günaydın derincim.. sendeki dert de kimsede yok valla.. Allah kolaylık versin.. bizim verdiğimiz kilo 1se seninki 2 yani.. verdiğin gramlar altın kadar değerli o ortamda.. bi de her hafta birinci oluyon buna rağmen.. kutlarım arkadaşım seni can-ı gönülden opuyorumnanaktan
günaydın hemeşri sorma canım yaaaa hergün sağlıksız birşeyler pişirmek zorundamı bu kadın yaaaaa geçen gün annem yemeğe davet etti hamur yapacakmış gitmedim geldimmi çok yerim dedim ama burada yapamıyorum maalesef hep bir arada olunca yoksa şimdiye kadar daha çok gidecekti . sabah epeyce konuştum bu konuda sizinde sağlığınıza zarar yapma dedim bakalım ama mümkün değil onlar hamursuz yaşayamaz sağol canım verilecek kiloçok oluca biraz dikkat edip sporda yaptığım zaman veriyorum ama bu hafta mümkün değil birde adet oldum bugün
:asigim:Günaydınnn aşklarım -tatlicadiarzu-
Tursari şu candy yazınca sana benzetiyorum nen iyi olmuş geldiğin opuyorumnanaktan
İyi bir başlangıç için iyi bir kahvaltı yapmayı düşünüyorum inişallah caymam sempatiksalakcinni YENA cığımmm bi bakarmısın şuna :)) Barışın doğum günü sanırım öpüyorum karagözlüyü Şeniz bende geri sayıyorum doğum günüme :asigim:
Bonus / Kendi Şiirleri - Sayfa 3 - Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca
ne yapsam ki
ne yapsam ki
buna bakalım bi de
bu nasılmış
hımmmmm
bunu da citol kullanıyo ama
CADIARZU CADIARZU CADIARZU
günaydın arkadaşlar
ben sabah gözümü açar açmaz sinir krizi geçirdim kahvaltı için kv indiğimde birde ne göreyim yine su böreği yapıyoralsanaalsanasmile
dedim yinemi hamur allahaşkına yapma bir süre dedim yemeden duramıyorum dedim hakikatten sinirlendim yaaaa ben zaten aylardır çabalıyorum kadında durmadan hamurişi yapıp duruyor öğleye misafir gelecek ne yapayım diyor börek olmazsa karnı doymayacak hanımefendininkötükedihüso neyse daha kendime gelebilmiş değilim ben ayrı evimde yiyeceğim dedim sağlıklı besleneceğim dedi kızdığımı anlamıştır haaaa birde ben rejim yapıyorum diye onlar yemeyecekmi dediğinizi duyar gibiyim ama gün aşırıda hamur olurmu be kardeşşşşşşşsenağlama dayanamıyorum işte tutamıyorum kör boğazımı
neyse ben kahvaltı menümü yazayım anlattıkça fena oluyorum
2 ince dilim k ekm
kk peynir yeşillik domat
çemen 1 çay kaşığı çilek reçeli sadece çileği
kızımın yumurtasının beyazı
ıhlamur
5 yeşil zeytin
kadın allahtan kahvaltıya zararlı bişey yapmamıştı tabiii reçel çeşitleri pekmez tahinnnn ama dokunmuyorum artıkonlaralmaz:
ben bi daha balıkesire dönmicem ama istersen adımı soyadımı özelden atarım.. şimdi buraya yazarsam olmaz.. kilom gizli çünkü biraz benim.. herkes bilmiyo bu kadarını aklinialirimsmile
bende diyorum bu deli ne yapıyor
sonra anladım
niye nan neden dönmicem
memleketin deiylmş
ailecekmi yaşıyosunuz tekirdagdaa
bende merkezde oturodum
şu candy mi senağlama değiştirem bari
hangi okulda okudun peki aklinialirimsmile
adet şişlik yapıyor birde bende aşırı tatlı isteği oluyor normaldede severiz zatende.spor yapabilsem adet pek etkilemiyor spor yaparken aslında.sağol canım hepimizeben ilk diyete başladığım hafta adet olmuştum ne çok moralim bozulmuştu ama 1,5 kilo vermişttim.. yine de zor oluyo o zamanlarda kilo vermek.. hem hormonal bi olay hem de iştah açıyor meret ne alakaysa.. Allah sana kolaylık sağlık sıhhat versin :Saruboceq:
:asigim:
bende diyorum bu deli ne yapıyor
sonra anladım
zor işin hakkaten
bende öyleyim
