Aynen öyle şeker yedikce vücut daha fazlasini istiyor tam bir bağımlılık karatayda böyle diyor zaten yemiycem istediğimiz elbiseleri giyicezz artık kıyafet beğenmiyorum hiçbirşey beğenmedim bu sezon nedense evdeki kiyafetlerim daha güzel gezdim gezdim alamadım azcık zayifladim böyle oldu 60 olsam yanıma yanasilmiycak
Evden çıkmadığım sürece sorun yok. Gerçi arkadaşlar da alıştı artık ikram yapmıyolar sadece kahve ya da çay veriyolar. Gittiğim yerde bugün şu kadar spor yaptım diyorum bana bişey vermeyin yemem, bunun ayıbı yok zayıflicam ben diyorum, peki diyolarBenimkide biliyor altıdan sonra yemedigimi yesem hayırdır diyeti biraktinmi diyor kv bizdeyken ikramlarima sende ye kızım sen niye yemiyon derdi esimde ordan anne sen karışma o ne yiyeceğini bilir diyor bu saatte yemiyor gündüz yiyor
Yaptığımız sporu da mı kaydettiriyoruzSporumuzuda hergun yazalimmi cuma günü toplumu bildirelim ? Bonus yena
Orda saat kaç? Gece yarısı oldu burda
Sporumuzuda hergun yazalimmi cuma günü toplumu bildirelim ? Bonus yena
Yaptığımız sporu da mı kaydettiriyoruzhesap mı edicez hmm
Yena yazıyor ya spor şeysini hergun şimdi yeniden sil baştan yaptık ya bacım menü ve spor bildirin hergun dendi ondan şeettimISILDURU sen iki kere yaz sporunu
Spor listesini yapmaya geldiydim :))
Kendime not:
Cuma gunleri okurken kaydet sporlari. Tekrar gecmise gitmek zorunda kalmazsin.
Bi ara hep oyle yapiyodun bu ara sene noldi
Herkeşin gözüne sok dedi yenabelki motivasyon olur didi
Aman diyim abla tut kendini ben yidim sen yimeBenim goncam geldi
Ne getirmiş bilin bakalım
Bal
İncir
Çifte kavrulmuş lokum
Incirli lokum
Mesir macunu
Höşmerim
Ve gecenin bu saati
.Benim goncam geldi
Ne getirmiş bilin bakalım
Bal
İncir
Çifte kavrulmuş lokum
Incirli lokum
Mesir macunu
Höşmerim
Ve gecenin bu saati
Yok canım bir tane incirli lokum aldım hiç güzel gelmedi. Tatlılar eskisi gibi çekici değil. İçimi yakıyor. Ağır geliyor. Bu hal hep devam eder inşallahAman diyim abla tut kendini ben yidim sen yime
Meyve fazla olmuş. Onun dişin da iyi bence.Gecenin bi vakti mönümü yazayım da kimseler gormesin
Ac karnıma 1 taze hurma (Trabzon degil)
Kahvalti: 2 yumurta, 1.5 kk kadar peynir,5-15-25 kadar zeytin1 dilim ekmek
Ara: türk kahvesi yaninda 10 gr çikolata
Ogle: fırında balık, 1 dilim ekmek sogan eşliğinde
Yarim mandalin, yarım nar,yarim armut, çeyreğin de çeyreği elma (minnak meyvelerden)
İki tabak taze fasulye ,salata, 2 lokma ekmek
.
Onları yiyecekmısınız yoksa bu saatte.
Ne var sanki hepsi dogal yemiş
Herkesin yemişine kimse karisamaz
Ne var sanki hepsi dogal yemiş
Herkesin yemişine kimse karisamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?