Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

O kadar sevinme canikom ben onlar olmadanda yağ yakmasını bilirim

aman dur maşallah de cnm grub yeni hareketlendi :)nazar değmesin

Senin adın neydi tatlım

Bizimde bi yerimiz var bu alemde mefkurem -1 i sen tuttururken ben tutturamazsam benden sibel can hediye sana tabi ihtimal iste

Yok görmedim birazdan bakarım oğlanı sallıyom uyusada işlerime devam etsem naptım biliyonmu az önce yağmur eşliğinde cam silerek kol kaslarımı çalıştırdım çok romantik dimi...

Kahve icip kitap okuycaktin cok banel cam silmek bende şato biryan yapmak varken kapuska yapiyorum varhoş varhoş

O kadar sevinme canikom ben onlar olmadanda yağ yakmasını bilirim

aman dur maşallah de cnm grub yeni hareketlendi :)nazar değmesin

Senin adın neydi tatlım
Adım Pınar Mefkurem yok yok korkma benim nazarım kendimden başkasına değmiyo filtre kahveyi denemedim hiç.türk kahvesini günde 2 çay bardağı içerim ama sabahları içemiyorum o yüzden sade neskafe içerim şekersiz kremasız olarak.

Tamam ama korkuyorum, utanıyorum , başlıyamıyorum ve daha büsürü büsürü şey

Evde yarım ekmekle tost yaptım ve karnım aç ofise gidiyorum
Fridacım dünde dediğim gibi eğer kilon seni mutsuz ediyorsa bunu değiştirmek senin elinde
Hepimiz aynı şeyleri defalarca yaşadık
Hatta ben kaç sefer amann ne yapayım bende böyle olayım herkes zayıf olacak diye bişey yok diyerek kendimi kandırdım
Ama yok olmuyor bu yük çok ağır geliyor bu halde çok mutsuzum
Yemek daha çok bunalıma sürekliyor
Gerçeklerden kaçmak sonucu değiştirmiyor

Sabah kötü beslendin diye günün öyle devam etmesine gerek yok

Neskafenin içinde çok fazla zararlı katkı maddesi var pınarcım onun için tavsiye edilmiyor

Evet sezeryanliyim o yuzden beklicem biraz daha. Bebegim ayin 11inde 4 aylik olacak. Artik ocaktan sonra karın sporuna baslarim

Kahve icip kitap okuycaktin cok banel cam silmek bende şato biryan yapmak varken kapuska yapiyorum varhoş varhoş

Ay çok şükür yemeğim var dünden yapmıcam bişey.... Şato biryan neki...
Kitap bu ara geceleri uyuyamazsam okuyorum...neyse oğlan uyudu ben banel işlerime devam edeyim

Bizimde bi yerimiz var bu alemde mefkurem -1 i sen tuttururken ben tutturamazsam benden sibel can hediye sana tabi ihtimal iste
kız biz kardeş değilmiydik ne ara rakip olduk benim haberim niye yok
Sana bi sır veriyim kimseye söyleme
Ben dün tartılmayıp sabit dediydimya
Bugün baktım +1.3 müş
Yani hedef için -2.3 vermem lazım

Işin kolay cnm kendini yormasanda olur

Evet sezeryanliyim o yuzden beklicem biraz daha. Bebegim ayin 11inde 4 aylik olacak. Artik ocaktan sonra karın sporuna baslarim
Aman kuzum daha çok erken başka sporlar için
Bi 6 ay geçsin
Sen sadece normal yürüyüş yap
Dışarı çıkamazsanda lesliyi kendini fazla zorlamadan yapmaya çalış

Aman kuzum daha çok erken başka sporlar için
Bi 6 ay geçsin
Sen sadece normal yürüyüş yap
Dışarı çıkamazsanda lesliyi kendini fazla zorlamadan yapmaya çalış
Bacak acma kapama ve leslie olur ancak havalarda kapadi kiz zaten hasta her zaman disari cikmam cok zor

Hersey cok hizli gelisti mefkurem bende anlamadim iliskimizi gozden gecirelim haftaya cuma gunu

Arti cabuk gider dert etme sen

Canım smear testin mi kötü çıktı?moralini bozma sakın deme öyle şeyler.erken teşhis çok önemli.hemen kanser oldum diyip kabullenme.erken teşhisle hastalık başlamadan iyileşen arkadaşlarım var.moralini yüksek tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…