aman artık yaşa takılmıyozki güzelimDaha çocukmuşsun be ya ben 53
Karatayda miktar sınırlaması yok ama bana 5-6 zeytin yeter gibi geliyor sanki :))Menü yazayim
Uyanınca parmak kadar cevizli sucuk ve şekersiz türk kahvesi
Sabah 3 dilim pastırma, kaşar,tulum,ezine birer dilim , iki haşlanmış yumurta, 12 tane yeşil zeytin, bir salatalık, bir domates,kahve
Şimdi yeşil çay
Akşama evde içli köfte var ama yemiycem haşlanmış tavuk ve suyu yoğurt yesil salata ve karışık bir avuç cerez düşünüyorum
Güzelim spor için vücudunu dinleListem
Sabah 9 1 yum 2 kk peynr 4 zeytin 1 cayk bal 1 cay k kusburnu marmelat 1 dlm b ekmek
Ara 11 turk kahv
Oglen 12 bi minik poaca
Saat 15.30 bi kutu ayran bi dilim armut
Saat 16.30 turk kahvesi
Saat 19 da insallah kurufasulye ve 4 kasik pilav salata yemeyi dusunuyorum bi kac lokma ekmek yiyebilirim
Suana kadar 5 brd su ve sekersiz caylar
Dru bulamadim soramadim sporu
Menü güzel görünüyor cnm sucuğu sık yemiyosundur zatenS.a hanimlar
Yorgun bir gün geçirdikten sonra çok şükür evimdeyim.
Bu gruptaki çoğu kişilerle yaşıtmışız,buna sevindim.
Sevgili @dafi evlilik yıldönümün kutlu olsun,insallah mutluluk ve sağlikla ve sevdiklerinle beraber geçireceğin nice yillar dilerim.
YENA insallah doktor randevundan hayırlı haberlerle donersin.
Mefkurem yine büyük zahmet edip hepimizi değerlendirmişsin, teşekkürler.
Gruptaki tüm arkadaşlar size de selam sevgiler,inşallah hayırlı, sağlıklı,mutlu,huzurlu ve bol eksili bir hafta geçirirsiniz
Menüme gelirsek
Sabah 7.45
İki bardak su,ceviz,kayisi
İki yumurta
Zeytin,peynir,donates,biber
Ara şekersiz cay,kahve,yeşilçay
Akşam 17.45.
Bugün oglum hasta olduğu için yağli yemek yapmadim.
Yoğurt çorbası
Salata
Sucuklu yumurta(kendim için)
Su 1,5 litre bunu da zorlayarak içiyorum.
Spor en zorlandiğim,hergün yatarkan sabah spor yapayim deyip yatiyorum ama sabah olunca herseyi unutuyorum.Birkaç gün leslie yapayim dedim bacağimda bir ağri peydah oldu,onu da biraktim. Nasil sevdirecegim sporu bünyeme,yapsam bir bu kadar daha kilo vermistim.
Sabah sade olduğu için 10 zeytin olabilir diyorum Ama yeşillik falan ekleseydin iyi olurduBu günkü yediklerim
Sabah
10...10 zeytin
3 kaşık lor
16...2 taze hurma
17.30..,4 tane patetes kızartma
Dünkü tavuktan 1,5 sarmayı didikledim az yağda toz biberle kavurdum
Yeşillik
1 kase yoğurt
Yarım dilim ekmek
Yok görmedim aynı anda yazmışız heraldeTabii sen bunu yazarken frida yi görmedin :))
O zaman işler değişir kuzum :))Sabah 2 dilim tam buğday ekmekte var yazmamışım
yüzme gerçekten çok iyi olurBu gün dr gittim hem diş için ilaç hemde yüzme için rapor alım dedim olmadı tek ilaç yazdırdım rapor yarına kaldı ikisi aynı gün olmuyormuş Çarşamba'ya başlarım herhalde
Haftalık 5 saatdan fazla yürüyüş yapıyorum zeytinde tuz atmıyorum lora öyle yedimO zaman işler değişir kuzum :))
Ekmekle birlikte 10 zeytin çok fazla
Max.5-6 olmalı
yüzme gerçekten çok iyi olur
Başka spor yapmıyomusun cnm
Üzülme canım niye üzülüyon yeminle ben gülerek mesajları okuyup yazıyorum samimiyetsen takılıyorum yaniii şu an metrodakiler bana bakıyor :))Yok görmedim aynı anda yazmışız heralde
Ve üzüldüm
Bu cuma kimse artı çıksın istemiyorum
