- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
Allah razı olsun senden canım Allah sevdiklerini sana bağışlasınİnşallah canım.Allahım güldürsün yüzünü hayırlı ferah haberler al inşallah
Allah razı olsun senden canım Allah sevdiklerini sana bağışlasınİnşallah canım.Allahım güldürsün yüzünü hayırlı ferah haberler al inşallah
Canim cok gecmis olsun,farkli bir doktora görünmen cok iyi olmus,lütfen en kötüsünü düsünerek yipratma kendini..Güzel haberlerini bekliyoruz..
Allah razı olsun senden canım Allah sevdiklerini sana bağışlasın
aynen kafam çok karıştı çünkü inşallah sonuç güzel olur Allah sendende razı olsun canım Allah seninde sevdiklerini sana bağışlasın inşallah
inşallah o da geçer bal dan korkma diyetteyim zararı olur diye düşünme doğal ve faydalı bir gıda
Ben senin gibi emekli şeyler yapmam cnmaa niye gülüm sen de aşırıp taşırıp pişirip yedirmeyi, ağırlamayı çok seviyorsun, ben artık sadece sevdiklerime yapmayı seviyorum diğerlerine pek sevmiyorum ne yalan diyim :)
Yok kuzum yaa zaten artıydımmefkurem eksileri görmeye başladın mı ben korkuma 2 gündür tartılmadım daha, yarın mecbur tartılıcam
Sende benim kafadasın heralde :))yufka açmayla falan uğraşamamGüzel olmuştur tabii afiyet olsun marifetliyiz desene ben hiç uğraşamam tembelim biraz galiba hazır yufkayla yapsam öpüp başlarına koysunlar :)
Hayırlı haberlerle gel cnmkızlar bende bugün özel Dr gitmeye karar verdim birde ona baktırıcam 1 Dr la kalmak istemiyorum bende inşallah iyi haberler alırım
Bugün 8 ekim canikom :))yani yılbaşına nerdeyse 7 haftamız var :)Günaydınlar kızlar
Bu günün tarihini bir kenara yazmam lazım yanımda ofise ıspanak götürüyorum ofiste kavga çıkıcak nolucak bu kekler börekler diyee :)))
Kahvaltılık malzeme satan dükkana uğradım yumurta almak için adam zorla 4 çeşit zeytin iki çeşitle peynir tatırdı işe gidicem tutma beni dedim akşama bekliyorum çay içelim muhakkak dedii adam beni potansiyel müşteri görünceee iyiki tutmamış tutsa neler yiycem
Bizde bunlar akşam ritualleridir zaten :))Kıyamam sana yaa .Aynısı bende de oluyo eşim her akşam çekeliycek şeyler istiyo.Yanımda hunharca yiyo.Dün akşam çerez yedi,meyve istedi,en son çalıştığı yerden çikolata getirmişti böyle iri iri fındık ,antep ,badem var içinde,gece 12de löpür löpür götürdü valla ben de seyrettim ciğerci kedisi gibi
Gayet güzel elifcimDünkü ham ettiklerim:)
Sabah
1 ayva (yarim yiyecektim güya ama dayanamadim)
Peynir
3 ceviz
Ara
nane limon cayi
1 avuc leblebi
Aksam
1 tabak bamya
yogurtlu semizotu
Ben senin gibi emekli şeyler yapmam cnmaa niye gülüm sen de aşırıp taşırıp pişirip yedirmeyi, ağırlamayı çok seviyorsun, ben artık sadece sevdiklerime yapmayı seviyorum diğerlerine pek sevmiyorum ne yalan diyim :)
Yok kuzum yaa zaten artıydımmefkurem eksileri görmeye başladın mı ben korkuma 2 gündür tartılmadım daha, yarın mecbur tartılıcam
Sende benim kafadasın heralde :))yufka açmayla falan uğraşamamGüzel olmuştur tabii afiyet olsun marifetliyiz desene ben hiç uğraşamam tembelim biraz galiba hazır yufkayla yapsam öpüp başlarına koysunlar :)
Hayırlı haberlerle gel cnmkızlar bende bugün özel Dr gitmeye karar verdim birde ona baktırıcam 1 Dr la kalmak istemiyorum bende inşallah iyi haberler alırım
Bugün 8 ekim canikom :))yani yılbaşına nerdeyse 7 haftamız var :)Günaydınlar kızlar
Bu günün tarihini bir kenara yazmam lazım yanımda ofise ıspanak götürüyorum ofiste kavga çıkıcak nolucak bu kekler börekler diyee :)))
Kahvaltılık malzeme satan dükkana uğradım yumurta almak için adam zorla 4 çeşit zeytin iki çeşitle peynir tatırdı işe gidicem tutma beni dedim akşama bekliyorum çay içelim muhakkak dedii adam beni potansiyel müşteri görünceee iyiki tutmamış tutsa neler yiycem
Bizde bunlar akşam ritualleridir zaten :))Kıyamam sana yaa .Aynısı bende de oluyo eşim her akşam çekeliycek şeyler istiyo.Yanımda hunharca yiyo.Dün akşam çerez yedi,meyve istedi,en son çalıştığı yerden çikolata getirmişti böyle iri iri fındık ,antep ,badem var içinde,gece 12de löpür löpür götürdü valla ben de seyrettim ciğerci kedisi gibi
Gayet güzel elifcimDünkü ham ettiklerim:)
Sabah
Peynir
3 ceviz
Ara
nane limon cayi
1 avuc leblebi
Aksam
1 tabak bamya
yogurtlu semizotu
Çok aç yapmak doğru değil zaten cnmBi daha kahvaltıdan önce spor yapmicam canavar gibi saldırdım kahvaltıya. Bi de koca bi köşe ekmek yidimsuçluyum
Valla yaa. Hep kahvaltıdan iki saat sonra yaparım, bugün eşim izinli o uyuyoken erkenden yapim dedim bin pişman oldum bi daha yapmam. Kahvaltıyı da beraber yapıyoz diye özene bözene hazırladım ekmek de çıtır çıtır olunca bi lokma diye başladım bi bakmışım bi köşe yemişimÇok aç yapmak doğru değil zaten cnm
Ne aç Ne Çok tok olacan
Akşama kadar bunlarımı yedinDünkü ham ettiklerim:)
Sabah
Peynir
3 ceviz
Ara
nane limon cayi
1 avuc leblebi
Aksam
1 tabak bamya
yogurtlu semizotu
Bizim kırlarda çıkıyor. Toplayıp kurutup baharat gibi kahvaltıda tüketiyoruz.Mercanköşk çocukluğumun bitkisi annanemin çatısında ekiliydi büyük bir saksıda koş topla gel derdi rahmetli en büyük torun bendim sonra unuttuk o gideli nane limon kaynatır olduk ve ıhlamur tabi
Merhaba canım eşim spor oncesi protein yemenin iyi olcagını soyluyor en azından bir yumurta ye diyor :) bugün et yiyip sporumu öyle ysptımValla yaa. Hep kahvaltıdan iki saat sonra yaparım, bugün eşim izinli o uyuyoken erkenden yapim dedim bin pişman oldum bi daha yapmam. Kahvaltıyı da beraber yapıyoz diye özene bözene hazırladım ekmek de çıtır çıtır olunca bi lokma diye başladım bi bakmışım bi köşe yemişimsöz bi daha yapmicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?