Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Tarçınlı t.kahvesi içmek isteyenler buyursunlar :))

Incir kürü yendi kahve içilip biraz beklenip kahvaltı yapılacak

Cumartesi +1.3 düm
Hala kurtulamadım şunlardan 200 gr kalmış
Yinede 3 günde -1 e düşülürmü
Tabiki düşülür neden olmasın 

Allah hem işde hemde evde feraha çıkarsın cnm
Bazen geldimi üst üste gelir
Ama inan sen duanı eksik etme, nasıl geceden sabaha çıkıyorsak inş.sende feraha çıkacaksın

aynen bende zor girdim kızlarrrr... bakım yapılıyor diyordu .. küçük bir kaçamak yaptım. .
Mefkurem görmesin
Granit de yapıyorum süper oluyor kızlar granitin tencereside tavasıda harika çok memnunum tavsiye ederim
Derkennn görmüş :)
Sen daha cıtırsın ben topuğun büyük annesi
Rabbim hayırlı yaşlar versin
Mefkurem bulgur nasıl yarıyo bana annamadım
Bende şişiyorum ya 4-5 kaşık bile yesem sabaha artı
Hösmerimi 1 kaşık alıp bıraktım gerisini gelenlere ikram edip bitirdim. Millet lokum yedi ben agzima bile atmadim.
Nefsin hakimsin maşallah ben olsam kaşıkla dalmıştım
Günaydın, her zamanki gibi modum düşük, yeminle kendimden sıkıldım
@Bonus YENA
Çok beyendim teşekkürler

Slm kizlarrrr
3 gun giremedim 1100 mesaj masallah ne muhabbet etmissiniz boyle

Dun oruclarima basladim artik uzun bir sure oruc tutmayi dusunuyorum anca biter borclarim

Aksam yatmadan once biraz atistirip yatiyorum sahura kalkmiyorum

Slm kizlarrrr

Dun oruclarima basladim artik uzun bir sure oruc tutmayi dusunuyorum anca biter borclarim

Allah kabul etsin :)

Günde kaç defa oooo:) yok kontrolü kaybetmemek için tartılıyorım fazlaysa bir gün sonra dikkat et demek olarak alıyorum

Slm kizlarrrr

Benim borcumda çok ya allah kabul etsin

Günde kaç defa oooo:) yok kontrolü kaybetmemek için tartılıyorım fazlaysa bir gün sonra dikkat et demek olarak alıyorum
anladıım günlük farklar vücuda giren besinlerdendir.o gün fazla çıktığınızda üzülmeyin kilo almamışsınızdır hemen :)

Öğlene makarna yapıcam yiyebilirmiyim@mefkurem
Ben olsam tartıya 3 kala yemezdim
Ama yiyceksen bile 3-4 kş ye ve yanında salatayla cnm
Bide tb makarna olsa daha iyi olur
Akşamda başka karbon almamaya çalış

Bu kadını seviyorum yaa sesini şarkılarını yani
valla ben sesini görüntüsünü herşeyine bayılıyorum :))bide çok kızıyorum tam anlamıyla zayıflıyamadı :))

Bende yapmıyor cnm aksine daha kontrollü olmamı sağlıyor
Ne zaman tartılmayı bırakırsam o zaman salıyorum

Slm kizlarrrr

Allah kabul etsin cnm

Akşam a yoğurtlu köz patlıcan yiycem 4 kaşık yerim o zaman:)

Amin sağol canım

İstersem nefesime gem vurur ağzını sımsıkı bağlarım. Yetmesem ölecekmişim gibi sevdiğim birşeyi beş altı ay yemeden durabiliyorum. ama bazen dinletemiyorum kendimi
nazar mı oluyor bilmiyorum.
Ay nasıl duruyorsun çok nefesine sahipsin gibi konuşuyorlar . Özellikle sürekli görüştüğüm birlikte yiyip içtiğim kişilerden çok duyuyorum.
Sonra bir bakıyorum gece yarısı hiç sevmediğim şeyleri bile doymayacakmışım gibi yerken buluyorum kendimi.

Nasıl değişken bir şeyim diyorum.

Tünaydın

Sabah gitim hastaneye ama doktor yokmuş bugün.. yarın tekrar gideceğim.
dafi
Canım hayırlı haberlerle gelirsin ınşaallah.
Ameliyat derse gözünde büyütme kese ameliyatı mide gibi değil. Daha kolay. Ben ameliyattan çıktım beşinci günü kontrole gittim. Dr.a ben bugün tatile gitmek istiyorum gidebirmiyim dedim. Sen denize bile girersin dedi. Tatile gittim. Apart kiralamistik . Denize girmedim ama çocuklar denizden gelinceye kadar temizligide yaptım yemekleride

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…