Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın hemeşri sorma canım yaaaa hergün sağlıksız birşeyler pişirmek zorundamı bu kadın yaaaaa geçen gün annem yemeğe davet etti hamur yapacakmış gitmedim geldimmi çok yerim dedim ama burada yapamıyorum maalesef hep bir arada olunca yoksa şimdiye kadar daha çok gidecekti . sabah epeyce konuştum bu konuda sizinde sağlığınıza zarar yapma dedim bakalım ama mümkün değil onlar hamursuz yaşayamaz sağol canım verilecek kiloçok oluca biraz dikkat edip sporda yaptığım zaman veriyorum ama bu hafta mümkün değil birde adet oldum bugün

ben ilk diyete başladığım hafta adet olmuştum ne çok moralim bozulmuştu ama 1,5 kilo vermişttim.. yine de zor oluyo o zamanlarda kilo vermek.. hem hormonal bi olay hem de iştah açıyor meret ne alakaysa.. Allah sana kolaylık sağlık sıhhat versin :Saruboceq:

bu sabah bir simit yedim çok çok geç kalktım evde yemeğe vaktim olmadı.. şu soğuklar yüzünden sabah yataktan kalkamıyoruz vallahi.. şimdi de bir kahve içtim bahara sıkı hazırlıklıyım bak ayağınızı denk alın :roflol:

:asigim:
ne yapsam ki

ne yapsam ki

buna bakalım bi de

bu nasılmış

hımmmmm

bunu da citol kullanıyo ama

CADIARZU CADIARZU CADIARZU
bende diyorum bu deli ne yapıyor
sonra anladım
zor işin hakkaten
bende öyleyim
gördümmü dayanamıyorum :sinifsinif:
ben bi daha balıkesire dönmicem ama istersen adımı soyadımı özelden atarım.. şimdi buraya yazarsam olmaz.. kilom gizli çünkü biraz benim.. herkes bilmiyo bu kadarını aklinialirimsmile
niye nan neden dönmicem
memleketin deiylmş
ailecekmi yaşıyosunuz tekirdagdaa

bende merkezde oturodum

şu candy mi senağlama değiştirem bari

hangi okulda okudun peki aklinialirimsmile

Nannn bana alınganlık yapma -tatlicadiarzu- herkes bilir kimseyle ciddi konuşmam ama herkeslede böyle samimi konuşmam aklinialirimsmile

citol bendende sana bilimum kalp ve şirinlik ve şekerlik şeysi opuyorumnanaktanklava:alsanaalsanasmile :roflol: bazen böyle seviyo insan alsanaalsanasmile

adet şişlik yapıyor birde bende aşırı tatlı isteği oluyor normaldede severiz zatende.spor yapabilsem adet pek etkilemiyor spor yaparken aslında.sağol canım hepimize

citol evet işim çok zor ben yapmıyorum evimde sağlıksız yiyecek misafir gelmedikçe eşim iştahlı değil bebeğimde daha küçük birde kv rahat dursa

BONUSCUĞUM merhaba;
Ne duygusal ne tatlı kadınsın sen.Şiirin çok hoş.Kutlarım.

bugunde çocukların odayı temizliyorum
perdeleri yıkadım camları sildim
kanepeleri çektim silercem daha toz alıcam vs.vs bir sürü iş
yatak yorgan yüzlerini degiştirdim
dahada işim var
dün doktor dediki,,

önceden sğore yapıyosan terlemekn lazım yoksa işe yaramaz deridk
şimdi öle deyil fazladan 1 merdiven kardır ilerisi için

ya haberiniz olsun o yüzden bende kendim eiş buluyorum
her gün bi odaya gireyim böyle kapı pencere

Nannn bana alınganlık yapma -tatlicadiarzu- herkes bilir kimseyle ciddi konuşmam ama herkeslede böyle samimi konuşmam aklinialirimsmile

tamam geçti hemen zaten.. ben de kimse için rengimi değiştirmem 2007den beri her yerde her zaman aynı renk+verdana+boyut 10+kalın+ italik yazarım.. bak senin için değiştirdim aklinialirimsmile

ayrıca ortak noktamız da var.. ben de şiir yazıyorum.. bi de senaryo yazıyordum.. bıraktım ama onu.. şiir de yazmıyorum ya artık neyse.. olumunekankayizsmile

dinlen bence biraz elin ayağın birbirine karışmış ne yazdığın anlaşılmıyo

senin ev de amma pismiş benim odadan aşağı kalır yanı yok :roflol:

ı

Günaydın DERıNCıĞıM;
Senin işin bizden daha zor.Göz görünce dayanılmıyor.Malum bizi iştahların maaşallahı var.Sen yinede bu sabah iyi kurtarmışsın.

Misafir için yapıyormuş artık kusuruna bakma canım.Ne yapsın o da böyle görmüş,böyle yetişmiş bu saatten sonra değişmesi çok zor.Sen kendini tutacaksın.Gelenlerin yanında da diyetteyim deme israr ederler yada misafirliğe gittiğinde aşırı israr olur şimdi ye akşam yemezsin diye sen onlara aldırma.Dediğim gibi diyetteyim deme midem rahatsız Dr yasak etti yersem ağrı ve bulantıyla beraber çıkarıyorum de bari de ısrar etmeye çekinirler belki.
Birde diyetteyim deyince herkes durumdan vazife çıkartıp yarım yamalak yanlış bilgileri ile akıllar vermeye çalışır.Metabolizma bilmez,fizyoloji bilmez ama Dr dan iyi bilirler nedense.Sen onlara da aldırma sakın.

citol laelaelaelaelae

BEYZUS sultan o senin kendi datluluğun aklinialirimsmile Nerde benim seksii vede cazibeli vede muzur ablam yaa -tatlicadiarzu- bu avatarına bakınca içimden bunlar geçti ben içimin yalancısıyım şakkıdı

citolüm benim branşım matematik dün anlaşılmamış tam ama bebiş için bu yıl evdeyim seneye işe başlıycam ve bu görünümle öğrencilerim kesin bana tombul kuş diye lakap takacak

İsim mi değiştin?

Aynen buradayım Bonuscuğum.
Muzurluk yerli yerinde bir yere gitmedi.Cazibe ve sexilik accık izne çıktı yakında dönerler.
Kısa bir süre bu avatarla idare edin canım.Sonra cazibeli bir şeyler bakarım.
Benim oyuncak bebek kolleksiyonum var.Görünce dayanamam ;resmine de dayanamadım avatar yaptım.Çok tatlı ama BONUS ablası baksana sen şuna.....

dinlen bence biraz elin ayağın birbirine karışmış ne yazdığın anlaşılmıyo

senin ev de amma pismiş benim odadan aşağı kalır yanı yok :roflol:

hakkaten ne demişim hiç belli deyil

özet şuu
doktor dediki tv de:

hareket edin
terlemek şart deyil
fazladan atılan 1 adım
ilerisi için kardır size

bu yüzden bende herün bi olmak üzere
evi kaldırıyorum
kapı pencere silip süpürüyorum
anladınn :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…