Allah hem işde hemde evde feraha çıkarsın cnmİyiyim canım ne kadar iyi olabilirsem işte
Bu kırgınlığın geçmesi ve hazmetmem kolay olmayacak..
Tek istediğim şu an iş durumundaki belirsizliğin bitmesi..Ancak çalışarak kafa dağıtabiliyorum..
Hepinize günaydın..
Mefkurem görmesinaynen bende zor girdim kızlarrrr... bakım yapılıyor diyordu .. küçük bir kaçamak yaptım. .
Granit de yapıyorum süper oluyor kızlar granitin tencereside tavasıda harika çok memnunum tavsiye ederimBende seramik tava tarzindaki tencerede önlü arkalı iyice çevirdikten sonra kemiksiz butlari ,patates soğan dogruyorum kalın kalın zeytinyağı tuz kekik karabiber kimyon pul biber ekleyip 40 dk kadar pişiriyorum nefis bir yemek oluyor kizlarimda esimde çok begeniyor tavsiye ederim
Derkennn görmüş :)Kaçamakkkk????
Sen daha cıtırsın ben topuğun büyük annesi
Bende şişiyorum ya 4-5 kaşık bile yesem sabaha artı
Nefsin hakimsin maşallah ben olsam kaşıkla dalmıştımHösmerimi 1 kaşık alıp bıraktım gerisini gelenlere ikram edip bitirdim. Millet lokum yedi ben agzima bile atmadim.
Çok beyendim teşekkürler
Bu kadını seviyorum yaa sesini şarkılarını yaniIçinizi cızzzz dedirtecek bi parça
Yani bana göre ve tabiki sibelden :)))
Allah kabul etsin :)Slm kizlarrrr
3 gun giremedim 1100 mesaj masallah ne muhabbet etmissiniz boyle
Dun oruclarima basladim artik uzun bir sure oruc tutmayi dusunuyorum anca biter borclarim
Aksam yatmadan once biraz atistirip yatiyorum sahura kalkmiyorum
Günde kaç defa oooo:) yok kontrolü kaybetmemek için tartılıyorım fazlaysa bir gün sonra dikkat et demek olarak alıyorumdoga3 bulgurun glisemik indeksi daha düşük o yüzden mideyi güzel tutuyo. Yemeklerin yanında genelde bulgurlu bişeylerim vardır.Siz her gün mü tartılıyosunuz?Hergün tartılmak iyi değil ama moral bozukluğu yapar
Benim borcumda çok yaSlm kizlarrrr
Dun oruclarima basladim artik uzun bir sure oruc tutmayi dusunuyorum anca biter borclarim
anladıım günlük farklar vücuda giren besinlerdendir.o gün fazla çıktığınızda üzülmeyin kilo almamışsınızdır hemen :)Günde kaç defa oooo:) yok kontrolü kaybetmemek için tartılıyorım fazlaysa bir gün sonra dikkat et demek olarak alıyorum
Ben olsam tartıya 3 kala yemezdimÖğlene makarna yapıcam yiyebilirmiyim@mefkurem
valla ben sesini görüntüsünü herşeyine bayılıyorum :))bide çok kızıyorum tam anlamıyla zayıflıyamadı :))Bu kadını seviyorum yaa sesini şarkılarını yani
Bende yapmıyor cnm aksine daha kontrollü olmamı sağlıyordoga3 bulgurun glisemik indeksi daha düşük o yüzden mideyi güzel tutuyo. Yemeklerin yanında genelde bulgurlu bişeylerim vardır.Siz her gün mü tartılıyosunuz?Hergün tartılmak iyi değil ama moral bozukluğu yapar
Allah kabul etsin cnmSlm kizlarrrr
Akşam a yoğurtlu köz patlıcan yiycem 4 kaşık yerim o zaman:)Ben olsam tartıya 3 kala yemezdim
Ama yiyceksen bile 3-4 kş ye ve yanında salatayla cnm
Bide tb makarna olsa daha iyi olur
Akşamda başka karbon almamaya çalış
valla ben sesini görüntüsünü herşeyine bayılıyorum :))bide çok kızıyorum tam anlamıyla zayıflıyamadı :))
Bende yapmıyor cnm aksine daha kontrollü olmamı sağlıyor
Ne zaman tartılmayı bırakırsam o zaman salıyorum
Allah kabul etsin cnm
Amin sağol canımMefkurem görmesin
Granit de yapıyorum süper oluyor kızlar granitin tencereside tavasıda harika çok memnunum tavsiye ederim
Derkennn görmüş :)
Rabbim hayırlı yaşlar versin
Bende şişiyorum ya 4-5 kaşık bile yesem sabaha artı
Nefsin hakimsin maşallah ben olsam kaşıkla dalmıştım
Çok beyendim teşekkürler
Canım hayırlı haberlerle gelirsin ınşaallah.
Benim tarti hergun değişiyor. Bu sabah +1 gördüm bakalım yarin ne olacak.Günde kaç defa oooo:) yok kontrolü kaybetmemek için tartılıyorım fazlaysa bir gün sonra dikkat et demek olarak alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?