Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

en iyisini yapmışsın bacım yedikten sonra oturup kara kara düşünceğimize çöpe döküp rahatlıyalım
Çöpe gitmiyo eşim hepsini yiyo sağolsun. İlk zamanlar bana da ısrar ederdi yiyim diye.ama bi yandan da kilo alsam uyarırdı. Sonra rest çektim kendisine artık teklif bile etmiyo. :))

aynen öyle valla doğrusun denedim ne kadar ekmek yersem daha fazla yemek istiyorum tatlıda da öyle doğrusun yani birbirini çekiyor
Deminki mesajı üstüme almışım pardon :) ekmek yiyince zaten vücut onu şeker olarak algılıyo. Ekmek yediğin zaman da dikkat edersen tatlı krizi devam ediyo. O yüzden ekmeğin hiçbi çeşidine izin vermiyo karatay teyze :)) zaten vücuda külfetten başka bişey değil :)

heee valla canım haklısın yok yok kararlıyım

YENA bu versiyonu da sevdim bülent Ortaçgil in hep sevmisimdir bu parçayı

Evet ben de sevdim...
Bu çifti de seviyorum. :)
fragmanı eğlenceli gibi filmin. konusu nedir bilmiyorum..

bir de şener şen'ni filmini merak ediyorum ''yol ayırımı'' bu ayın sonun da vizyona girecekmiş...

Evet ben de sevdim...
Bu çifti de seviyorum. :)
fragmanı eğlenceli gibi filmin. konusu nedir bilmiyorum..

bir de şener şen'ni filmini merak ediyorum ''yol ayırımı'' bu ayın sonun da vizyona girecekmiş...
Bugün bizde eşimle gidelim dedik Şener Şen in kesin muhteşemdir.

Erdal beşikçioğlu'nun oyununa gitmiştim iki yıl önceydi sanırım..
Salonun %80 i kadın izleyiciydi
Allahım nasıl süslenmişler hepsi kokoş kokoş.. Sanki Erdal sahneden onları izleyecek..

@Jade21 Haklısın canım. Koymuyorum ağzıma tatlı matlı. Yemeyince tatlı krizi de olmuyo zaten. Şeker şekeri çekiyo gereği yok kalsın. Bu zamana kadar yedik bi hayrını mı gördük
Aynen öyle şeker yedikce vücut daha fazlasini istiyor tam bir bağımlılık karatayda böyle diyor zaten yemiycem istediğimiz elbiseleri giyicezz artık kıyafet beğenmiyorum hiçbirşey beğenmedim bu sezon nedense evdeki kiyafetlerim daha güzel gezdim gezdim alamadım azcık zayifladim böyle oldu 60 olsam yanıma yanasilmiycak

Çöpe gitmiyo eşim hepsini yiyo sağolsun. İlk zamanlar bana da ısrar ederdi yiyim diye.ama bi yandan da kilo alsam uyarırdı. Sonra rest çektim kendisine artık teklif bile etmiyo. :))
Benimkide biliyor altıdan sonra yemedigimi yesem hayırdır diyeti biraktinmi diyor kv bizdeyken ikramlarima sende ye kızım sen niye yemiyon derdi esimde ordan anne sen karışma o ne yiyeceğini bilir diyor bu saatte yemiyor gündüz yiyor

Tatlı muhabbetler geçmiş
Şu anda en ihtiyacım olan şey

Bugünde çok zorlandım, 2 gündür ne oluyosa bana
Akşam yemeğinden sonra karnım tok olduğu halde acayip çukulata istedi
Başıma ağrı girdi
Bi ucundan başlasam 2 paket biterdi kesin
2 kupa filtre kahve içtim
Tam geçmesede idare eder

Sizi rahat eleştirebilemek için yimedim
Size yemeyin derken kendi yemem olmaz

Menüleri okudum alıntıları yaptım
Spor ayakkabılarını giydim
Spor yapmamak için direniyorum
En azından bi 3 mil yapıp başlangıcı yapayım :))

Sonra görüşürüz

Orda saat kaç? Gece yarısı oldu burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…