Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçmiş olsun canim,biraz stres yapmişsin gibi oda başağrisini tetiklemiş. Her şey olacağina varir.temizlik de olur,misafir de ağirlanir yeterki kendimize bunu dert etmeyelim. Kolay gelsin şimdiden.

Teşekkür ederim Yenacım ama benden olsa olsa kaya olur bu cüsseyle

Malipina siz de hosgeldiniz aramiza,bu ara kaciriyorum mesajlari,balik hafizalida olunca:)

Maden suyu midenize iyi gelir ins,leslie baciyla kolayliklar diliyorum yansin gitsin yaglar:)

Tamam canım. Söz. .

Malipina siz de hosgeldiniz aramiza,bu ara kaciriyorum mesajlari,balik hafizalida olunca:)

Maden suyu midenize iyi gelir ins,leslie baciyla kolayliklar diliyorum yansin gitsin yaglar:)
Teşekkür ederim Amethyst :) leslieyi zevkle yapıyorum 3 hafta oldu başlayalı pantolonlarım rahatladı baya.göbeğim de gitti bacaklar da toparlandı şükür :)))

Hoşgeldin canim,ah o hisleri gençken dinlesek bugünkü aklimiz o zaman olsaydi herşey daha kolay olurdu ama işte bunada tecrübe deniyor yaşanmadan edinilmiyor yine de geç kalmış sayilmayiz

Hoşgeldin canim,ah o hisleri gençken dinlesek bugünkü aklimiz o zaman olsaydi herşey daha kolay olurdu ama işte bunada tecrübe deniyor yaşanmadan edinilmiyor yine de geç kalmış sayilmayiz

Hep bi bilge bilge cevaplar..

Bazen kızıma Öğütte bulunuyorum (19 yasinda)
Bakışlarından etkilenmediguni hissediyorum . :)
Illa tecrübe ederek görecek dünyanın kaç bucak oldugunu diyorum sonra. :)

Son düzenleme:
gittim kuaföre canım düzeltirdim ense kısmını inceltim düşündüğümden kısa oldu tabi iki kesim üst üste olunca ama son halini daha çok beğendim yarın bir resim atarım son halini şimdi pek çılgın bakımsız :)

Hep bi bilge bilge cevaplar..

Bazen kızıma Öğütte bulunuyorum (19 yasinda)
Bakışlarından etkilenmediguni hissediyorum . :)
Illa tecrübe ederek etkili olacak diyorum sonra. :)
Canımsın,bilgelik kim biz kim senin iyi niyetin o. Nacizane tecrübelerimi paylasmaya çalışiyorum. Eh yaş olmuş 47 yolun yarisini geçmişiz.
Gençlik güzel ama bir okadar da zor dönemdir. Hele de şimdi daha da zor. Allah doğru yoldan şasirtmasin,iyi insanlarla karşilaştirsin gençlerimizi.
Benim deAllah bağişlarsa 24 yaşinda 16 yaşinda iki çocuğum var

Canımsın,bilgelik kim biz kim senin iyi niyetin o. Nacizane tecrübelerimi paylasmaya çalışiyorum. Eh yaş olmuş 47 yolun yarisini geçmişiz.

Yaş konuşun da iki aşağı 3 yukarı ne fark eder.. aynıyiz işte :)

Hep Paylaş canım. Azıcık Latife ettim.

Allah bağışlasin doğru yoldan ayırmasın cocuklarimizi

Icine sinmesi iyi olmuş. .
Ben çok beğenmiştim çok dinamik bir ifade oluştu yüzün de...

Yaş konuşun da iki aşağı 3 yukarı ne fark eder.. aynıyiz işte :)

Hep Paylaş canım. Azıcık Latife ettim.

Allah bağışlasin doğru yoldan ayırmasın cocuklarimizi
Amin. Latife ettiğini biliyorum. Seviyorum sizleri evet yaşdaşiz,genciz,güzeliz,daha ne olsun.
Hafta sonları girmem daha kolay oluyor. Elimden geldiğince girmeye çalışacağım bundan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…