O kadar sevinme canikom ben onlar olmadanda yağ yakmasını bilirim
aman dur maşallah de cnm grub yeni hareketlendi :)nazar değmesin
Senin adın neydi tatlım
Yok görmedim birazdan bakarım oğlanı sallıyom uyusada işlerime devam etsem naptım biliyonmu az önce yağmur eşliğinde cam silerek kol kaslarımı çalıştırdım çok romantik dimi...
Yaş haddinden espiri anlayislarimiz farkli onlarla
Sen bunu gordunmu
Yok görmedim birazdan bakarım oğlanı sallıyom uyusada işlerime devam etsem naptım biliyonmu az önce yağmur eşliğinde cam silerek kol kaslarımı çalıştırdım çok romantik dimi...
Adım PınarO kadar sevinme canikom ben onlar olmadanda yağ yakmasını bilirim
aman dur maşallah de cnm grub yeni hareketlendi :)nazar değmesin
Senin adın neydi tatlım
Fridacım dünde dediğim gibi eğer kilon seni mutsuz ediyorsa bunu değiştirmek senin elindeTamam ama korkuyorum, utanıyorum , başlıyamıyorum ve daha büsürü büsürü şey
Evde yarım ekmekle tost yaptım ve karnım aç ofise gidiyorum
Neskafenin içinde çok fazla zararlı katkı maddesi var pınarcım onun için tavsiye edilmiyorAdım PınarMefkurem yok yok korkma benim nazarım kendimden başkasına değmiyo filtre kahveyi denemedim hiç.türk kahvesini günde 2 çay bardağı içerim ama sabahları içemiyorum o yüzden sade neskafe içerim şekersiz kremasız olarak.
Hoşgeldin doğacımSağol bonus burası benim ilk göz ağrımmefkurem merhaba senin yorumlarından isterim menülerimi buraya yazıcam yorumlarsan sevinirim
Biliyorum :) bir kaç kilomda seninde payın varHoşgeldin doğacım
Ama ben biraz acımasızım biliyon dimi
biliyorum canım zararlı ama yılların alışkanlığı işte napim kolay kolay bırakılmıyo :)Neskafenin içinde çok fazla zararlı katkı maddesi var pınarcım onun için tavsiye edilmiyor
Evet sezeryanliyim o yuzden beklicem biraz daha. Bebegim ayin 11inde 4 aylik olacak. Artik ocaktan sonra karın sporuna baslarimdaha iyi olmana sevindim cnm
Bence bu hızla baya bi kilo vereceksin
Dün herkese yeni bi enerji geldi çok şükür inş.böyle devam ederiz. Bende çok mutlu oldum
Filtre kahveyi isteğine göre açık yada koyu yapabilirsin cnm.
Ben 1-2kş kadar sütte koyuyorum sadesi midemi ağrıtıyor
Tmm güzelim kaçamak yoksa sorunda yoktur
Cuma -1 gelecektir :)
tatlım diyet diye uzun süre aç bırakma kendini biliyosun kilo vermek aç kalmak demek değil
Aletin varsa tansiyonunu bi ölçseydin
Ama ilacın dozajı fazla geliyosa ondanda olabilir
Sana bi müjde verem :))akşam bende daldım o ora unuttum sonrada işe gittim kaldı
Ooo maşallah hedef büyük
Kuzum sen sezeryanmı olduydun öyleyse dikkat et bölgesele hemen başlama
Senin bebiş ne kadarlık olmuştu
Kahve icip kitap okuycaktin cok banel cam silmekbende şato biryan yapmak varken kapuska yapiyorum varhoş varhoş
kız biz kardeş değilmiydik ne ara rakip olduk benim haberim niye yok
Bizimde bi yerimiz var bu alemde mefkurem-1 i sen tuttururken ben tutturamazsam benden sibel can hediye sana tabi ihtimal iste
Aman kuzum daha çok erken başka sporlar içinEvet sezeryanliyim o yuzden beklicem biraz daha. Bebegim ayin 11inde 4 aylik olacak. Artik ocaktan sonra karın sporuna baslarim
Ne renge boyatacaksin, bende boyamayi dusunuyorum ama en son boya facia olduydu kizil dedik turuncuya kaçık bişi oldu. Soft bir renk bulsam super olcakBen kaçtım duş alıp kuaför e gidicem saçımı boyatıcam
Bacak acma kapama ve leslie olur ancak havalarda kapadi kiz zaten hasta her zaman disari cikmam cok zorAman kuzum daha çok erken başka sporlar için
Bi 6 ay geçsin
Sen sadece normal yürüyüş yap
Dışarı çıkamazsanda lesliyi kendini fazla zorlamadan yapmaya çalış
Est.tatlımBiliyorum :) bir kaç kilomda seninde payın varinkar edemem
kız biz kardeş değilmiydik ne ara rakip olduk benim haberim niye yok
Sana bi sır veriyim kimseye söyleme
Ben dün tartılmayıp sabit dediydimya
Bugün baktım +1.3 müş
Yani hedef için -2.3 vermem lazım
Işin kolay cnm kendini yormasanda olur
Canım smear testin mi kötü çıktı?moralini bozma sakın deme öyle şeyler.erken teşhis çok önemli.hemen kanser oldum diyip kabullenme.erken teşhisle hastalık başlamadan iyileşen arkadaşlarım var.moralini yüksek tutbilmiyorum ki iyimiyim kötümüyüm
işyerindeki berbat günün sonunda doktordan beklediğim müjdeli haber de geldi
hücre değişimi ilerliyor yavaş yavaş kanser oluyorum sanırım
kafa güzel şimdi benim saçmalamadan iyi geceler dileyim hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?