hoşbuldukk yemeği ne yediğine nede yemediğine pişman olmayacaksınki kafan bozulmasın değilmi :lepi:ben öyle yapmaya çalışıyorum herne kadar bende pişmanlıklar yaşasamda arada sırada yemek için yaşamaktan vazgeçtim sayılır artıkın yaşamak için yemeye çalışıyom olumunekankayizsmilesositososito
Şimdiden yakışıklının yeni yaşını kutlarım canım.Allah bol sağlık,bol mutluluk versin inşallah.Cümlenin evlatlarına tabii..
yakısıklının dogum gunu kutlu olsun yenacım..insallah asker olur,damat olur,buyuk adam olurda sende bunları gorursun.....
aa inanmıyorum demek kendine saklıyorsun bazı şeyleri. çok şaşırdım takdir ettim. o etiketleri biliyorum tatlım bizde de vardı vay sen son sınıfsın vay ben nasıl olur ikinci sınıftayım. berbat bişey ama işte adamların istediği de bu. hırs rekabet ortamı oluşsun ki dersane başarısı yükselsin. yoksa çocuklar umurlarında değil maalesefkötükedihüso
denklem ne deemk öle kimse takmıyo falan
bazen banada kimse cvp vermiyoo
bu ara ir ögretmeniyim yazmışsın anlamadım ben onu branşın neydi cnm
halley bugun çok az yemişsin gibi geldi bana sıkma cnını
şuna inanıyorum ben
tüh veremicem diye kafaya taktıkmı zor oluyorr bazı şeyler iyimser olmak her zaman iyi
yena sende bi döktürüyon tam döktürüyon köşe yazarı neyim ol kızz harcanma burdaa cicimm
dogum günüde kutlu olsunn yawru kuşumunnn
bir balık yapmışım kızlarr aman allahımm yeme yanıda yat olmuşş
normalde benim eşim sadece hamsi yer oda yagdaa kızaracakk iyiceöleee
bende yag fazla olacak diye tavada yapmak istemedim
şimdi halleyim gibi tarifini vereyim
bir büyük somon ( yaklaşık bir kilo idi)
3 orta poy patates halka halka dogranacak
2 sogan
2-3 yeşil bir
3-4 dış sarımsak
bir küçük domates
2 kabukları soyulmuş dogranmış limon
tuz ve 1 yemek kaşıgı yag ile harmanlayıp balıgın içine üstüne yanına doldurdum malzemeleri
alümünyum folyaya sardım fırın tepsisinde yaklaşık 1 saatten fazla piti
amaa harikaydıııı kızlar
eşim balıkyemezz ama bayıldıı
bogazd ayesem bu kadar zek alırdım diyor
yenoşummmm bebişinin doğumgünü kutlu olsunnn bebişlerine en büyük hediye sensin bence Allah senin gibi bir anne nasip etmiş yavrularının başına çok mükemmel bir anne oldğunu düşünüyorum. :hulya:ben bu ara pek bi sevişir öpüşür koklaşır oldum oğlumla boshayallersmile:asigim: öncedende her fırsatta öperdi beni a:asigim:ma şimdi aralık vermeden yüzümü salya tükürük yapıyor aşındı valla yüzüm silmekten (silmicem ama ıslak ıslak çok rahatsızlık veriyor:roflol:)bide koşup koşum annee diye sarılması beni öldürüyor bacağıma sarılıyor tabi ancak boyu oraya yetebiliyor :roflol: bu ara çok huzurlu maşallah benim oğlum ama bir aydır aralıksız hastaydık oda bende grip olduk yine daha yeni atlattık zayıfladı hemencecik bebeğim :çok üzgünüm:senin ufaklıkta değişiklik varmı günden güne yeni şeyler keşfediyorum bayılıyorum onu seyretmeyeboshayallersmile
bu arada beyzus aplammm gençlerin halay başı sensinnnn tabiki başka kim olcekkiineeesengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabşakkıdı:asigim:
denklem bekleriz ayvalığa gelin benim babamda başkomiserdi emekli oldu çok zordur polisle evli olmak.kaynımda polis şu anda urfadalar.