gördümmü dayanamıyorum :sinifsinif:
niye nan neden dönmicem
memleketin deiylmş
ailecekmi yaşıyosunuz tekirdagdaa
bende merkezde oturodum
Günaydınnn aşklarım -tatlicadiarzu-
Tursari şu candy yazınca sana benzetiyorum nen iyi olmuş geldiğin opuyorumnanaktan
İyi bir başlangıç için iyi bir kahvaltı yapmayı düşünüyorum inişallah caymam sempatiksalakcinni YENA cığımmm bi bakarmısın şuna :)) Barışın doğum günü sanırım öpüyorum karagözlüyü Şeniz bende geri sayıyorum doğum günüme :asigim:
Bonus / Kendi Şiirleri - Sayfa 3 - Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca
Nannn bana alınganlık yapma -tatlicadiarzu- herkes bilir kimseyle ciddi konuşmam ama herkeslede böyle samimi konuşmam aklinialirimsmile
bugunde çocukların odayı temizliyorum
perdeleri yıkadım camları sildim
kanepeleri çektim silercem daha toz alıcam vs.vs bir sürü iş
yatak yorgan yüzlerini degiştirdim
dahada işim var
dün doktor dediki,,
önceden sğore yapıyosan terlemekn lazım yoksa işe yaramaz deridk
şimdi öle deyil fazladan 1 merdiven kardır ilerisi için
ya haberiniz olsun o yüzden bende kendim eiş buluyorum
her gün bi odaya gireyim böyle kapı pencere
günaydın arkadaşlar
ben sabah gözümü açar açmaz sinir krizi geçirdim kahvaltı için kv indiğimde birde ne göreyim yine su böreği yapıyoralsanaalsanasmile
dedim yinemi hamur allahaşkına yapma bir süre dedim yemeden duramıyorum dedim hakikatten sinirlendim yaaaa ben zaten aylardır çabalıyorum kadında durmadan hamurişi yapıp duruyor öğleye misafir gelecek ne yapayım diyor börek olmazsa karnı doymayacak hanımefendininkötükedihüso neyse daha kendime gelebilmiş değilim ben ayrı evimde yiyeceğim dedim sağlıklı besleneceğim dedi kızdığımı anlamıştır haaaa birde ben rejim yapıyorum diye onlar yemeyecekmi dediğinizi duyar gibiyim ama gün aşırıda hamur olurmu be kardeşşşşşşşsenağlama dayanamıyorum işte tutamıyorum kör boğazımı
neyse ben kahvaltı menümü yazayım anlattıkça fena oluyorum
2 ince dilim k ekm
kk peynir yeşillik domat
çemen 1 çay kaşığı çilek reçeli sadece çileği
kızımın yumurtasının beyazı
ıhlamur
5 yeşil zeytin
kadın allahtan kahvaltıya zararlı bişey yapmamıştı tabiii reçel çeşitleri pekmez tahinnnn ama dokunmuyorum artıkonlaralmaz:
bugunde çocukların odayı temizliyorum
perdeleri yıkadım camları sildim
kanepeleri çektim silercem daha toz alıcam vs.vs bir sürü iş
yatak yorgan yüzlerini degiştirdim
dahada işim var
dün doktor dediki,,
önceden sğore yapıyosan terlemekn lazım yoksa işe yaramaz deridk
şimdi öle deyil fazladan 1 merdiven kardır ilerisi için
ya haberiniz olsun o yüzden bende kendim eiş buluyorum
her gün bi odaya gireyim böyle kapı pencere
tamam geçti hemen zaten.. ben de kimse için rengimi değiştirmem 2007den beri her yerde her zaman aynı renk+verdana+boyut 10+kalın+ italik yazarım.. bak senin için değiştirdim aklinialirimsmile
ayrıca ortak noktamız da var.. ben de şiir yazıyorum.. bi de senaryo yazıyordum.. bıraktım ama onu.. şiir de yazmıyorum ya artık neyse.. olumunekankayizsmile
citol laelaelaelaelae
BEYZUS sultan o senin kendi datluluğun aklinialirimsmile Nerde benim seksii vede cazibeli vede muzur ablam yaa -tatlicadiarzu- bu avatarına bakınca içimden bunlar geçti ben içimin yalancısıyım şakkıdı
dinlen bence biraz elin ayağın birbirine karışmış ne yazdığın anlaşılmıyo
senin ev de amma pismiş benim odadan aşağı kalır yanı yok :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?