Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

:roflol:
al o zaman bi tanede benden sana :mymeka:

yok trakyalı deylim ama 10 sene kadar ikamet ettim
oda çocuklugumun oldugu döneme denk gelince unutmak zaor oldu

neresinde ikamet ettin peki?Tekirdağda mı? boshayallersmile

ne güzel.. ben iş yerimde masamda pinekliyorum sirkeli suyumu da unuttum ohaoldumsmile

Günaydınnn aşklarım -tatlicadiarzu-

Tursari şu candy yazınca sana benzetiyorum nen iyi olmuş geldiğin opuyorumnanaktan

İyi bir başlangıç için iyi bir kahvaltı yapmayı düşünüyorum inişallah caymam sempatiksalakcinni YENA cığımmm bi bakarmısın şuna :)) Barışın doğum günü sanırım öpüyorum karagözlüyü Şeniz bende geri sayıyorum doğum günüme :asigim:

Bonus / Kendi Şiirleri - Sayfa 3 - Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca

Son düzenleme:

şu candy mi senağlama değiştirem bari

bende merkezden elliikievlerde oturuyo ailem bende çok özledim balıkesiri gitmeyi dört gözle bekliyorum gitmeyeli bir sene olcak nisan ayında :sm_cool::sm_cool:
hangi okulda okudun peki aklinialirimsmile

ne yapsam ki

ne yapsam ki

buna bakalım bi de

bu nasılmış

hımmmmm

bunu da citol kullanıyo ama

CADIARZU CADIARZU CADIARZU

ben merkezdeki okulda okumadım şamlı lisesinde okudum babam orda çalışıyodu bilirmisin şamlı veya ılıcayı sen nerde okudun ne iş yapıyosun

şamlıyı duydum ama gitmedim hiç.. ben adnan mendereste okudum.. sonra balıkesir üniversitesi ama okulu bıraktım şimdi memurum

benim eşim adnan menderes lisesinde okumuş sen kaç yaşındasın belki aynı dönemde okumuşsunuzdur okulu bırakıp nasıl memur oldun kpss mi yoksa bu sene bende hazırlanıyorum okulumda son bu sene bakalım neler olcak

87liyim ben.. kpss ile memur oldum.. lise düzeyinden girdim.. şimdi açıköğretim okuyorum..2004 mezunuyum.. eşin kaç mezunu?

bende çalışmayı çok istiyorum derslerime şöyle sıkı sarılamıyorum bende açıköğretim okuyorum kızım sağolsun rahat vermiyo ders çalıştırmıyo peki senle aynı dönemde okuyan serhan kuru yu tanıyormusun o benim arkadaşımdı

günaydın arkadaşlar

ben sabah gözümü açar açmaz sinir krizi geçirdim kahvaltı için kv indiğimde birde ne göreyim yine su böreği yapıyoralsanaalsanasmile
dedim yinemi hamur allahaşkına yapma bir süre dedim yemeden duramıyorum dedim hakikatten sinirlendim yaaaa ben zaten aylardır çabalıyorum kadında durmadan hamurişi yapıp duruyor öğleye misafir gelecek ne yapayım diyor börek olmazsa karnı doymayacak hanımefendininkötükedihüso neyse daha kendime gelebilmiş değilim ben ayrı evimde yiyeceğim dedim sağlıklı besleneceğim dedi kızdığımı anlamıştır haaaa birde ben rejim yapıyorum diye onlar yemeyecekmi dediğinizi duyar gibiyim ama gün aşırıda hamur olurmu be kardeşşşşşşşsenağlama dayanamıyorum işte tutamıyorum kör boğazımı

neyse ben kahvaltı menümü yazayım anlattıkça fena oluyorum

2 ince dilim k ekm
kk peynir yeşillik domat
çemen 1 çay kaşığı çilek reçeli sadece çileği
kızımın yumurtasının beyazı
ıhlamur
5 yeşil zeytin
kadın allahtan kahvaltıya zararlı bişey yapmamıştı tabiii reçel çeşitleri pekmez tahinnnn ama dokunmuyorum artıkonlaralmaz:

serhanla biz aynı sınıftaydık beni sorarsan kesin hatırlar.. ama iyi hatırlamaz.. pek iyi anlaşamazdık.. :1closedeyes:

serhanla biz aynı sınıftaydık beni sorarsan kesin hatırlar.. ama iyi hatırlamaz.. pek iyi anlaşamazdık.. :1closedeyes:

şimdi bizde görüşemiyoruz o evlendi birde çocuğu var önceden şamlı da okuyordu sonra adnan menderese geçince ipler uzadı uzaklaştık görüşüyorduk ama eskisi gibi değildi şimdi hiç görüşemiyoruz adın soyadın ne senin balıkesire geldiğinde görüşmek isterimkaydirigubbakcemile3

ben bi daha balıkesire dönmicem ama istersen adımı soyadımı özelden atarım.. şimdi buraya yazarsam olmaz.. kilom gizli çünkü biraz benim.. herkes bilmiyo bu kadarını aklinialirimsmile

günaydın derincim.. sendeki dert de kimsede yok valla.. Allah kolaylık versin.. bizim verdiğimiz kilo 1se seninki 2 yani.. verdiğin gramlar altın kadar değerli o ortamda.. bi de her hafta birinci oluyon buna rağmen.. kutlarım arkadaşım seni can-ı gönülden opuyorumnanaktan

ben bi daha balıkesire dönmicem ama istersen adımı soyadımı özelden atarım.. şimdi buraya yazarsam olmaz.. kilom gizli çünkü biraz benim.. herkes bilmiyo bu kadarını aklinialirimsmile

oldu arkadaşım özelden alırım o zaman şimdi ben çıkıyorum bende zaten ağustos ayında gideceğim balıkesire kız kardeşimin düğünü var haziran ayında birde o zaman kızımla ben gidip geleceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…