Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben ne yedim toparlamaya çalışayım.

Sabah,
Bol yeşillik
Tereyağ da yumurta
2 zeytin
1 dilime yakın eksi maya ekmek.

Ara,
2 kahve
2 kare bitter

Öğle,
Acılı buğday çorbası

Akşam,
Aralıklarla 4 köfte
Bir kaç tane patates
Iki üç çatal salata.

Ara,
1 avuç çekirdek

70 dk. Aerobik,step,plates

Tatlım üzüntün başka şeylerdenmi yoksa artı çıktın diyemi

Bu mideye tıkma olayını hep çok yaptık zaten
Çare olmadığını sonrasında da pişmanlık, daha çok mutsuzluk getidiğini defalarca test ettik

Sen nefsine hakim olup yemeklere saldırmazsan etrafındaki bütün problemlere rağmen bunu başarırsan veee tartıda eksiler görünce kendinle gurur duyacaksın

Teşekkür ederim canim. Suyu zorla içiyorum. Yazin daha iyiydi ama şimdi zoraki içiyorum. Aslinda surekli âçik açik yaziyordum ama hep ayni şeyler diye bu sefer yazmadim. Akşam meyveleri ve tost fazlaydi,neyse sağlık olsun, yarin inş telafi ederim .
Spor benim karın ağrım. Hiç yapasim gelmiyor. Bakalim belki bir şefk gelir de yaparim

Yenacım listeyi sağa doğru kaydırmadıysa kilosunu görememiştir :))

:) olabilir doğru söylüyorsun.
@Jade21 duydunmu canım.

Lütfen kuzum mideni doldurma.. sonra kafana taktığın konu daha da büyüyor bu sefer Yedigin için takıyorsun. .
Yapma canım hersey düzelir yoluna girer ama sen sağlığından oluyorsun yavaş yavaş bunu unutma...

Arkadasa caya gittik mecbur birseyler yedim okadar xok ısrar ettiki bide beğenmedinmi dedi hep mecbur kaldım ama telafi edicem.

Neyse ki bugün cuma.. inşallah az yemişsindir. .
Spor yapabilirsin 45 dk.

Var iste biseyler artida ustune tuz biber.
Yarin tertemiz bir sabahla basliyalim ins
Ugrasicam elimden geldigi ve gelmedigi kadar

Ben de suyu iyice azalttım hele evde değilsem daha da az oluyor bunu halletmem lazım susuz olmaz biliyorum
Yoğurt ayran da hiç tuketmiyorum çözmem lazım bunları
Bugün yediklerim şöyle
Sabah 1 trabzon hurması yedim
Epey sonra 1 mandalina
Saat 4 den sonra çay sofrası 4 dilim ekmek yedim fazla oldu 3 ü üzeri peynirli yumurtalı firinda kızarmış
Çayla az çerez

Sporla taçlanmış bi menü

Sadece akşamki çekirdek gözüme battı gerisi çok güzel :)
Arkadasa caya gittik mecbur birseyler yedim okadar xok ısrar ettiki bide beğenmedinmi dedi hep mecbur kaldım ama telafi edicem.
güzelim böyle zamanlarda midem ağrıyor yanma var gibi pembe yalanlar söyliyebilirsin

Bide bu israr konusunu hiç anlamam
Ben evime gelene de söylerim
Teklif var israr yok diye

karatay mantığına göre fazla ama normal :))

Spor zaten yapıldıkça insanın canı isteyen bişey cnm
Eğer totoları küçültmek istiyosak Spor şart :))

Evet doğru söylüyorsun . Yarım avuç tuketmeme izin var ben bir avuç yaptım onu :)

@Jade21 sen 83.6 kilo değilmisin bu hafta..
Iste yazılı. 14. Siradasin. Ne demek istiyorsun anlamiyorum açıkçası.

meleğim birşey demek istediğim yok sadece evet 14 üncü sıradayım ama listede 14 üncü sırada kilom yazmıyor yada yazoyor ama benmi göremiyorum ismim var evet kilom yazmıyor onu merak etmiştim

meleğim birşey demek istediğim yok sadece evet 14 üncü sıradayım ama listede 14 üncü sırada kilom yazmıyor yada yazoyor ama benmi göremiyorum ismim var evet kilom yazmıyor onu merak etmiştim
Listeyi sağa doğru kaydırırsan kilon yazıyor cnm
Liste haftalara göre yazıldığı için öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…