Höşmerimi tadımlık da bırakabilmen iyi olmuş cnm ne güzel akşam ekmekde yokMisafirler geç gitti ancak fırsat bulabildim.
Menü yazayım
Sabah
İncir kürü
Kahvaltı
Tabakta kalmış sararmış peynirleri az tereyağında eritip üzerine bir yumurta kırdım 1 dilim ekmek ve aci biber esliginde yedim
1 kupa kahve
Öğle yemedim
Ara
1 muz
3 ceviz
2 bardak yeşil çay
Akşam
1 kepçe çorba
1 tabak etli nohut
Salata
1 kaşık höşmerim.
Ara
İki bardak ıhlamur
Az önce
İncir kürü
Ikibuçuk litre su 1 maden suyu içtimHöşmerimi tadımlık da bırakabilmen iyi olmuş cnm ne güzel akşam ekmekde yok
Diğerleri güzel
Sende su içemeyenlerdenmisin
Boşver onlar sağloksız beslenip şişko olsunlar :))) biz giyeceğimiz küçük beden kıyafetleri düşünelimHösmerimi 1 kaşık alıp bıraktım gerisini gelenlere ikram edip bitirdim. Millet lokum yedi ben agzima bile atmadim.
Günaydıııııınnn
Hayırlı cumalar..
Müsadenizle mutluluktan uçuyorum
Kilo: 97
Spor:280 dk
2.2 kiloyu daha gönderdim
Bu sefer aynı mutluluğu 87 için yaşıcaz inşallah... Bi bozuldu dikiş tutturamadım ben.. Dün bi adım attım, bugün yine kahvaltım iyi sayılır. İlerleyen saatleri de kazasız atlatırım inşallah. Adapte olmaya çalışıyorum.. Bahaneleri bıraktık ikimiz de artık.. Uğraşıyoruz bakalım, tekrar uyum sağlarız. Ayrıcaaaa gel bi öpim seniE eboe bak bu agustostaki mutlulugumuz ne cok sevinmistik o gun. 106 dan inmistin.
Yuruyus ve spor yapiyodun alın teri dokuyodun.
Sonucunuda aliyodun. Bende aliyodum.
98 e nasil takiliriz ikimizde 2 aydir biz malmiyiz kizim?
Verebiliyorken niye bunu yaptik?
Butun bahanelerimize saglam kufurler ediyorum ikimizin yerine.
Modun modumdur ♡
Maşallah o hafta 2.2 vermişin cnmBu sefer aynı mutluluğu 87 için yaşıcaz inşallah... Bi bozuldu dikiş tutturamadım ben.. Dün bi adım attım, bugün yine kahvaltım iyi sayılır. İlerleyen saatleri de kazasız atlatırım inşallah. Adapte olmaya çalışıyorum.. Bahaneleri bıraktık ikimiz de artık.. Uğraşıyoruz bakalım, tekrar uyum sağlarız. Ayrıcaaaa gel bi öpim seni
2 ayda 10 kilo vermiştim. Daha sonra taşınma, yerleşme derken adaptasyonum bozuldu, tekrar adapte olmaya çalışıyorum.Maşallah o hafta 2.2 vermişin cnm
Demekki sende dikkat edince verebiliyomuşun
demekki istersen yılbaşına kadar 10 kilo verebileceksin2 ayda 10 kilo vermiştim. Daha sonra taşınma, yerleşme derken adaptasyonum bozuldu, tekrar adapte olmaya çalışıyorum.
Bonus bugün hani menü yazacaktın tatlıcım
cakil80 sende bugün görünmedin cnm işlerin yoğunmuydu
ekim2009 ekimimmm ne yaptın tatlım uğramadın bugün
simeranya7 simii bi ses ver güzelim merak ettim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?