Tamam moruk bendensin bozma moraliniHmm
Alicam rahatladim biraz sizleri okuyunca :)) benim yas grubumda yakin gozlugu kullanan arkadaslarim varmis. Psikolojim bozuluyor o yuzden gitmek istemiyordum
Yok sayılmaz mağlesef olsa tükkan seninBu arada 10 ar dklik kisa mesafe yuruyuslerim oldu spordan sayilmaz dimi Bonus
Neyseki yatıp dinlenmişin cnmselam kızlar bugün saat öğlen 1 de uyandım gece aile dostumuz geldi eşiyle evlerimiz yakın biraz canları sıkılmış tartışmışlar bizde arayı bulmaya çalıştık gece 3.4 kaşık arpa şehriye salatası yedim çok suzun içtim gece bugün öğlen kalktım başım ağrıyor beton döktüler sanki kafamın içine biraz etrafı toparladım eşim sabah erken kalkıp evdeki ufakları doyurmuş pastaneden börek söylemiş çay demlemiş ama ben kalkmadım sağolsun oda kaldırmadı zaten çocuklara çizgi film açmış tabletleri ellerinde odalarında ohh karnılarıda tok baktım eşim tekrar yatağa girdi uyumaya bu kez ben kalktım çocuklara öğlen için çoban yaptım kendimede aç karna büyük bardak limonlu su 2...yumurta ile peynirli omlet 2 dilim etimek ..birde az bir çay demledim 1 ağrı kesici içtim şimdi çay içiyorum eşim uyuyor hala çocuklar salondayız oynuyorlar akşam içinde
yemeğimi yapmaya başladım etli patlıcan yemeği güveçin tencerede pişmişi olacak yanına domates biberli bulgur pilavı .. birde cacık. şuan etim haşlanıyor canlar bugün böyle işte hiç halim yok bu arada yaşım benimde 43 hee birde kalktıktan sonra merakettim tartıya baktım 82 ..100..çıktım kendimde bir süzülme hissettiğim için çıktım tartıya bilmiyorum şişlik mi ödemmi gitti yoksa kilodanmı gitti anlayamadım her nerden gittiyse beni mutlu etti ama hareketlenemedim halim yok bugün heealde bugün oturduğum yerden pek kalkmam
He mefkûre heee bir üst mesajı görmedin herhalde bu grupta yürek yemişler var sırtımdan vuracağına mertçe iki kaşımın ortasından fuurrSlm kızlar
Bizde öğlen çocuğu aldık gelirken çarşıya uğradık
Eve gelincede biraz oynadıktan sonra uyuttum
Şimdi kahvemi içiyorum
Ama yatağı olmayınca fazla uyumuyor birazdan kalkar
Menüler gelmeye başlamış bile
Inş.cumaya kadar kimsede hamurişi tatlı pasta vs.olmaz
Oohhh ne güzel miiss güle güle kirlet benim evide b..k götürüyor ben maça gidiyorum hafta sonunda yemekli misafir var poofffBen bittim :) 12den beri iki dolap temizliyorum eğil kalk yıka ovala evi sil yemek yap her yerim ağrıyor spora takatim kalmadı :)
Bunlar yetermiii fridaKimse yokmu beni vuracaaak
Sabah her zamanki gibi insanca kahvaltı yaptım azıcık kızarmış form etimek ,biraz peynir, domates, salatalık 5 zeytin ve bir haşlanmış yumurta Buraya kadar herşey iyiii
Sonra ofise bir gittim masada kardeşim kek ve börek yapmış Oda yetmemiş arkadaşım evden kek getirmiş hangimizin keki güzel olmuş yarışındalardı işte biraz sıkıcıydı cumartesi bir konturatım imzadan döndüüü aslında ben takmamıştım rahatım yaniii ellimden geleni yapmıştım olmadıysa olmadı önümdeki maçlara bakıcağım artık dediydim neyse masaya bir oturduk bir o kekten bir bu kekten birde börek bayağı yedim kalanında kardeşim eve götür diyor yemiyoruz dedim boşa taşıtma bana yoldayım şimdi maça gidiyorum çıkmamanda tost yedim fena bir gün oldu yineee oofffff
Evden ofise yemek yapıp götürmem lazım önümüzdeki hafta daha bir düzen kuracağım kardeşim hamile ve çok saçma şeyler yiyoruz geçenlerde çalışan kadına ızgara tavuk , salata yaptırmıştım ben dışardaydım ofise gelene kadar kötü koktu diye hepsini haşlamış ....
