- 19 Ekim 2015
- 2.059
- 10.184
- 138
tramisuyla öldürdün ama korumaklada güldürdün bacım beniiiiKorurum ben seni :)
tramisuyla öldürdün ama korumaklada güldürdün bacım beniiii
Teşekkür ederim hergaf :) Kaselerim küçük beş kaşık anca yedim.Menun güzel ancak bir kase pilav çok gibi geldi bana.
Ay ne kadar çok tatlı yerdim ben eskiden ya tüm apartmana yetecek kadar diyim siz anlayın profiterol tiramisu cheesecake kazandibi aşure pasta börek aklına ne gelirse hepside aynı gün yuhhh bunları bırakınca demek bende kilo vermişimayyyy YENA napıyosunnn öldürcenmi beni kız şimdi demedim yumuşak çikolatalı şeyler beni mahvediyor diyee
ayyy evet yaaa benimde dayanamadığım tek şey diyebilirim tatlı pasta türleri hele sabah erken kalkıp aç karnıma gece saat 3 ...5 ..arası aç karnıma. ....onlardır bu hale getiren beni. .çocukların ne çokokremleri kalıyordu ne sütleri ne cicibebe bisküvileri hiçbiriyle bulamazsam bunlara saldırıyordım
Uyanır uyanmaz yaşpasta mozaik puding ne varsa artık ben de yemeyi çok severim onun zevki bi başka oluyo yaaayyy evet yaaa benimde dayanamadığım tek şey diyebilirim tatlı pasta türleri hele sabah erken kalkıp aç karnıma gece saat 3 ...5 ..arası aç karnıma. ....onlardır bu hale getiren beni. .çocukların ne çokokremleri kalıyordu ne sütleri ne cicibebe bisküvileri hiçbiriyle bulamazsam bunlara saldırıyordım
Uyanır uyanmaz yaşpasta mozaik puding ne varsa artık ben de yemeyi çok severim onun zevki bi başka oluyo yaa
@Jade21 Haklısın canım. Koymuyorum ağzıma tatlı matlı. Yemeyince tatlı krizi de olmuyo zaten. Şeker şekeri çekiyo gereği yok kalsın. Bu zamana kadar yedik bi hayrını mı gördük
@Jade21 Haklısın canım. Koymuyorum ağzıma tatlı matlı. Yemeyince tatlı krizi de olmuyo zaten. Şeker şekeri çekiyo gereği yok kalsın. Bu zamana kadar yedik bi hayrını mı gördük
Bir süre hiç tatlı yemediğim zaman hiç canım çekmiyor. Hele çikolatayı ağzıma bile atmıyorum. Evde uzun zamandır birçok çukulata var. Çocuklar yiyip duruyor. Hiç tadına bile bakmadım. Hiçte canım çekmiyor.
Almanyaya gittigimizde çok çukulata almıştım.onlardan tadayım dedim. Bitinceye kadar yedim.
Sonra canım sürekli tatlı çekmeye başladı. Evde hiç tatlı olmasa gece un helvası yapıp yedim.
Baktım yedikçe nefsim azıp daha çok istiyor. Sabredip tatlının tadını unuttum.
Hiç istemiyorum.
Birisi bir kavanoz aşure göndermiş. 1 haftadır dolapta duruyordu dün çöpe döktüm.
Ne kadar tanıdık senaryo. hepimizin hikayesi birbirine benziyo. :)Bir süre hiç tatlı yemediğim zaman hiç canım çekmiyor. Hele çikolatayı ağzıma bile atmıyorum. Evde uzun zamandır birçok çukulata var. Çocuklar yiyip duruyor. Hiç tadına bile bakmadım. Hiçte canım çekmiyor.
Almanyaya gittigimizde çok çukulata almıştım.onlardan tadayım dedim. Bitinceye kadar yedim.
Sonra canım sürekli tatlı çekmeye başladı. Evde hiç tatlı olmasa gece un helvası yapıp yedim.
Baktım yedikçe nefsim azıp daha çok istiyor. Sabredip tatlının tadını unuttum.
Hiç istemiyorum.
Birisi bir kavanoz aşure göndermiş. 1 haftadır dolapta duruyordu dün çöpe döktüm.
Nimeti çöpe dökmek çok iyi gelmedi ama döktüm. Köyde olsa hiç israf olmuyor. Yemedigimizi hayvanlar yiyor.en iyisini yapmışsın bacım yedikten sonra oturup kara kara düşünceğimize çöpe döküp rahatlıyalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?