Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

CITOOOOOLL daha geçen gün kendini iyi hissetmedin canım ya..Yine aynı şeyi yapıyorsun.Ev işi ağırdır tamam o da yapılacak ama sen kendine iş çıkarmaya çalışıyorsun.Bence çık yürüyüş yap tempolu tempolu daha çok faydası olur.Benim fikrim tabii. (Yemek yapma dışında ev işi sevmem.Benden daha değişik bir öneri bekleme canım

Ev işi beklesin sen çık yürüyüş yap.Akşam kocan gelince '''Ne yiyeceğiz'' diye soracak sende şuh bir şekilde ''''BENİ'''' dersen hiç sorun çıkmaz benden garanti sana.Test edildi onaylandı):kedi::kedi::kedi::roflol::roflol:::içelim::içelim:

kız candy kepapçıyamı yok ya yapmaz benim candym öle şey

evet canım kebapçıya gidip bi tavuk şiş söyleyip içindeki 7 parça kuşbaşı tavuç parçalarını hüpletip kenarındaki pidedir pilavdır salatadır çiğköftedir bulaşmayıp geldim.. bozmam ben artık diyetimi.. şu havalarda ısınsın hayatımı da oturtsam düzene tam olacak olumunekankayizsmile

İsim mi değiştin?

yazı rengimi değiştirdim.. hiç benziyo mu tursariye artık kaydirigubbakcemile2

yeah.. allright.. okey.. yerimseniben

yazı rengimi değiştirdim.. hiç benziyo mu tursariye artık kaydirigubbakcemile2

CANDY.......
Şimdi de bana benzedi ama......bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Hiç kimseye benzemesin dersen başka renk denemen lazım canım.......

aaa evet ohaoldumsmile napsam ki yaa.. dur bakim.. siyah yapim ya da gri.. gri gri olsun bari bu da boshayallersmile

güzel oldu mu :1closedeyes:

yallahi kızlar candy ve bonus tam bir deliyaaa..burda adamı gulduruyorsunuz..kaydirigubbakcemile3
hastamıolacagım ne canım hıcbırsey yapmak istemıyo....karnımda hıc acıkmıyo.. yena,candy,cherry keyifler nasıl kızlar....olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
Bir sürü zararlı ama bir o kadar leziz mamalar yaptım...Oğlan uyuyoken bende çayımla dinleniyorum...

Son düzenleme:

Hastalık da bize yarıyor cidden..

Bir sürü zaralı ama bir o kadar leziz mamalar yaptım...Oğlan uyuyoken bende çayımla dinleniyorum...

yapma ablacığım o zararlı nefis mamaları dayanoamayıp yersin sonra kötükedihüsokötükedihüso bende kızıma yapıyorum kurabiye kek börek gibi birsürü şey sonra yiyorum yedikten sonrada pişman oluyorum:kedi:

ben kendimi çok hırslı ve çok kararlı hissediyorum.. sanki bu haftasonu aynı hezeyanı yaşamayazaaaamm :sm_cool:

yenacım oğluşunun doğum günü kutlu olsun allahım hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin sevdikleriyle inş

sağolasın halley'cim..opuyorumnanaktan

Sahi senin ve seçilinde bu aydı diimi..

Canım yorumumu sayfana yazdım...Yinede söyliyeyim,duygu insanım benim..opuyorumnanaktan

:roflol::roflol:

Bonus'çum,BEYZUS seksi olduğu kadar,birde nefis bir ses tonu var..NAsıl şaşırmıştım...

Ben mesela yüzlerini görmediğim fakat seslerini duyduğum kişilere karakter tahlili yapmayı çok severim...
YURDUSUM,nasıl neşeli,sıcak,bıcır ,bıcır....Seçil,nazlı,samimi,seksi...citol,anaç,telaşlı vede sıcak kişilik gibi geldi bana..
Hahh unutuyodum.namem'de hafif ağır abi gibi geldi bana..
:roflol::roflol::roflolpuyorumnanaktan

Tanrıııımmmmm bayılazammm...:roflol:

Geçmiş olsun,karnının acıkmaması harika...alkisalkisalkis

neyse ben çıkıyorum sizinle muhabbet etmek isterdim kızımı uyuttum pazara gideceğim yürüyerek gidip geliyorum bana spor oluyo dünde 30 dk yürüdüm 30 dk müziği açtım deliler gibi dans ettim çok ii geldi bugünde pazara gitcem en az 2 saatimi alır
burda havalar güzel yarında sahile doğru yürürüm birde akşamları daha dikkat etsem bu iş tam olacak ama ben dayanamıyorum akşamları çerez mısır yiyorum

Canım, bugün özel bir gün..akşam kalabalık olucazz..Normalde ben misafir dışında pek yapmam hamur işi..Arada top kek yaparım kızım okula götürsün diye...

