Vayyy maşallah kızzz hızlı çıktınNe bilim üşendim yaa resmen trans yumurta yedim evet
Ama sporumu yaptım 5mil leslie ardından 7 tur Tibetin beş hareketini yaptım. Şimdi arkadaşa gitcem. yağmur yağmazsa 25dk da öyle yürürüm tutmayın beni çok pis gaza geldim
Ortalığı mutfağı toparladım çamaşır falan koydum cnmsen aksiyonu dün yaşamışsın zaten :))
sporunu yaptın mı senden heveslendim ben de akşam yapıcam inşallah
Hani benimki__ Haftalık hedefler ___
___ 3---10 kasım ___
@YENA _____ -1
Mefkurem ______-1
@Nur1835 ______-0,7
ISILDURU _____-1,5
malipina _____-2
@Bonus _____ -1
@Jade21 _____-1
cakil80 _____-1,5
@nisan34 _____ -1
@mavipatikler _____-1
asumanzeynep ______ -1
hergaf _____-1
ISILDURU ______-1
baharnaz ______-1
@eboe _____-1
doga3 _____-1
Dün spor yapamamıştım maksat telafi olsun :)Vayyy maşallah kızzz hızlı çıktın
Ortalığı mutfağı toparladım çamaşır falan koydum cnm
Bisüredir yapmayınca spordan öyle soğumuşumki hiç cnm istemiyor
Ama biliyorumki bi başlasam arkası gelecek
Burdaki havayıda bi görsen tam koltuk battaniyelik hava :))
Kapalı soğuk rüzgar yağmur
Bende hep öyle yapardım ilk kez akşam bari kacirmayim dedim ve başardım sabah artım yoktu hatta düne göre -100 Gr di gece bile kalk ye diyor icimden bir ses öbürü de b.. yeme otur diyor ikinciyi dinleyim bu kez dedim iyi ettim ben kazandimDün için bişey yazamamıştım cnm
Sabahı fazla kaçırsanda akşamı dengelemen iyi olmuş
Bazen En büyük yaptığımız hata yediğimiz zaman zaten yedim deyip devam etmek
Bugünde gayet güzel görünüyor
Gerisi can sağlığı ve spor :))
tanışmadan daha iyi işe yarayıp yaramadığı benim hislerin ne derece doğru olduğu daha iyi anlaşılıyor şimdiye kadar hiç ıskalamadım ama :))
sen çiçek gibisin açtığın da etrafını çok güzel etkiliyorsun, çok çabukta solup gidiyorsun ama gülüm
sen de nedense biraz cesaret , öz güven eksiği var çok iyi olduğun çok iyi bildiğin şeyleri bile ben bilirim demiyorsun az geride duruyorsun çok fazla dikkat çekip gözlerin sana dikilmesi biraz mutlu etse de daha çok tedirgin hissettiriyor
kendini daha çok sevvvvvv:))
Sağol canım bugün 20. Gün kolasiz. Hera aklımda ama direniyorum. Bugün resmen kedi gibi dolandım arandım. 90 günün sonunda umarım bu istek biter. Gerçi suan akşam ve haftasonu zorluyor eskiden her an zorluyordu. Bu şeker çok fena bir istek adamı hirpaliyor.Aklıma gelmişken yazayım
cakil80 senin kola hakkında kararlılığın azmini çok takdir ediyorum ve imreniyorum
Keşke bende tatlı çukulata konusunda yapabilsem
Canim ya o duzensizlik hep oluyor o duzensizlikte bile dikkat edeceksin dimi@YENA
@Bonus
asumanzeynep
Mefkurem
ISILDURU
cakil80
baharnaz
Arkadaşlar cuma günükü bildirimimden sonra destek mesajlarınızı okudum hepinizi sevgiyle kocaman kucaklıyorum sağolun iyiki vardınız yarından intibaren dikkat etmeye başlıyacağım belki önümüzdeki hafta içi benim şu temizlik, misafir, ve regl olayımdan dolayı düzen tuturamam fakat tabiki bu artıları göndereceğim bilin istedim
Bende hep öyle yapardım ilk kez akşam bari kacirmayim dedim ve başardım sabah artım yoktu hatta düne göre -100 Gr di gece bile kalk ye diyor icimden bir ses öbürü de b.. yeme otur diyor ikinciyi dinleyim bu kez dedim iyi ettim ben kazandim
Senin colayi kesmen bile seninl zayıflatacak cakil ben inanıyorum bir kutuda dünya kadar şeker var hele senin gibi iki litre icen için kaç adet şeker azalttin bı düşünSağol canım bugün 20. Gün kolasiz. Hera aklımda ama direniyorum. Bugün resmen kedi gibi dolandım arandım. 90 günün sonunda umarım bu istek biter. Gerçi suan akşam ve haftasonu zorluyor eskiden her an zorluyordu. Bu şeker çok fena bir istek adamı hirpaliyor.
90 gün sınırı var dene benim gibi hergünu isaretle bir yerden başla. Zaman geçiyor.
Bende hep öyle yapardım ilk kez akşam bari kacirmayim dedim ve başardım sabah artım yoktu hatta düne göre -100 Gr di gece bile kalk ye diyor icimden bir ses öbürü de b.. yeme otur diyor ikinciyi dinleyim bu kez dedim iyi ettim ben kazandim
Protein hiç almamişsin gibi. Acikabilirsin,yatmadan bol yoğurtla takviye et canım.Gelmişken menü yazayım bari
Pek birseye benzemiyor ama yedim sonuçta
Sabah güneş doğduktan sonra tekrar yattım geç kalktım
Sabah
1 zeytinyağında bekletilmiş incir, 1 hurma, 7 zeytin.
Öğle
1 lahmacun
2 bardak zencefil,zerdecal ve limonlu yeşil çay
Ara
1 yerli muz
1 avuç ceviz
1 fincan kahve
Akşam
1 lahmacun
Arasında yeşillik
Ve 1 acı biber
Menun güzel ancak bir kase pilav çok gibi geldi bana.Ben de listeyi vereyim
Sabah 11.30 bi bardak kahve bi çatal kek
Bi kalın dilim beyaz peynir
bi domates
8 zeytin
2 haşlanmış yumurta
Bi tatlı kaşığı tereyağ
Arada kahve
Akşam 18.30
Bi tabak kuru fasulye
Bi kase pilav
Acılı ezme
Ekşili roka turp
Benden bu kadar
Bikaç saate de iki bardak şekersiz çay içerim
Kapanış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?