bugün gündüz bebek gezmeğine gittik akşamda bebek gezmeğine gittik hiçbirşey yemedim desem inanmayacaksınız valklahi pişmanmıyım değilmiyim bilemiyorum
ben kaçıyombu saattemi akannehirdiye şaşırdığınızı duyar gibiyim kaydirigubbakcemile3çünkü beni bilen üçten aşağı yatmadığımı bilir ama başım nedense çok ağrıyor bugün gözlerim bozulucak ekrana bakacam diye sempatiksalakcinniöptümmmmmmmmm herkesi ennnnnnnnnnn kocamanındannnopuyorumnanaktan bu arada yenoşumm yaa çizelgen nerde düşürmüşsün galiba biraz bakın bilgisayarın oralara belki oralardadır seni çizelgesiz görmeye pek alışık değilimde dikkatimi çekti hemencecikopuyorumnanaktan
ben kaçıyombu saattemi akannehirdiye şaşırdığınızı duyar gibiyim kaydirigubbakcemile3çünkü beni bilen üçten aşağı yatmadığımı bilir ama başım nedense çok ağrıyor bugün gözlerim bozulucak ekrana bakacam diye sempatiksalakcinniöptümmmmmmmmm herkesi ennnnnnnnnnn kocamanındannnopuyorumnanaktan bu arada yenoşumm yaa çizelgen nerde düşürmüşsün galiba biraz bakın bilgisayarın oralara belki oralardadır seni çizelgesiz görmeye pek alışık değilimde dikkatimi çekti hemencecikopuyorumnanaktan
iyi geceler bende yatıyorum aşağıda yena beyzus abla ve tursariyi görüyorum .
gözümden uyku akıyor akşam belki kızıma 6 sefer uyandım yalancı emziğini düşürüyor koparıyor yaygarayı zilli kızım bakalım bu gece neler bekliyor beni öyle özledimki deliksiz uyku uyumayı kızım uyanır şimdi diye hep tedirgin yatıyorum. annelik işte derlerdide annelerin hakkı ödenmez diye işte şimdi yaşadıkça görüyorum neden öyle söylediklerini.kızıma yoğurt mayalayacağım fazla ısıtmışım o soğurken bakayım dedim sizlere alışkanlık oldunuz vallahi çok seviyorum sizleri mucksssssssss
YENACIĞIM....
İyi geceler canım.Çıkmak üzereydim seni görünce merhaba demek istedim.
Yarın görüşürüz uzun uzun inşallah.Umarım kendini çok iyi hissediyorsundur.Bu gün hastalandın ya onu demek istedim yoksa hiç bir saçma sapan şey bizi bozmaz değilmi canım benim.
bir balık yapmışım kızlarr aman allahımm yeme yanıda yat olmuşş
normalde benim eşim sadece hamsi yer oda yagdaa kızaracakk iyiceöleee
bende yag fazla olacak diye tavada yapmak istemedim
şimdi halleyim gibi tarifini vereyim
bir büyük somon ( yaklaşık bir kilo idi)
3 orta poy patates halka halka dogranacak
2 sogan
2-3 yeşil bir
3-4 dış sarımsak
bir küçük domates
2 kabukları soyulmuş dogranmış limon
tuz ve 1 yemek kaşıgı yag ile harmanlayıp balıgın içine üstüne yanına doldurdum malzemeleri
alümünyum folyaya sardım fırın tepsisinde yaklaşık 1 saatten fazla piti
amaa harikaydıııı kızlar
eşim balıkyemezz ama bayıldıı
bogazd ayesem bu kadar zek alırdım diyor
:uhm:zahteri çok seviyorum ama kalorisinide merak ediyorum
efettt aplammm geri geldim aksaklık teknkti malesef ama düzeldi çok şükürr çokkkkk özledim sizi yaafffff burnumda tüttünüz :sinifsinifpuyorumnanaktanopuyorumnanaktanbiyere gidemem bundan sonra mecburen yaza kadar en az bi 10 kilo vermem lazım yaaaa burası olmadan zayıflanmıyor yaaa :kedi: birlikten kuvvet doğuyor :lepi:
afiyet şeker olsun canımcımmm geçen cuma beni aradım yafyum amaa ayıptır söylemesi kontürüm yoktu biliyonnu sana dönemedim küsme sakın bana olumunekankayizsmile
canım ben akşam en geç 7 gibi en son yemeğimi yiyorum sonrada gece yatmadan bir bardak süt o kadar çok etkili saat 3 ten önce karbonhidratlı herşeyden yemeni tavsiye ediyorum ama sonrası yeme bence ben kilomu böyle koruyorum birazda hareketimi arttırdımmı kilo veriyorum ama tembellik işte şimdi kendime bir hafta olmadı eliptik egzersiz bisikleti aldım gayet eylenceli oluyor egzeriz bilmiyorumkismileama daha bir kere çıktım üstüne fırsat olmadı daha ohaoldumsmile
BEYZUS'çum çok teşekkür ederim..
