hakkaten ne demişim hiç belli deyil
özet şuu
doktor dediki tv de:
hareket edin
terlemek şart deyil
fazladan atılan 1 adım
ilerisi için kardır size
bu yüzden bende herün bi olmak üzere
evi kaldırıyorum
kapı pencere silip süpürüyorum
anladınn :roflol:
kız candy kepapçıyamı yok ya yapmaz benim candym öle şey
İsim mi değiştin?
hakkaten ne demişim hiç belli deyil
özet şuu
doktor dediki tv de:
hareket edin
terlemek şart deyil
fazladan atılan 1 adım
ilerisi için kardır size
bu yüzden bende herün bi olmak üzere
evi kaldırıyorum
kapı pencere silip süpürüyorum
anladınn :roflol:
yazı rengimi değiştirdim.. hiç benziyo mu tursariye artık kaydirigubbakcemile2
Şimdi de bana benzedi ama......bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
Hiç kimseye benzemesin dersen başka renk denemen lazım canım.......
yallahi kızlar candy ve bonus tam bir deliyaaa..burda adamı gulduruyorsunuz..kaydirigubbakcemile3
hastamıolacagım ne canım hıcbırsey yapmak istemıyo....karnımda hıc acıkmıyo.. yena,candy,cherry keyifler nasıl kızlar....olumunekankayizsmile
Bir sürü zaralı ama bir o kadar leziz mamalar yaptım...Oğlan uyuyoken bende çayımla dinleniyorum...
yenacım oğluşunun doğum günü kutlu olsun allahım hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin sevdikleriyle inş
Günaydınnn aşklarım -tatlicadiarzu-
Tursari şu candy yazınca sana benzetiyorum nen iyi olmuş geldiğin opuyorumnanaktan
İyi bir başlangıç için iyi bir kahvaltı yapmayı düşünüyorum inişallah caymam sempatiksalakcinni YENA cığımmm bi bakarmısın şuna :)) Barışın doğum günü sanırım öpüyorum karagözlüyü Şeniz bende geri sayıyorum doğum günüme :asigim:
Bonus / Kendi Şiirleri - Sayfa 3 - Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca
İ
Günaydın DERİNCİĞİM;
Senin işin bizden daha zor.Göz görünce dayanılmıyor.Malum bizi iştahların maaşallahı var.Sen yinede bu sabah iyi kurtarmışsın.
Misafir için yapıyormuş artık kusuruna bakma canım.Ne yapsın o da böyle görmüş,böyle yetişmiş bu saatten sonra değişmesi çok zor.Sen kendini tutacaksın.Gelenlerin yanında da diyetteyim deme israr ederler yada misafirliğe gittiğinde aşırı israr olur şimdi ye akşam yemezsin diye sen onlara aldırma.Dediğim gibi diyetteyim deme midem rahatsız Dr yasak etti yersem ağrı ve bulantıyla beraber çıkarıyorum de bari de ısrar etmeye çekinirler belki.Birde diyetteyim deyince herkes durumdan vazife çıkartıp yarım yamalak yanlış bilgileri ile akıllar vermeye çalışır.Metabolizma bilmez,fizyoloji bilmez ama Dr dan iyi bilirler nedense.Sen onlara da aldırma sakın.
citol laelaelaelaelae
BEYZUS sultan o senin kendi datluluğun aklinialirimsmile Nerde benim seksii vede cazibeli vede muzur ablam yaa -tatlicadiarzu- bu avatarına bakınca içimden bunlar geçti ben içimin yalancısıyım şakkıdı
CITOOOOOLL daha geçen gün kendini iyi hissetmedin canım ya..Yine aynı şeyi yapıyorsun.Ev işi ağırdır tamam o da yapılacak ama sen kendine iş çıkarmaya çalışıyorsun.Bence çık yürüyüş yap tempolu tempolu daha çok faydası olur.Benim fikrim tabii. (Yemek yapma dışında ev işi sevmem.Benden daha değişik bir öneri bekleme canım
Ev işi beklesin sen çık yürüyüş yap.Akşam kocan gelince '''Ne yiyeceğiz'' diye soracak sende şuh bir şekilde ''''BENİ'''' dersen hiç sorun çıkmaz benden garanti sana.Test edildi onaylandı):kedi::kedi::kedi::roflol::roflol:::içelim::içelim:
yallahi kızlar candy ve bonus tam bir deliyaaa..burda adamı gulduruyorsunuz..kaydirigubbakcemile3
hastamıolacagım ne canım hıcbırsey yapmak istemıyo....karnımda hıc acıkmıyo..ohaoldums yena,candy,cherry keyifler nasıl kızlar....olumunekankayizsmile
yapma ablacığım o zararlı nefis mamaları dayanoamayıp yersin sonra kötükedihüsokötükedihüso bende kızıma yapıyorum kurabiye kek börek gibi birsürü şey sonra yiyorum yedikten sonrada pişman oluyorum:kedi:
selamlar güzel hatunlar...opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?