Geçmiş olsun canim,biraz stres yapmişsin gibi oda başağrisini tetiklemiş. Her şey olacağina varir.temizlik de olur,misafir de ağirlanir yeterki kendimize bunu dert etmeyelim. Kolay gelsin şimdiden.Teşekkürler bende biraz yatakta başıma masaj yaptım aslında umarım tansiyonum çıkmamıştır yineee : ( öyle işte ...
Önümüzdeki hafta içi ve sonu bayağı işim olucak temizlik misafir şunları bir ağırlayıp göndersem havada karada ölüm Yok banaa :)))
Teşekkür ederim Yenacım ama benden olsa olsa kaya olur bu cüsseyleHoşgeldin ekim..Herzaman bekleriz seni.. daha önce çok kısa uğramıştın evet..
Ilgi alanına bayıldım. . Ben de azıcık hissederim bişeyler. Bazen yanılır bazen yanılmam. .
Tomurcukta buraliydi bir zamanlar. Şimdi bayagi çıtır oldu yanılmıyorsam dimi.?
Hatun daşş
Pek güzelsin canım. .
Ayy bahar duygulandım inan.
Çok doğru katılıyorum sana cakilcım. .
Hepimizin B12 eksikliği var.
Canim nasılsın. Gittinmi kuaföre yeniden.?
Yumurtayı ocakta unutmuşum çok pişti ziyan olmasın diye yedim ama pişman oldum midem ekşidi çok fena .soda içtim nolcak midemdekiler şimdi eriyip gitcek mineyse 3 mil leslie beni bekler belki 5 yaparım bilmiyorum hade gazam mübarek olsun
Hava yagmurlu oldugundan evdeyiz bugun,netten avrupa yakasini actik izliyoruz:) Ne güzel bir diziydi yaa,simdilerde hic eskinin tadi yok tv'lerde..
Sizler neler yapiyorsunuz bakalim,nasil geciyor pazar?
YENA topraaam disari cikarsan benim yerime de cek güzel izmir'imin kokusunu icine:)
Teşekkür ederim Yenacım ama benden olsa olsa kaya olur bu cüsseyle
Teşekkür ederim Amethyst :) leslieyi zevkle yapıyorum 3 hafta oldu başlayalı pantolonlarım rahatladı baya.göbeğim de gitti bacaklar da toparlandı şükür :)))Malipina siz de hosgeldiniz aramiza,bu ara kaciriyorum mesajlari,balik hafizalida olunca:)
Maden suyu midenize iyi gelir ins,leslie baciyla kolayliklar diliyorum yansin gitsin yaglar:)
Hoşgeldin canim,ah o hisleri gençken dinlesek bugünkü aklimiz o zaman olsaydi herşey daha kolay olurdu ama işte bunada tecrübe deniyor yaşanmadan edinilmiyor yine de geç kalmış sayilmayizbazen kendime hayret ediyorum :))
senelerce kendime kullanmadım bu hissetmeyi ve gücü son 2-3 senedir kendim için kullanıyorum durup kendimi dinliyorum ben ne hissediyorum ne istiyorum diyorum ahh kafam keşke önceden yapsaymışım :)
Hoşgeldin canim,ah o hisleri gençken dinlesek bugünkü aklimiz o zaman olsaydi herşey daha kolay olurdu ama işte bunada tecrübe deniyor yaşanmadan edinilmiyor yine de geç kalmış sayilmayiz
gittim kuaföre canım düzeltirdim ense kısmını inceltim düşündüğümden kısa oldu tabi iki kesim üst üste olunca ama son halini daha çok beğendim yarın bir resim atarım son halini şimdi pek çılgın bakımsız :)Hoşgeldin ekim..Herzaman bekleriz seni.. daha önce çok kısa uğramıştın evet..
Ilgi alanına bayıldım. . Ben de azıcık hissederim bişeyler. Bazen yanılır bazen yanılmam. .
Tomurcukta buraliydi bir zamanlar. Şimdi bayagi çıtır oldu yanılmıyorsam dimi.?
Hatun daşş
Pek güzelsin canım. .
Ayy bahar duygulandım inan.
Çok doğru katılıyorum sana cakilcım. .
Hepimizin B12 eksikliği var.
Canim nasılsın. Gittinmi kuaföre yeniden.?
Canımsın,bilgelik kim biz kim senin iyi niyetin o. Nacizane tecrübelerimi paylasmaya çalışiyorum. Eh yaş olmuş 47 yolun yarisini geçmişiz.Hep bi bilge bilge cevaplar..
Bazen kızıma Öğütte bulunuyorum (19 yasinda)
Bakışlarından etkilenmediguni hissediyorum . :)
Illa tecrübe ederek etkili olacak diyorum sonra. :)
Canımsın,bilgelik kim biz kim senin iyi niyetin o. Nacizane tecrübelerimi paylasmaya çalışiyorum. Eh yaş olmuş 47 yolun yarisini geçmişiz.
Yarınısı geçmişiz demiyelim yarısı diyelim :)Canımsın,bilgelik kim biz kim senin iyi niyetin o. Nacizane tecrübelerimi paylasmaya çalışiyorum. Eh yaş olmuş 47 yolun yarisini geçmişiz.
gittim kuaföre canım düzeltirdim ense kısmını inceltim düşündüğümden kısa oldu tabi iki kesim üst üste olunca ama son halini daha çok beğendim yarın bir resim atarım son halini şimdi pek çılgın bakımsız :)
Amin. Latife ettiğini biliyorum. Seviyorum sizleri evet yaşdaşiz,genciz,güzeliz,daha ne olsun.Yaş konuşun da iki aşağı 3 yukarı ne fark eder.. aynıyiz işte :)
Hep Paylaş canım. Azıcık Latife ettim.
Allah bağışlasin doğru yoldan ayırmasın cocuklarimizi
Amin. Latife ettiğini biliyorum. Seviyorum sizleri evet yaşdaşiz,genciz,güzeliz,daha ne olsun.
Hafta sonları girmem daha kolay oluyor. Elimden geldiğince girmeye çalışacağım bundan sonra
Bebeğim benim neden ismim iki kez yazılmış -1, -1.5 iki kezmi kilo vericem :)) yandım desene__ Haftalık hedefler ___
___ 3---10 kasım ___
YENA _____ -1
@mefkurem ______-1
@Nur1835 ______-0,7
ISILDURU _____-1,5
malipina _____-2
@Bonus _____ -1
@Jade21 _____-1
@cakil80 _____-1,5
@nisan34 _____ -1
@mavipatikler _____-1
@asumanzeynep ______ -1
hergaf _____-1
ISILDURU ______-1
@baharnaz ______-1
@eboe _____-1
doga3 _____-1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?