Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende adamı gönderdim şimdi maç bakmaya gitti
T.kahvemi içip ortalığı toplayıp spor yapıcam
Bugün kaçış yok artık :))yemek telaşımda yok dünden var daha

keşke yeniden yapsaydın cnm biliyosun sarının dışı siyahlanan yumurta iyi değil

Spor yapacak olmanda çok güzel

Bebeğim benim neden ismim iki kez yazılmış -1, -1.5 iki kezmi kilo vericem :)) yandım desene
Sana torpil geçmişler

Dimi dimi:)))

afiyet şifa olsun gülüm
bizim saatler değişmedi bu sene:)

hoş buldum :)))
o enerji bir coşuyor bir sürünüyor genel de neşeliyimdir hep diyorum rabbim beni neşeli yaratmış :))
evde koştur koştur pertim çıktı yine de seni kırıcam gülüm hisler cızırdasa da çalışıyor hala :)
sen huzur sevenlerdensin (ben de severim), düzen de senin için önemli, bazı kuralların var hayatın için,
gürültü patırtı aşırı kalabalık ruhunu yoruyor , karmaşayı sevmediğin için en dikkatli olduğun konuların başın da kimseyle polemiğe girmemek tartışmamak geliyor, bazen daldırıp çok samimi bulduğun kalabalık ortamlar da istediğin gibi konuşup davrandığın için sonradan keşke az daha durgun olsaydım gibi düşünebiliyorsun, kibarsın, azıcıkta çıtkırıldımlık oluyor arada
bildim miiiii:))

Harika ama sonrasinda sakin kaçamak yapma. Ben de bazen oyle oluyor. Erken yiyip bir sey yemeyim diyorum yatana kadar illa bir seyler kaçiriyorum

hoş buldummm :)
valla ne zaman geldim bir de hatırlasam dediğin gibi b12 eksiği çok etkiliyor her ay iğnesini olsam da anca bu kadar oluyor benim hafıza:)
tomurcuk 71-72 kilo arasın da maşallah çok güzel verdi darısı hepimize
hislerine özellikle biriyle yeni tanıştığın da mutlaka güven hiç bir kötü tavrı olmasa bile sevmediysen mutlaka sonrasın da bir şeyler oluyor baştan uzak durmak he zaman daha iyi

Dün için bişey yazamamıştım cnm
Sabahı fazla kaçırsanda akşamı dengelemen iyi olmuş
Bazen En büyük yaptığımız hata yediğimiz zaman zaten yedim deyip devam etmek

Bugünde gayet güzel görünüyor
Gerisi can sağlığı ve spor :))

Hoşgeldin canim,ah o hisleri gençken dinlesek bugünkü aklimiz o zaman olsaydi herşey daha kolay olurdu ama işte bunada tecrübe deniyor yaşanmadan edinilmiyor yine de geç kalmış sayilmayiz
hoş buldum :))
eşim bunu ben de kendime ara ara diyorum keşke en azından 15 sene önce bu aklım olsaymış ama keşkelere takılıp üzülmeye gerek yok tabi ki şimdiye,şu an a bakıcaz :)

Ne bilim üşendim yaa resmen trans yumurta yedim evet
Ama sporumu yaptım 5mil leslie ardından 7 tur Tibetin beş hareketini yaptım. Şimdi arkadaşa gitcem. yağmur yağmazsa 25dk da öyle yürürüm tutmayın beni çok pis gaza geldim

hergaf abla az gelebiliyosun biliyorum ama geldiginde oyle guzel mesajlar yaziyosunki arayi kapatiyosun :) simiye yazdiklarini okuyunca boyle hissettim sarjim bitti alinti yapamadim
Canım herkesin duygularını yansıtması farklı . sende çok güzel yandırıyorsun . yena gibi
Ben siminin yazdıklarını okuyunca susup kaldım. Söz bitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…