Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Neyseki yatıp dinlenmişin cnm
Önceki kilonu hatırlamadığım için ne kadar fark var bilmiyorum ama ekside olman güzel :))

canım benim ben buraya gelmeden 1 hafta önce başlamıştım aşağ yukarı diyete tam 85 ...kilo idim fazlası var eksiği yoktu

bugünkü menü
saat .....13 ..20
1 brdk limonlu ılık su
2 dilim etimek
2 yumurta ve lor ile yapılmış omlet
2 kup çay ...

ara..1 elma

akşam ...
5 yk .. patlıcan güveç
5 yk...sebzeli bulgur pilavı
1.küçük kase karışık turşu
3 yk ..yoğurt

1..sade kahve .
şimdi çaya devam sıvıyla kapatırım heralde dükkanı

İyi geceler kızlar

Bugünkı mönüm

Spora giderken 2 hurma

Sabah : kabaklı omlet, ceviz büyüklüğünde izmir tulumu , yeşillik, 12 zeytin, çeyrek nar,3 dilim mandalin ekmek yiyip yemediğimi hatırlayamadım yediysem de 1 dilim yemisim dir

Aksama yakın 1 armut (dışardaydim )

Aksam: küçük kaseyle taze fasulye,salata, 3 çatal makarna ve yoğurtlu brokoli

Spor: 80 dk fitness

Yeni kızlar hoşgeldiniz

Ben de menü yazayım mı??? Topa tutun beni...

Tereyağlı omlet 1 yumurta ile
6 yeşil zeytin
1 kk süzme peynir

1 kupa yeşil çay
1 paket çiziviç

1 simit
1 kupa kiraz sapı çayı

Haşlanmış 3 tavuk but
Yoğurt
1 dilim ekmek

1.5 lt su..

Çiziviç olmasayadı gideri vardı menümün. Yarın daha iyi olacak inşallah..

Eboe ciziviç nedir

Mefkurem utancimi yazayim yazdiklarimdan haric aksam yemekte ekmek yemedim yerine yarim lavasli cigkofte yedim. Bi tanecikte kabak tatlisi

Frida hamur isi gununuz olmus canim. Oklavalari yersin kizlardan

Mefkurem diz cok sikintili digerlerini hic saymayim simdi Bonus bu bahane degil der ama ben yuruyusu cok seven biri olarak artik yapamiyorum istesemde yururken diz zorluyor beni sunun farkindayim yuruyebilsem vki im 28 olur YENA yi yakalardim birde senin hissettigin yasini gecerdim muhtemelen 30 hissederdim. :)))

Çiziviç olmasa iyiymiş ama menüm güzel sadece fazla az geldi bana...

Sana Cuma hedefini hatırlatıyorum tekrar ve 111 kilo olduğunu..
Ayrıca seni çok seviyorum. Bunu da belirteyim. .

. Ben içine garnitür ekleyip sariyorum sonra üzerine domates sos. Enfes bişey oluyor. .
Bende seramik tava tarzindaki tencerede önlü arkalı iyice çevirdikten sonra kemiksiz butlari ,patates soğan dogruyorum kalın kalın zeytinyağı tuz kekik karabiber kimyon pul biber ekleyip 40 dk kadar pişiriyorum nefis bir yemek oluyor kizlarimda esimde çok begeniyor tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…