Çok sağol canım...
Evet,ben kendime saklıyorum çoğu şeyi o yüzden şişiyorum ya zaten...:)
Neden öyle dedin şimdi döktürüyon diye..İyi bişeymi dedin kötü bişeymi..
Bu arada köşe yazarlığı fena olmaz..İdolümde Selahattin Duman..:)
Doğum günü tebriğin için teşekkür ederim..
Afiyet olsun..Somon bayağı yağlı bir balık diimi..Hiiç tatmadım..Benim yediğim balıklar fikstir..Sardalya,hamsi,çipura,levrek..
Canım benim, sen arkadaş olarak bu kadar iyisin..Anneliğini düşünemiyorum bile...Çook teşekkür ederim..
Demek seni öpüyo bizimki henüz bilmiyo öpmeyi..Sadece ağzını açarak yanağımıza değdiriyo..:))
Hastalanınca hemen süzülüyorlar..Perşembe günüde bizim 2 yaş kontrolümüz var,bakalım gelişimi nasıl...
Yeni fotolar varsa yüklesen ya görelim kuzuyu..
ellerine sağlık tatlım iyi oluyor paylaşmamız tarifleri diye düşünüyorum alışkın değilim diyet yemeklerine yeni tatlar öğrenmek iyi oluyor hep aynı şeyleri ye dur nereye kadar canım bende yeni tatlar keşfedince paylaşıyorumki belki birilerinin işine yarar diye
günaydınnlarrrrrr nasıllız bakem ben çok .ğrenç bir durumdayım kustum kusacam sabah sabah aç karnına hint yağı içtim ölecem ööğğğğ:bbo:akannehir
yenacım oğluşunun doğum günü kutlu olsun allahım hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin sevdikleriyle inş
bu ara sabah aynada göbegimi inceledim tam bi falektti ya
lahana yagım var
ondan sürsemm işe yararmıkii
sabahta bir yemek kaşıgından az fazla elma sirkesini uya karıştırıp içtim
yaaaa.. offff!:mymeka:
noldu nann aklinialirimsmile
nedenn depik atıyon kaydirigubbakcemile
ben elma sirkesini yine unuttum.. kendime o tepik mafoldumben
efettt aplammm geri geldim aksaklık teknkti malesef ama düzeldi çok şükürr çokkkkk özledim sizi yaafffff burnumda tüttünüz :sinifsinifpuyorumnanaktanopuyorumnanaktanbiyere gidemem bundan sonra mecburen yaza kadar en az bi 10 kilo vermem lazım yaaaa burası olmadan zayıflanmıyor yaaa :kedi: birlikten kuvvet doğuyor :lepi:
afiyet şeker olsun canımcımmm geçen cuma beni aradım yafyum amaa ayıptır söylemesi kontürüm yoktu biliyonnu sana dönemedim küsme sakın bana olumunekankayizsmile
canım ben akşam en geç 7 gibi en son yemeğimi yiyorum sonrada gece yatmadan bir bardak süt o kadar çok etkili saat 3 ten önce karbonhidratlı herşeyden yemeni tavsiye ediyorum ama sonrası yeme bence ben kilomu böyle koruyorum birazda hareketimi arttırdımmı kilo veriyorum ama tembellik işte şimdi kendime bir hafta olmadı eliptik egzersiz bisikleti aldım gayet eylenceli oluyor egzeriz bilmiyorumkismileama daha bir kere çıktım üstüne fırsat olmadı daha ohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?