Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben kaçtım duş alıp kuaför e gidicem saçımı boyatıcam
Ben o işi geçen hafta hallettim şükür

Rakipte belirlesek super olur aslinda. Ben dün 99.6 idim bana rakip yokmıı
Birini seç beğen tatlım teklifini yap :))
Bacak acma kapama ve leslie olur ancak havalarda kapadi kiz zaten hasta her zaman disari cikmam cok zor
Soğukta tabiki çocukla çıkamazsın cnm
Evde kendini zorlamadan bişeyler yapmaya çalış

Hersey cok hizli gelisti mefkurem bende anlamadim iliskimizi gozden gecirelim haftaya cuma gunu

Arti cabuk gider dert etme sen
Demekki içten içten bişeyler varmışki birden ortaya çıkmış

Yok zaten korkmuyom artı temizlemekde üstüme yoktur

18. doğumgünümde kızım bana şerefsiz diyerek çekti gitti bende senin biraz şerefin varsa benim gibi şerefsizin pisliğin ekmeğini yemezsin sektir git dedim
kader sen bize nazik davranmadın

Çok üzüldüm şimdi el bebek gül bebek büyütüyoruz sonra bakalım neler göreceğiz.. inşallah hatasını anlar.

18. doğumgünümde kızım bana şerefsiz diyerek çekti gitti bende senin biraz şerefin varsa benim gibi şerefsizin pisliğin ekmeğini yemezsin sektir git dedim
kader sen bize nazik davranmadın
bitanem evet ağır olmuş inan çok üzüldüm ama hatada yapsalar evlat atsan atılmaz satsan satılmaz
O daha çocuk, tam delikanlı zamanı
Olgunlaşınca mutlaka anlıcak hatasını
Ne olursa olsun evden kovman doğru değil cnm. Başına bişey gelse yine sen üzüleceksin
Aranız kötüde olsa onun için en iyi yer senin çatının altı
Sen biraz sakin ol, sağlıklı düşünmeye çalış

sosyal devlet burası aç kalmaz devlet bakar
ben bu Cehennemi taşıyamıycam daha fazla
kimse için ömrünü feda etmeye değmiyor ve bi evladın ağır sözü kanser ihtimalinden bile acı
ne hali varsa görsün
acıdan etlerim uyuştu benim daha kurşun olsa işlemez

Ne denir bilmiyorum simi bizde evlat buyutuyoruz allah sonumuzu hayir etsin merhameti içlerine versin insallah.

Herseyden önce kendinsin önemli olan.

Çok haklısın bitanem hemde sonuna kadar
Evlattan böyle şeyler duymak insanın canını Çok acıtıyor, kalbini deliyor, ne desek hafif kalır

Şu anda kızgınlığınla böyle düşünsende ona bişey olsa yine senin için yanacak
Tmm aç kalmaz
Ne yapacak bi jugendheime gidecek
Ahlak Ne olacak peki, kimlerle oturup kalkacağı meçhul

Ayrı olduğunu biliyorum
Babasıyla konuşsan olmazmı

Çocuğunun doğumuna gelmemiş 18 yıldır umrunda bile olmamış bi adam..

canım çok üzüldüm inşallah allah islah etsin inşallah merhamet versin yavruna zor bir durum dün bende 13 yaş oğluma kızdım defol çık git ddm dışarı telefonunuda elinden aldım akşam yemek saati oldu yemeğe başladık ayyy nasıl üzüldüm şimdi bu gurur yapıp ya alıp başını giderse diye arayamıyorumda telefonu bende yok sofraya oturamadım eşim çocuklar başladı ben dolanıyorum gidip arıycam onu parka felah bakıcam kafamda kuruyorum bir baktım kapı çaldı buuuu hmn açtım tabi geç ddm alimi yüzünü yıka üzerini değiş sofraya otur ddm yanan yüreğim söndü biranda ohhhh allahım çok şükür ddm ebt hırsla belki herşeyi söylüyor insan ama bizim kadar evlatlarımızda pişman oluyor bizler anne yiz affediciyiz

Ben bu sabah -1 kg çıktım ama kahvaltıya çiçekli köye gittik yena bilir

Canım benim ilerlemeden dursun inşallah aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…