Dirayetli olmalıyız onlar yerken sen çık görmeHe mefkûre heee bir üst mesajı görmedin herhalde bu grupta yürek yemişler var sırtımdan vuracağına mertçe iki kaşımın ortasından fuurr
Ben adam olcam mı yaa
Sonradan gördümHe mefkûre heee bir üst mesajı görmedin herhalde bu grupta yürek yemişler var sırtımdan vuracağına mertçe iki kaşımın ortasından fuurr
Ben adam olcam mı yaa
S.a hanimlar
Yorgun bir gün geçirdikten sonra çok şükür evimdeyim.
Bu gruptaki çoğu kişilerle yaşıtmışız,buna sevindim.
Sevgilidafi evlilik yıldönümün kutlu olsun,insallah mutluluk ve sağlikla ve sevdiklerinle beraber geçireceğin nice yillar dilerim.
YENA insallah doktor randevundan hayırlı haberlerle donersin.
Mefkurem yine büyük zahmet edip hepimizi değerlendirmişsin, teşekkürler.
Gruptaki tüm arkadaşlar size de selam sevgiler,inşallah hayırlı, sağlıklı,mutlu,huzurlu ve bol eksili bir hafta geçirirsiniz
Menüme gelirsek
Sabah 7.45
İki bardak su,ceviz,kayisi
İki yumurta
Zeytin,peynir,donates,biber
Ara şekersiz cay,kahve,yeşilçay
Akşam 17.45.
Bugün oglum hasta olduğu için yağli yemek yapmadim.
Yoğurt çorbası
Salata
Sucuklu yumurta(kendim için)
Su 1,5 litre bunu da zorlayarak içiyorum.
Spor en zorlandiğim,hergün yatarkan sabah spor yapayim deyip yatiyorum ama sabah olunca herseyi unutuyorum.Birkaç gün leslie yapayim dedim bacağimda bir ağri peydah oldu,onu da biraktim. Nasil sevdirecegim sporu bünyeme,yapsam bir bu kadar daha kilo vermistim.
Kimse yokmu beni vuracaaak
Sabah her zamanki gibi insanca kahvaltı yaptım azıcık kızarmış form etimek ,biraz peynir, domates, salatalık 5 zeytin ve bir haşlanmış yumurta Buraya kadar herşey iyiii
Sonra ofise bir gittim masada kardeşim kek ve börek yapmış Oda yetmemiş arkadaşım evden kek getirmiş hangimizin keki güzel olmuş yarışındalardı işte biraz sıkıcıydı cumartesi bir konturatım imzadan döndüüü aslında ben takmamıştım rahatım yaniii ellimden geleni yapmıştım olmadıysa olmadı önümdeki maçlara bakıcağım artık dediydim neyse masaya bir oturduk bir o kekten bir bu kekten birde börek bayağı yedim kalanında kardeşim eve götür diyor yemiyoruz dedim boşa taşıtma bana yoldayım şimdi maça gidiyorum çıkmamanda tost yedim fena bir gün oldu yineee oofffff
Evden ofise yemek yapıp götürmem lazım önümüzdeki hafta daha bir düzen kuracağım kardeşim hamile ve çok saçma şeyler yiyoruz geçenlerde çalışan kadına ızgara tavuk , salata yaptırmıştım ben dışardaydım ofise gelene kadar kötü koktu diye hepsini haşlamış ....
Slm kızlar
Bizde öğlen çocuğu aldık gelirken çarşıya uğradık
Eve gelincede biraz oynadıktan sonra uyuttum
Şimdi kahvemi içiyorum
Ama yatağı olmayınca fazla uyumuyor birazdan kalkar
Menüler gelmeye başlamış bile
Inş.cumaya kadar kimsede hamurişi tatlı pasta vs.olmaz
Oohhh ne güzel miiss güle güle kirlet benim evide b..k götürüyor ben maça gidiyorum hafta sonunda yemekli misafir var poofff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?