Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Menü yazayim
Uyanınca parmak kadar cevizli sucuk ve şekersiz türk kahvesi
Sabah 3 dilim pastırma, kaşar,tulum,ezine birer dilim , iki haşlanmış yumurta, 12 tane yeşil zeytin, bir salatalık, bir domates,kahve
Şimdi yeşil çay
Akşama evde içli köfte var ama yemiycem haşlanmış tavuk ve suyu yoğurt yesil salata ve karışık bir avuç cerez düşünüyorum

Listem

Sabah 9 1 yum 2 kk peynr 4 zeytin 1 cayk bal 1 cay k kusburnu marmelat 1 dlm b ekmek
Ara 11 turk kahv
Oglen 12 bi minik poaca
Saat 15.30 bi kutu ayran bi dilim armut
Saat 16.30 turk kahvesi
Saat 19 da insallah kurufasulye ve 4 kasik pilav salata yemeyi dusunuyorum bi kac lokma ekmek yiyebilirim
Suana kadar 5 brd su ve sekersiz caylar

Dru bulamadim soramadim sporu

S.a hanimlar
Yorgun bir gün geçirdikten sonra çok şükür evimdeyim.
Bu gruptaki çoğu kişilerle yaşıtmışız,buna sevindim.
Sevgili dafi evlilik yıldönümün kutlu olsun,insallah mutluluk ve sağlikla ve sevdiklerinle beraber geçireceğin nice yillar dilerim.
YENA insallah doktor randevundan hayırlı haberlerle donersin.
Mefkurem yine büyük zahmet edip hepimizi değerlendirmişsin, teşekkürler.
Gruptaki tüm arkadaşlar size de selam sevgiler,inşallah hayırlı, sağlıklı,mutlu,huzurlu ve bol eksili bir hafta geçirirsiniz

Menüme gelirsek
Sabah 7.45
İki bardak su,ceviz,kayisi
İki yumurta
Zeytin,peynir,donates,biber

Ara şekersiz cay,kahve,yeşilçay
Akşam 17.45.
Bugün oglum hasta olduğu için yağli yemek yapmadim.
Yoğurt çorbası
Salata
Sucuklu yumurta(kendim için)
Su 1,5 litre bunu da zorlayarak içiyorum.
Spor en zorlandiğim,hergün yatarkan sabah spor yapayim deyip yatiyorum ama sabah olunca herseyi unutuyorum. Birkaç gün leslie yapayim dedim bacağimda bir ağri peydah oldu,onu da biraktim. Nasil sevdirecegim sporu bünyeme,yapsam bir bu kadar daha kilo vermistim.

Kimse yokmu beni vuracaaak

Sabah her zamanki gibi insanca kahvaltı yaptım azıcık kızarmış form etimek ,biraz peynir, domates, salatalık 5 zeytin ve bir haşlanmış yumurta Buraya kadar herşey iyiii

Sonra ofise bir gittim masada kardeşim kek ve börek yapmış Oda yetmemiş arkadaşım evden kek getirmiş hangimizin keki güzel olmuş yarışındalardı işte biraz sıkıcıydı cumartesi bir konturatım imzadan döndüüü aslında ben takmamıştım rahatım yaniii ellimden geleni yapmıştım olmadıysa olmadı önümdeki maçlara bakıcağım artık dediydim neyse masaya bir oturduk bir o kekten bir bu kekten birde börek bayağı yedim kalanında kardeşim eve götür diyor yemiyoruz dedim boşa taşıtma bana yoldayım şimdi maça gidiyorum çıkmamanda tost yedim fena bir gün oldu yineee oofffff

Evden ofise yemek yapıp götürmem lazım önümüzdeki hafta daha bir düzen kuracağım kardeşim hamile ve çok saçma şeyler yiyoruz geçenlerde çalışan kadına ızgara tavuk , salata yaptırmıştım ben dışardaydım ofise gelene kadar kötü koktu diye hepsini haşlamış ....

Slm kızlar
Bizde öğlen çocuğu aldık gelirken çarşıya uğradık
Eve gelincede biraz oynadıktan sonra uyuttum
Şimdi kahvemi içiyorum
Ama yatağı olmayınca fazla uyumuyor birazdan kalkar

Menüler gelmeye başlamış bile
Inş.cumaya kadar kimsede hamurişi tatlı pasta vs.olmaz

Neyseki yatıp dinlenmişin cnm
Önceki kilonu hatırlamadığım için ne kadar fark var bilmiyorum ama ekside olman güzel :))

He mefkûre heee bir üst mesajı görmedin herhalde bu grupta yürek yemişler var sırtımdan vuracağına mertçe iki kaşımın ortasından fuurr

Ben adam olcam mı yaa

Ben bittim :) 12den beri iki dolap temizliyorum eğil kalk yıka ovala evi sil yemek yap her yerim ağrıyor spora takatim kalmadı :)
Oohhh ne güzel miiss güle güle kirlet benim evide b..k götürüyor ben maça gidiyorum hafta sonunda yemekli misafir var poofff

Bunlar yetermiii frida

Kuzum çevremizde evimizde herzaman kek börek vs.olacak ama zayıflamak istiyorsak biz sağlıklı seçimler yapmak zorundayız başka alternatifimiz yok
Hergün yarın başlarım dersek o yarınlar hiç gelmez
Bak ben 6 ay yarın başlarım diye diye 20 kilo aldım
Lütfen bunu kendine yapma daha fazla zaman kaybetme

Mutlaka herkes biliyodur ama bu sözü çok sevdiğim için birdaha hatırlıyalım

Ya istediğini yiyeceksin
Ya istediğini giyeceksin
Malesef ikisi birarada olmuyor
Seçim senin!!!

He mefkûre heee bir üst mesajı görmedin herhalde bu grupta yürek yemişler var sırtımdan vuracağına mertçe iki kaşımın ortasından fuurr

Ben adam olcam mı yaa
Sonradan gördüm cevabıda yazdım

Tek çıkardığım sonuç, sen gerçekten zayıflamak istemiyon heralde

Teşekkür ederim canım ins iyi haberlerle dönerim. .
Senin oglanada geçmiş olsun...

Haftada 3 kez en azından 40ar dakikadan yürüyüş yapsan ne iyi olur..

Oy oy oy.. aferin kuzum çok güzel beslenmissin.
Hedefin aklında dimi. ?

Tabii sen bunu yazarken frida yi görmedin :))

Oohhh ne güzel miiss güle güle kirlet benim evide b..k götürüyor ben maça gidiyorum hafta sonunda yemekli misafir var poofff

Ayy kolay gelsin sana kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…