Bende adamı gönderdim şimdi maç bakmaya gittiHava yagmurlu oldugundan evdeyiz bugun,netten avrupa yakasini actik izliyoruz:) Ne güzel bir diziydi yaa,simdilerde hic eskinin tadi yok tv'lerde..
Sizler neler yapiyorsunuz bakalim,nasil geciyor pazar?
@YENA topraaam disari cikarsan benim yerime de cek güzel izmir'imin kokusunu icine:)
keşke yeniden yapsaydın cnm biliyosun sarının dışı siyahlanan yumurta iyi değilYumurtayı ocakta unutmuşum çok pişti ziyan olmasın diye yedim ama pişman oldum midem ekşidi çok fena .soda içtim nolcak midemdekiler şimdi eriyip gitcek mineyse 3 mil leslie beni bekler belki 5 yaparım bilmiyorum hade gazam mübarek olsun
Sana torpil geçmişlerBebeğim benim neden ismim iki kez yazılmış -1, -1.5 iki kezmi kilo vericem :)) yandım desene
Dimi dimi:)))Bende adamı gönderdim şimdi maç bakmaya gitti
T.kahvemi içip ortalığı toplayıp spor yapıcam
Bugün kaçış yok artık :))yemek telaşımda yok dünden var daha
keşke yeniden yapsaydın cnm biliyosun sarının dışı siyahlanan yumurta iyi değil
Spor yapacak olmanda çok güzel
Sana torpil geçmişler
afiyet şifa olsun gülümkeşke öyle olsaydım :)))gençken biraz öyleydim diyelim
Biraz daha zayıflayınca albüm yaparım size :)
aslında ekmek yemeden de doyulur cnm
Ben her gün yemiyorum. Tartıya doğru bırakıyorum :)
Sadece ekmeği sevdiğim için ilerde de tamamen bırakmıcam için Sadece sabahları yiyorum
Senide daha sık görürsek bizde mutlu olacaz şekercim :))
Kimilerinde gluten hassasiyeti olur cnm onlara şişkinlik yapar
Aman iyi yapmışın cnm
Işlerini hafta içine yayarak rahat rahat yap
güzelim artık saat farkımız 2 saat olduya ben geriden geliyom :))
Malum pazar evdekiler geç kalktı
Işten gelince kahvemi içip incir kürümü yedim
Biraz önce kahvaltı yaptım
Çok şükür cnm
Burda aynı derdi paylaşıp birbirimizden her anlamda Çok şey öğreniyoruz
hoş buldum :)))Diyosunn
Mefkurem haklisin miktarlari atlamamak gerek,ceviz 7,8 adetti sanirim.Ara ögündeki meyveler disardaydik ama pek yogurtla tüketmiyorum meyveyi,daha iyi sanirim yazdim bir kenara:)
Ayriyetten balik firinda pismis idi:)
Nasil güzel bir kahvalti,afiyet olsun cakil:)
Aramiza hosgeldiniz,ne güzel bir enerjiniz var:)
Biz de cay faslindayiz daha,tam olarak bitmis sayilmaz ama fena saglam bir kahvalti ettim:)
Incir kürü sifa olsun canim..
Bir yorumda ben rica etsem cok sey istemis olur muyum,özendimmm sanirim:)
Fridam cok gecmis olsun,sularin olmamasida fena cabucak gelir insallah..
Harika ama sonrasinda sakin kaçamak yapma. Ben de bazen oyle oluyor. Erken yiyip bir sey yemeyim diyorum yatana kadar illa bir seyler kaçiriyorumMenü paylaşayim
sabah uyanınca şekersiz türk kahvesi, sonra iki haşlanmış yumurta peynir domates salatalık biber zeytin çay üstüne bir kahve daha
Akşam haşlanmış tavuk ve suyu yeşil salata yoğurt birkaç badem fındık fıstık yeşil çay
Bebeğim benim neden ismim iki kez yazılmış -1, -1.5 iki kezmi kilo vericem :)) yandım desene
hoş buldummm :)Hoşgeldin ekim..Herzaman bekleriz seni.. daha önce çok kısa uğramıştın evet..
Ilgi alanına bayıldım. . Ben de azıcık hissederim bişeyler. Bazen yanılır bazen yanılmam. .
Tomurcukta buraliydi bir zamanlar. Şimdi bayagi çıtır oldu yanılmıyorsam dimi.?
Hatun daşş
Pek güzelsin canım. .
Ayy bahar duygulandım inan.
Çok doğru katılıyorum sana cakilcım. .
Hepimizin B12 eksikliği var.
Canim nasılsın. Gittinmi kuaföre yeniden.?
Dün için bişey yazamamıştım cnmMenü paylaşayim
sabah uyanınca şekersiz türk kahvesi, sonra iki haşlanmış yumurta peynir domates salatalık biber zeytin çay üstüne bir kahve daha
Akşam haşlanmış tavuk ve suyu yeşil salata yoğurt birkaç badem fındık fıstık yeşil çay
hoş buldum :))Hoşgeldin canim,ah o hisleri gençken dinlesek bugünkü aklimiz o zaman olsaydi herşey daha kolay olurdu ama işte bunada tecrübe deniyor yaşanmadan edinilmiyor yine de geç kalmış sayilmayiz
Yazmayı unıtmuşum cnmafiyet şifa olsun gülüm
bizim saatler değişmedi bu sene:)
Ne bilim üşendim yaa resmen trans yumurta yedim evetBende adamı gönderdim şimdi maç bakmaya gitti
T.kahvemi içip ortalığı toplayıp spor yapıcam
Bugün kaçış yok artık :))yemek telaşımda yok dünden var daha
keşke yeniden yapsaydın cnm biliyosun sarının dışı siyahlanan yumurta iyi değil
Spor yapacak olmanda çok güzel
Sana torpil geçmişler
sen aksiyonu dün yaşamışsın zaten :))Yazmayı unıtmuşum cnm
Dün çocuklar vardı
Temizlik alışveriş yemekle geçti
Bugün gelen giden yok şimdilik
sakinim :))
Ne bilim üşendim yaa resmen trans yumurta yedim evet
Ama sporumu yaptım 5mil leslie ardından 7 tur Tibetin beş hareketini yaptım. Şimdi arkadaşa gitcem. yağmur yağmazsa 25dk da öyle yürürüm tutmayın beni çok pis gaza geldim
Ay burası puslu karanlıkBurası nasıl güneşli bonuscum. Icim kıpır kıpır ..
Kahvaltı hazırlarken dinleyecegim.
Yarım muz yedim buyuklerindenHarika ama sonrasinda sakin kaçamak yapma. Ben de bazen oyle oluyor. Erken yiyip bir sey yemeyim diyorum yatana kadar illa bir seyler kaçiriyorum
Canım herkesin duygularını yansıtması farklı . sende çok güzel yandırıyorsun . yena gibihergaf abla az gelebiliyosun biliyorum ama geldiginde oyle guzel mesajlar yaziyosunki arayi kapatiyosun :) simiye yazdiklarini okuyunca boyle hissettim sarjim bitti alinti yapamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?