kızlarrr ben netten buldum bu yazıyı ve hemen gidip aldım aktardan hemide kocaa poşet 10 tl valla denemeye değer ilk fincanı içtim az önce biraz limonla çubuk tarçında eklenebilir sanırım biraz acı size bildiririm değişmeleri
canlarım ıyı aksamlar..aklinialirimsmile
gecen gun sarımsagın zayıflattıgını yazmıstım..sımdı ender saracın sarımsak cayı tarıfını okudum..
ben deneyı dusunuyorum cok kullanan var ve sonuclar harıka...denemeye deger bence..guclubacismile
yorumların bırı canımı sıktı (hadıyım ordan lan tosunlar ne yaparsanız yapın sız kılo veremessınız gırtlagınıza duskunsunuz ve sporda yapmıyosunuz) demıs.ohaoldumsmile mannakkk...alsanaalsanasmile :mymeka:klava:
kim demiş onuualsanaalsanasmile kötükedihüso
ne mannak demıtabı bızım gıbı tosunlardan korkmus isim vermemiş...:roflol:
gecen gun sarımsagın zayıflattıgını yazmıstım..sımdı ender saracın sarımsak cayı tarıfını okudum..
ben deneyı dusunuyorum cok kullanan var ve sonuclar harıka...denemeye deger bence..guclubacismile
yorumların bırı canımı sıktı (hadıyım ordan lan tosunlar ne yaparsanız yapın sız kılo veremessınız gırtlagınıza duskunsunuz ve sporda yapmıyosunuz) demıs.ohaoldumsmile mannakkk...alsanaalsanasmile :mymeka:klava:
bide aktardan 5 li karışım yaptırdım sabahları aç karnına içicem
kekik
meta
funda
biberiye
yeşil çay
koca bi poşet oldu valla 1 tatlı kaşığı kaynamış suda lipton çay gibi demleyip aç karnına içicem o kadarrrrrrrr
kızlarrr ben netten buldum bu yazıyı ve hemen gidip aldım aktardan hemide kocaa poşet 10 tl valla denemeye değer ilk fincanı içtim az önce biraz limonla çubuk tarçında eklenebilir sanırım biraz acı size bildiririm değişmeleri
buralarda aktar adına bişey yokki arkadaşım bende istiyoerum kullanmayı ama temin edemiyorum
kim demiş onuualsanaalsanasmile kötükedihüso
iyi akşamlar herkes tv başında galiba .
EMOŞUM küçük kafaların adeta iç sesi tosun diyen mahlukat demek ki sureten insan sadece.
yoğunum yazdıklarınızı takip ettim ama yazamadım.
yediklerime dikkat ediyorum .Tatlı yememek için resmen göz göze çarpışıyorum .
Bugünlük hasar yok yarına Allah kerim.Yürüyüş yapıyorum ama zorlanarak yol mu beni yürüyor ben mi onu belli değil
RESMEN YÜRÜMEYİ UNUTMUŞUM .BİZİM DE YÜRÜMEYE YENİ BAŞLAYANLARIN SİMİDİNİ KAÇIRIRLAR . Emekleme safasındayım anlayacağınız.
kimler var görünmüyor .ÖPÜLDÜNÜZopuyorumnanaktan
tamam da nerde oluyor bu başka topikte mi? ağzını yüzünü kırarım vallaaaguclubacismile
iyi geceler beyzusum...
iyi geceler yagmurgozlum...
öpüldünüz ennnn yurekten....
hoşbuldum ablacım sende hoşgeldin kaçak...))) geçmişi okumaya dalmışım özür dilerim yaklaşık 50 sayfa birikmiş....işyerinde bir sorun yaşadım ablacım bayağı canım sıkıldı...ama toparladım geldim artık burdayım... çitolüm yenam sağolun kızlar ayağımdan vurulmadan geldim..))Yağmurgözlü hoşgeldin canım.Yoksun bu aralar.Ben geldim sen yoksun.
Özlemişim hepinizi.Senin yokluğun çok belli.Daha sık gel canım ya ne güzel yazılarla bizi bilgilendiriyordun.Çok arıyoruz seni.
iyi geceler beyzusum...
iyi geceler yagmurgozlum...
