Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben kaçıyom bu saattemi akannehirdiye şaşırdığınızı duyar gibiyim kaydirigubbakcemile3çünkü beni bilen üçten aşağı yatmadığımı bilir ama başım nedense çok ağrıyor bugün gözlerim bozulucak ekrana bakacam diye sempatiksalakcinniöptümmmmmmmmm herkesi ennnnnnnnnnn kocamanındannnopuyorumnanaktan bu arada yenoşumm yaa çizelgen nerde düşürmüşsün galiba biraz bakın bilgisayarın oralara belki oralardadır seni çizelgesiz görmeye pek alışık değilimde dikkatimi çekti hemencecikopuyorumnanaktan

bende öyleyim aslında özellikle akşam yemeği hiç yemiyorum desem yeridir yaşamak için yiyorum salata ve birkaç kaşık yemekten alıyorum okadar gecede elma veya portakal dışında birşey yemiyorum . doğum yapığımdan beri yani 8 ayda giden 10 kilo az gerçi ama arada kaçamaklar yaptığım için az gitti. birde şu sıra daha çok dikkat ediyorum ama bugün olanlar oldu güya akşam yemeği yemedim yesem daha iyiydi bir dilim kepek ekmeği ile yemeğimi neyse aslında üzüldüm tabikide kendimi kandırıyorum çünki sabah tartıda acaba eksik çıkarmıyım diye bir heves yok bu gece yedim çünki. eyvahedigeldismile:gitme:

Şimdiden yakışıklının yeni yaşını kutlarım canım.Allah bol sağlık,bol mutluluk versin inşallah.Cümlenin evlatlarına tabii..

BEYZUS'çum çok teşekkür ederim..

yakısıklının dogum gunu kutlu olsun yenacım..insallah asker olur,damat olur,buyuk adam olurda sende bunları gorursun.....

Çok sağol canım...

Evet,ben kendime saklıyorum çoğu şeyi o yüzden şişiyorum ya zaten...:)

Neden öyle dedin şimdi döktürüyon diye..İyi bişeymi dedin kötü bişeymi..

Bu arada köşe yazarlığı fena olmaz..İdolümde Selahattin Duman..:)

Doğum günü tebriğin için teşekkür ederim..

Afiyet olsun..Somon bayağı yağlı bir balık diimi..Hiiç tatmadım..Benim yediğim balıklar fikstir..Sardalya,hamsi,çipura,levrek..

Canım benim, sen arkadaş olarak bu kadar iyisin..Anneliğini düşünemiyorum bile...Çook teşekkür ederim..

Demek seni öpüyo bizimki henüz bilmiyo öpmeyi..Sadece ağzını açarak yanağımıza değdiriyo..:))

Hastalanınca hemen süzülüyorlar..Perşembe günüde bizim 2 yaş kontrolümüz var,bakalım gelişimi nasıl...

Yeni fotolar varsa yüklesen ya görelim kuzuyu..

iyi geceler bende yatıyorum aşağıda yena beyzus abla ve tursariyi görüyorum .
gözümden uyku akıyor akşam belki kızıma 6 sefer uyandım yalancı emziğini düşürüyor koparıyor yaygarayı zilli kızım bakalım bu gece neler bekliyor beni öyle özledimki deliksiz uyku uyumayı kızım uyanır şimdi diye hep tedirgin yatıyorum. annelik işte derlerdide annelerin hakkı ödenmez diye işte şimdi yaşadıkça görüyorum neden öyle söylediklerini.kızıma yoğurt mayalayacağım fazla ısıtmışım o soğurken bakayım dedim sizlere alışkanlık oldunuz vallahi çok seviyorum sizleri mucksssssssss

bu arada beyzus aplammm gençlerin halay başı sensinnnn tabiki başka kim olcekkiineeesengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabşakkıdı:asigim:

Oy oy oy beni şımartan güzel gözlüm.Ver gazı canım inanıyorum valla......