1500cal.da oğlum için alayım ne önemi var ama diimi...

Ertesi günde pirinç lapası yapar telafi ederim inşallah..:))))

Son düzenleme:
uyuyo mu herkes? hadi Citol uyuyo onu anladık onun uyku saati ama kaydirigubbakcemile3

Bonus'çum,BEYZUS seksi olduğu kadar,birde nefis bir ses tonu var..NAsıl şaşırmıştım...

Ben mesela yüzlerini görmediğim fakat seslerini duyduğum kişilere karakter tahlili yapmayı çok severim...
YURDUSUM,nasıl neşeli,sıcak,bıcır ,bıcır....Seçil,nazlı,samimi,seksi...citol,anaç,telaşlı vede sıcak kişilik gibi geldi bana..
Hahh unutuyodum.namem'de hafif ağır abi gibi geldi bana..
:roflol::roflol::roflolpuyorumnanaktan

YENAM; canım benim çok şımardım şimdi ama....Teşekkür ederim.Aslında görünüşüm hiç sexi değildir ama yada dur ayol benim adam sen sexi değil çok hanımefendi ve güzelsin diye senelerdir benide inandırdımı ne .Bak 25 sene sonra uyandım işe.Ne akıllı benim adam ez ve yönet yapıyor bana..Akşama geberteceğim ve 10 gün iş yapmayacağım evde NE YERSE YESİN........:roflol::roflol::dance::dance:.
Beni arkadaşlarım sexi buluyor.Sen ne konuşuyorsun be adam........

Tanrıııımmmmm bayılazammm...:roflol:

Ayyyyy biri beni durdursun...İçimdeki şeytan uyandı........alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmilekötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

Geçmiş olsun,karnının acıkmaması
harika...
alkisalkisalkis[/QUOTE]

kızlarrrrrrrrr ben bugün acayip dik bir yokuşu yürüyerek çıktım ve indim yaklaşık 1 sattimi aldı ohh bacaklarım iice açıldı bundan sonra hava güzel olsun tıcam böle kendimi dışarıya
veee çiçekli elbisemin altına şöle ucu açık dolgu taban harika krem rengi ayakkabı aldımm gerçekten elbisemin altına harika olcak ve ben o elbiseyi giycek kadar zayıflıycam....
yani bugün moraller ii
açık hava ii geldi bana ve kızıma

bide aktardan 5 li karışım yaptırdım sabahları aç karnına içicem
kekik
meta
funda
biberiye
yeşil çay
koca bi poşet oldu valla 1 tatlı kaşığı kaynamış suda lipton çay gibi demleyip aç karnına içicem o kadarrrrrrrr

Zayıflamak için sevdiği yiyeceklerden uzak kalan birçok insan, diyetle zayıflasa da daha sonra bu kiloları tekrar geri alıyor. Çünkü diyetten sonra beden, kıtlık sendromuna girmiş gibi psikolojiye giriyor. Yağsız, tuzsuz yiyeceklerle bir müddet yaşamak insanı diyet sonrası olumsuz etkileyebiliyor. Sonuç olarak rejimden sonra verilen kilonun iki mislini alan insanlar başka formüller arıyor. Bu aralar zayıflamada tabiattan yöntemler dikkat çekiyor: Bitkiler sadece hastalıklar için değil, kilo vermek için de hayli etkili. ıncelmek isteyenler için bazı şifalı bitkiler bedendeki yağları yakıyor diyor Kurt ve ekliyor: "Kadın ve erkek herkesin ortak problemi oldu kilo. Obezite ise bu sorunun vahimleşmiş hali. Şunu unutmamak lazım. Bu eşsiz tabiat içinde her şeye çözüm var! Örneğin kekik, yeşil çay, biberiye, funda yaprağı ve mate yaprağı tamamıyla doğal ve hiç bir yan etkisi bulunmayan bitkiler olarak, olumlu sonuçlar verdiriyor. Direk olarak vücudumuzdaki yağları yaktığı için "kalıcı" kilo verdiriyor."

kızlarrr ben netten buldum bu yazıyı ve hemen gidip aldım aktardan hemide kocaa poşet 10 tl valla denemeye değer ilk fincanı içtim az önce biraz limonla çubuk tarçında eklenebilir sanırım biraz acı size bildiririm değişmeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…