Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

buralarda aktar adına bişey yokki arkadaşım bende istiyoerum kullanmayı ama temin edemiyorum

canlarım ıyı aksamlar..aklinialirimsmile
gecen gun sarımsagın zayıflattıgını yazmıstım..sımdı ender saracın sarımsak cayı tarıfını okudum..
ben deneyı dusunuyorum cok kullanan var ve sonuclar harıka...denemeye deger bence..guclubacismile
yorumların bırı canımı sıktı (hadıyım ordan lan tosunlar ne yaparsanız yapın sız kılo veremessınız gırtlagınıza duskunsunuz ve sporda yapmıyosunuz) demıs.ohaoldumsmile mannakkk...alsanaalsanasmile :mymeka: klava:

kim demiş onuualsanaalsanasmile kötükedihüso

sabah 2 bardak suya1 tatlı kasıgı zencefıl koyup 5_6 dak kaynatıyorsun.atesten alıp.icine 2 dıs sarımsagı ezıp koy.
2 cay kasıgı bal ve 2 cay kasıgı lımon suyu ekle..soguyunca yarısını sabah yarısınıda aksam soguk olarak içiyormusun..
içenler koku olmadıgını lımonataya benzedıgını soyluyor sabah yapıcam.anlatırım kokayimi kokmayimiii.kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

iyi akşamlar herkes tv başında galiba .
EMOŞUM küçük kafaların adeta iç sesi tosun diyen mahlukat demek ki sureten insan sadece.
yoğunum yazdıklarınızı takip ettim ama yazamadım.
yediklerime dikkat ediyorum .Tatlı yememek için resmen göz göze çarpışıyorum .
Bugünlük hasar yok yarına Allah kerim.Yürüyüş yapıyorum ama zorlanarak yol mu beni yürüyor ben mi onu belli değil
RESMEN YÜRÜMEYİ UNUTMUŞUM .BİZİM DE YÜRÜMEYE YENİ BAŞLAYANLARIN SİMİDİNİ KAÇIRIRLAR . Emekleme safasındayım anlayacağınız.
kimler var görünmüyor .ÖPÜLDÜNÜZopuyorumnanaktan

İnşallah çok işine yarar.Diyetle beraber içilince çok faydalı olduğunu bende okumuştum.Şu tiroid belası yüzünden kimyasal yapısını bilmediğim şeyleri içemiyorum.Sağlıklı olanlar denesin.Gerçekten doğada her şeyin çaresi var.Rabbim dertle beraber şifasınıda vermiş.

buralarda aktar adına bişey yokki arkadaşım bende istiyoerum kullanmayı ama temin edemiyorum

Biz ne güne duruyoruz.Ne istiyorsan söyle canım.Mahsuru yoksa özelden adresini yaz hemen göndereyim.

Tam sopalık biri işte.Mutlaka yüzüne bakılmayacak kadar çirkin sıskanın biridir.Kompleksinden böyle demiştir.Şişmanlara laf söylerse güzelleşecek sanmıştır ZAVALLI.

kim demiş onuualsanaalsanasmile kötükedihüso

Vur gözüne gözüne tatlım.Yanındayım.

Yağmurgözlü hoşgeldin canım.Yoksun bu aralar.Ben geldim sen yoksun.
Özlemişim hepinizi.Senin yokluğun çok belli.Daha sık gel canım ya ne güzel yazılarla bizi bilgilendiriyordun.Çok arıyoruz seni.

Yürüdükçe açılacaksın canım;ucunu bırakma..

Tosun diyen yaratık hakkındaki fikirlerine bire bir katılıyorum..

SURETEN İNSAN yorumuna bayıldım.....kaydirigubbakcemile5

tamam da nerde oluyor bu başka topikte mi? ağzını yüzünü kırarım vallaaaguclubacismile

datlüm kıymatlüm dur sakın ol...
o dengesüz kk den degıl....
google ender saracın zencefıllı sarımsaklı cayı dıye yazdım ama bılseydım sayfayı senın ıcun kopyalardım...:mymeka:
zaten bende içimden ona dedimki senın üzerıne bı salarsam topıgımdekı bayan tosunları gorursun gununu....:roflol: :roflol: :roflol:

Yağmurgözlü hoşgeldin canım.Yoksun bu aralar.Ben geldim sen yoksun.
Özlemişim hepinizi.Senin yokluğun çok belli.Daha sık gel canım ya ne güzel yazılarla bizi bilgilendiriyordun.Çok arıyoruz seni.
hoşbuldum ablacım sende hoşgeldin kaçak...))) geçmişi okumaya dalmışım özür dilerim yaklaşık 50 sayfa birikmiş....işyerinde bir sorun yaşadım ablacım bayağı canım sıkıldı...ama toparladım geldim artık burdayım... çitolüm yenam sağolun kızlar ayağımdan vurulmadan geldim..))
iyi geceler beyzusum...
iyi geceler yagmurgozlum...
öpüldünüz ennnn yurekten....

sende öpüldün canım iyi geceler...))

beyzus ablacım o kadar güzel şey ler yazmışsın ama ben günün sonunda okudum hiçbirşey söylemeye yüzüm yok:çok üzgünüm::mymeka:

Bugün yediklerim:

SABAH: 2 ince dilim ekmek,1 dilim peynir,domates,salatalık,çok az baharatlı salça

ARA: 2 adet kepekli bisküvi,1 kupa bitki çayı

ÖĞLEN: 2 Izgara köfte,az yağlı salata,1 kase yoğurt

ARA: 2 Galeta,biraz peynir.

AKŞAM: 2 Parça ızgara tavuk,1 tabak yağsız patlıcan salatası,1/2 kase yoğurt

ARA: Biraz patlıcan salatası arttı belki onu yerim diye düşünüyorum
.

çok az işim kaldı
bitiriyim
öle yapıcam yürücem bakalım .. hiçte sevmiyorum yürüyüşü ama
bu ara önerin için teşekürler :roflol:
Did you understand me a single şakkıdı
Bir sürü zararlı ama bir o kadar leziz mamalar yaptım...Oğlan uyuyoken bende çayımla dinleniyorum...
ohh bende şimdi sütlü bi kahve yapsamda dinlensem
bacakalrım agrıyo
akşama kadar ayak üstü durmaktan
sende dayanamayanlardansız
tek sorunu muz bu işte laelaelaelaelae
iyi eglenceler hayatım
bu aralar elim sıkı yoksa adreste var elimde ufaklıga dogum günü hediyesi göndercektim mafoldumben
uyuyo mu herkes? hadi Citol uyuyo onu anladık onun uyku saati ama kaydirigubbakcemile3
ne güldüm nann uyku saatim ha
valla işle ugraşıyodum
bir ara bende aldımda midemi agrıttıı
balla tatlandırmak hiç aklıma gelmemiş
ne istiyosan sölee ben sana yollıyım alıp hayatımm
15- 20 gün kadar sonra ama olumunekankayizsmile
kim miş o
hepimiz bi yuvarlanırsak üstüne görürr o :umursamaz:
ayyy zehir istiyosan toz zencefil al bir cimcik yala sempatiksalakcinni
tazesini bilmiyorum ama
bu ara sarımsagı ezip
zencefille karıştırınca içte görr
ölüyodum ben resmen
koaly koly tiksinmem bidee
öle bi tat acılık yok yani

Şeniz olumunekankayizsmile
furiceydum seni azdaha gelmesen alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…