totoları küçültmek istiyosak Spor şart :))
Çok severim türk kahvesini ama şimdi içersem uykuya by by demem gerekir. Sana afiyet olsun canımŞimdi türk kahvesi içmeye niyetlendim :)hadi buyrun
@Jade21 sen 83.6 kilo değilmisin bu hafta..
Iste yazılı. 14. Siradasin. Ne demek istiyorsun anlamiyorum açıkçası.
Listeyi sağa doğru kaydırırsan kilon yazıyor cnmmeleğim birşey demek istediğim yok sadece evet 14 üncü sıradayım ama listede 14 üncü sırada kilom yazmıyor yada yazoyor ama benmi göremiyorum ismim var evet kilom yazmıyor onu merak etmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?