Ben inanıyorum canım;yememişsindir.Cuma sabahı kendinle gurur duyacaksın inşallah...

Allah şifalar versin canım.İyi geceler.Yarın topiği boş bırakma sakın.

:roflol::roflol::roflol::roflol: Çizelge yandı bitti kül oldu...

Bulursam bu cuma yerini alıcak...Ya biliyomusun Volkan Konak İzmir'e geliyo bu ay...Ama biletler çook pahallı..bir kere gitmiştim..İkincisine gitmek fazla lüks olucak gibi geliyo..

İyi geceler Derin'cim inşallah mışıl mışıl uyursunuz ana kız sabaha kadar...

YENACIĞIM....
ıyi geceler canım.Çıkmak üzereydim seni görünce merhaba demek istedim.
Yarın görüşürüz uzun uzun inşallah.Umarım kendini çok iyi hissediyorsundur.Bu gün hastalandın ya onu demek istedim yoksa hiç bir saçma sapan şey bizi bozmaz değilmi canım benim.

İyi geceler,BEYZUS'çum

Bozmamalı aslında diimi..a.s

BEYZUS,mesajımı aldınmı..??

ellerine sağlık tatlım iyi oluyor paylaşmamız tarifleri diye düşünüyorum alışkın değilim diyet yemeklerine yeni tatlar öğrenmek iyi oluyor hep aynı şeyleri ye dur nereye kadar canım bende yeni tatlar keşfedince paylaşıyorumki belki birilerinin işine yarar diye

günaydınnlarrrrrr nasıllız bakem ben çok .ğrenç bir durumdayım kustum kusacam sabah sabah aç karnına hint yağı içtim ölecem ööğğğğ:bbo:akannehir

yenacım oğluşunun doğum günü kutlu olsun allahım hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin sevdikleriyle inş

:uhm:zahteri çok seviyorum ama kalorisinide merak ediyorum
oda neykii
ilk kez duyoyorum
ne var içinde
nann kesecem seniii
kilo bildirmiyon diye çagrı attydım .ceza aldın haberin olsun
cuma kilo bildirme senide furicem bacaklarundan
bu ara yagmur gözlüyü bulmaya gidiyorum ben
olsaydı knt bende aradım ama
kız döktürüyosun lafının neresi kötüü
yazıyosun
iyi yazıyosunn etkileniyoru manasında sölesim aşkitom Şeniz
somon balıgı ile kayınvalidem sayesinde tanıştımm
çokta memnumumm harikaa bir balık yemeye doyamassın garantii normalde yagda kızartır kayınvalidem
ama ben işte hafif olsun diye araştırdım öle yaptımm
mükemmel oldu ya
ewet canm bende senden ögrendim tarifleri paylaşmayı
birbirimizden çgrncek ne çok şeyimiz var kimbilirr Şeniz

bu ara sabah aynada göbegimi inceledim tam bi falektti ya
lahana yagım var
ondan sürsemm işe yararmıkii

sabahta bir yemek kaşıgından az fazla elma sirkesini uya karıştırıp içtim

bu ara sabah aynada göbegimi inceledim tam bi falektti ya
lahana yagım var
ondan sürsemm işe yararmıkii

sabahta bir yemek kaşıgından az fazla elma sirkesini uya karıştırıp içtim

yaaaa.. offff! :mymeka:

diyetisyene gittim ben tatlım öyle birşey demedi bana listeyi yazayımmı metabolizmaya bakıyor kan testiyle ona göre liste veriyor
bugün 7buçukta evden çıktım yürüyüş hızlı olmak üzere şimdi eve girdim hemen yazayım dedim

günaydın topiğin güzel bayanları bugün çok aktifim nedense içimden devamlı hareket etmek geliyo hatta oynamak geçiyo bir güzel sabah kahvaltımı ettim sirkeli suyumuda içtim
sizler nasılsınız neler yapıyonuz guclubacismileguclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…