Liste eksilerle dolarsa çok sevinecem
Artık hareketlenelim biraz
Oohhh ne güzel miiss güle güle kirlet benim evide b..k götürüyor ben maça gidiyorum hafta sonunda yemekli misafir var poofff[/QUOTE
Sağol canım keşke uzun süre temiz kalsa ama yarın evi gene poh götürecekAllah yardımcın olsun Yemekli misafir diyince aklıma sadece koşturup yorulan kadın geliyo
Tavuk butun kemiğini çıkarıp düzlüyorlar ona sarma diyoruz dünkü yağsız fırında bu günkünü ısıtırken az sıvı yağ koydum yani sade tavuk eti
Son sözler tokat gibiBunlar yetermiii frida
Kuzum çevremizde evimizde herzaman kek börek vs.olacak ama zayıflamak istiyorsak biz sağlıklı seçimler yapmak zorundayız başka alternatifimiz yok
Hergün yarın başlarım dersek o yarınlar hiç gelmez
Bak ben 6 ay yarın başlarım diye diye 20 kilo aldım
Lütfen bunu kendine yapma daha fazla zaman kaybetme
Mutlaka herkes biliyodur ama bu sözü çok sevdiğim için birdaha hatırlıyalım
Ya istediğini yiyeceksin
Ya istediğini giyeceksin
Malesef ikisi birarada olmuyor
Seçim senin!!!
Masallah çok güzel gidiyorsun. Menülerin super, spor da yapinca tadindan yenmez oluyor.Yediklerimi yazayım ben de
Sabah,
Tereyağda yumurta
6 zeytin
2 catal peynir
1 dilime yakın ekmek
Roka
Ara,
2 kahve
1 ceviz
1 incir
Öğlen,
Yoğurtlu brokoli
Ara,
1 trabzon hurması
6 badem
Aksam,
Ispanak
Yoğurt
1 yeşil soğan
Ara,
Henüz belli değil belki sadece sıvı tüketirim.
60 dk. Aerobik+plates
Menülerine sporunuda yaz cnmMefkurem su elimdeki şişe biterse 1,5 olacak bu gün dr işim vardı yürüyemedim dün ve ondan önce 30 ar dk
ama zeytinde yağlıya cnmHaftalık 5 saatdan fazla yürüyüş yapıyorum zeytinde tuz atmıyorum lora öyle yedim
Ne biliyim ben böyleyim cnmÜzülme canım niye üzülüyon yeminle ben gülerek mesajları okuyup yazıyorum samimiyetsen takılıyorum yaniii şu an metrodakiler bana bakıyor :))
Sabahki arkadaşların mesajlarınada çok güldüm kilo nedirki alınır verilir düzeltcem dedim yaaa işte
Huuu hanımlar gözünüz örnek menü görsünYediklerimi yazayım ben de
Sabah,
Tereyağda yumurta
6 zeytin
2 catal peynir
1 dilime yakın ekmek
Roka
Ara,
2 kahve
1 ceviz
1 incir
Öğlen,
Yoğurtlu brokoli
Ara,
1 trabzon hurması
6 badem
Aksam,
Ispanak
Yoğurt
1 yeşil soğan
Ara,
Henüz belli değil belki sadece sıvı tüketirim.
60 dk. Aerobik+plates
Tmm anladım cnm tavuk pirzola deniyor onaTavuk butun kemiğini çıkarıp düzlüyorlar ona sarma diyoruz dünkü yağsız fırında bu günkünü ısıtırken az sıvı yağ koydum yani sade tavuk eti
Üzülme canım niye üzülüyon yeminle ben gülerek mesajları okuyup yazıyorum samimiyetsen takılıyorum yaniii şu an metrodakiler bana bakıyor :))
Sabahki arkadaşların mesajlarınada çok güldüm kilo nedirki alınır verilir düzeltcem dedim yaaa işte
Tavuk butun kemiğini çıkarıp düzlüyorlar ona sarma diyoruz dünkü yağsız fırında bu günkünü ısıtırken az sıvı yağ koydum yani sade tavuk eti
Deri yemem zatenTmm anladım cnm tavuk pirzola deniyor ona
Heralde derisinide çıkarıyosundur
Bende bazen yapıyorum
Içine sebzeli iç falan koyup sarıyorum
Masallah çok güzel gidiyorsun. Menülerin super, spor da yapinca tadindan yenmez oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?