öpüldünüz ennnn yurekten....
CITOOOOOLL daha geçen gün kendini iyi hissetmedin canım ya..Yine aynı şeyi yapıyorsun.Ev işi ağırdır tamam o da yapılacak ama sen kendine iş çıkarmaya çalışıyorsun.Bence çık yürüyüş yap tempolu tempolu daha çok faydası olur.Benim fikrim tabii. (Yemek yapma dışında ev işi sevmem.Benden daha değişik bir öneri bekleme canım
Ev işi beklesin sen çık yürüyüş yap.Akşam kocan gelince '''Ne yiyeceğiz'' diye soracak sende şuh bir şekilde ''''BENİ'''' dersen hiç sorun çıkmaz benden garanti sana.Test edildi onaylandı):kedi::kedi::kedi::roflol::roflol:::içelim::içelim:
evet canım kebapçıya gidip bi tavuk şiş söyleyip içindeki 7 parça kuşbaşı tavuç parçalarını hüpletip kenarındaki pidedir pilavdır salatadır çiğköftedir bulaşmayıp geldim.. bozmam ben artık diyetimi.. şu havalarda ısınsın hayatımı da oturtsam düzene tam olacak olumunekankayizsmile
yazı rengimi değiştirdim.. hiç benziyo mu tursariye artık kaydirigubbakcemile2
yeah.. allright.. okey.. yerimseniben
Bir sürü zararlı ama bir o kadar leziz mamalar yaptım...Oğlan uyuyoken bende çayımla dinleniyorum...
neyse ben çıkıyorum sizinle muhabbet etmek isterdim kızımı uyuttum pazara gideceğim yürüyerek gidip geliyorum bana spor oluyo dünde 30 dk yürüdüm 30 dk müziği açtım deliler gibi dans ettim çok ii geldi bugünde pazara gitcem en az 2 saatimi alır
burda havalar güzel yarında sahile doğru yürürüm birde akşamları daha dikkat etsem bu iş tam olacak ama ben dayanamıyorum akşamları çerez mısır yiyorum
Canım, bugün özel bir gün..akşam kalabalık olucazz..Normalde ben misafir dışında pek yapmam hamur işi..Arada top kek yaparım kızım okula götürsün diye...
1500cal.da oğlum için alayım ne önemi var ama diimi...
Ertesi günde pirinç lapası yapar telafi ederim inşallah..:))))
uyuyo mu herkes? hadi Citol uyuyo onu anladık onun uyku saati ama kaydirigubbakcemile3
bide aktardan 5 li karışım yaptırdım sabahları aç karnına içicem
kekik
meta
funda
biberiye
yeşil çay
koca bi poşet oldu valla 1 tatlı kaşığı kaynamış suda lipton çay gibi demleyip aç karnına içicem o kadarrrrrrrr
buralarda aktar adına bişey yokki arkadaşım bende istiyoerum kullanmayı ama temin edemiyorum
sabah 2 bardak suya1 tatlı kasıgı zencefıl koyup 5_6 dak kaynatıyorsun.atesten alıp.icine 2 dıs sarımsagı ezıp koy.
2 cay kasıgı bal ve 2 cay kasıgı lımon suyu ekle..soguyunca yarısını sabah yarısınıda aksam soguk olarak içiyormusun..
içenler koku olmadıgını lımonataya benzedıgını soyluyor sabah yapıcam.anlatırım kokayimi kokmayimiii.kaydirigubbakcemile3
hoşbuldum ablacım sende hoşgeldin kaçak...))) geçmişi okumaya dalmışım özür dilerim yaklaşık 50 sayfa birikmiş....işyerinde bir sorun yaşadım ablacım bayağı canım sıkıldı...ama toparladım geldim artık burdayım... çitolüm yenam sağolun kızlar ayağımdan vurulmadan geldim..))
sende öpüldün canım iyi geceler...))
beyzus ablacım o kadar güzel şey ler yazmışsın ama ben günün sonunda okudum hiçbirşey söylemeye yüzüm yok:çok üzgünüm::mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?