Çöpe gitmiyo eşim hepsini yiyo sağolsun. İlk zamanlar bana da ısrar ederdi yiyim diye.ama bi yandan da kilo alsam uyarırdı. Sonra rest çektim kendisine artık teklif bile etmiyo. :))en iyisini yapmışsın bacım yedikten sonra oturup kara kara düşünceğimize çöpe döküp rahatlıyalım
Hem de nasilUyanır uyanmaz yaşpasta mozaik puding ne varsa artık ben de yemeyi çok severim onun zevki bi başka oluyo yaa
Ben çok severim tinisi yumuşacık içe işliyor. Ben gece adamıyım bu da gece dinlenince güzel. ..Müzikten pek anlamam . dinlememde pek.
Fazla boşumada gitmez. Ama bunu beğenmiştim
Deminki mesajı üstüme almışım pardon :) ekmek yiyince zaten vücut onu şeker olarak algılıyo. Ekmek yediğin zaman da dikkat edersen tatlı krizi devam ediyo. O yüzden ekmeğin hiçbi çeşidine izin vermiyo karatay teyze :)) zaten vücuda külfetten başka bişey değil :)aynen öyle valla doğrusun denedim ne kadar ekmek yersem daha fazla yemek istiyorum tatlıda da öyle doğrusun yani birbirini çekiyor
Deminki mesajı üstüme almışım pardon :) ekmek yiyince zaten vücut onu şeker olarak algılıyo. Ekmek yediğin zaman da dikkat edersen tatlı krizi devam ediyo. O yüzden ekmeğin hiçbi çeşidine izin vermiyo karatay teyze :)) zaten vücuda külfetten başka bişey değil :)
Bugün bizde eşimle gidelim dedik Şener Şen in kesin muhteşemdir.Evet ben de sevdim...
Bu çifti de seviyorum. :)
fragmanı eğlenceli gibi filmin. konusu nedir bilmiyorum..
bir de şener şen'ni filmini merak ediyorum ''yol ayırımı'' bu ayın sonun da vizyona girecekmiş...
Bugün bizde eşimle gidelim dedik Şener Şen in kesin muhteşemdir.
Aynen öyle şeker yedikce vücut daha fazlasini istiyor tam bir bağımlılık karatayda böyle diyor zaten yemiycem istediğimiz elbiseleri giyicezz artık kıyafet beğenmiyorum hiçbirşey beğenmedim bu sezon nedense evdeki kiyafetlerim daha güzel gezdim gezdim alamadım azcık zayifladim böyle oldu 60 olsam yanıma yanasilmiycak@Jade21 Haklısın canım. Koymuyorum ağzıma tatlı matlı. Yemeyince tatlı krizi de olmuyo zaten. Şeker şekeri çekiyo gereği yok kalsın. Bu zamana kadar yedik bi hayrını mı gördük
Benimkide biliyor altıdan sonra yemedigimi yesem hayırdır diyeti biraktinmi diyor kv bizdeyken ikramlarima sende ye kızım sen niye yemiyon derdi esimde ordan anne sen karışma o ne yiyeceğini bilir diyor bu saatte yemiyor gündüz yiyorÇöpe gitmiyo eşim hepsini yiyo sağolsun. İlk zamanlar bana da ısrar ederdi yiyim diye.ama bi yandan da kilo alsam uyarırdı. Sonra rest çektim kendisine artık teklif bile etmiyo. :))
Orda saat kaç? Gece yarısı oldu burdaTatlı muhabbetler geçmiş
Şu anda en ihtiyacım olan şey
Bugünde çok zorlandım, 2 gündür ne oluyosa bana
Akşam yemeğinden sonra karnım tok olduğu halde acayip çukulata istedi
Başıma ağrı girdi
Bi ucundan başlasam 2 paket biterdi kesin
2 kupa filtre kahve içtim
Tam geçmesede idare eder
Sizi rahat eleştirebilemek için yimedim
Size yemeyin derken kendi yemem olmaz
Menüleri okudum alıntıları yaptım
Spor ayakkabılarını giydim
Spor yapmamak için direniyorum
En azından bi 3 mil yapıp başlangıcı yapayım :))
Sonra görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?